Ekonomija RADNA MJESTA ZA VIŠE OD 350 KANDIDATA

Hotel One&Only Portonovi i Portonovi rizort zapošljavaju

U susret sezoni 2020, Hotel One&Only Portonovi i Portonovi rizort traže preko 350 radnika, koji će biti zaposleni tokom cijele godine, kao i sezonski.

“One&Only Portonovi biće najluksuzniji hotel u regionu, čije će srce predstavljati naše kolege. Prilikom okupljanja hotelskog tima, želimo da pružimo priliku kandidatima iz Crne Gore da svoja znanja i vještine kroz internacionalnu platformu prikažu i svakodnevno usavršavaju. Brend One&Only slavi individualnost. Specifičnost i različitost naših kolega predstavljaće bogatstvo hotela One&Only Portonovi”, istakao je Michele Giraudo, generalni menadžer hotela One&Only Portonovi.

Michele Giraudo

Hotel One&Only Portonovi zaposliće kolege u sektoru ljudskih resursa, recepcije, relacije sa gostima, domaćinstva, velnesa i rekreacije, kuhinje, hrane i pića, održavanja.

“Prilikom selekcije kandidata obratićemo posebnu pažnju na karakterne osobine, prethodno radno iskustvo, poznavanje engleskog jezika od početnog do naprednog nivoa u zavisnosti od toga za koju poziciju kandidat aplicira, posvećenost i strast prema ugostiteljstvu, ambicioznost, harizmatičnost i prijatnost u komunikaciji, te na lijepe manire. Kroz konstantne obuke i rad u internacionalnom okruženju, svi budući zaposleni imaće priliku da svoje vještine svakodnevno usavršavaju, sa zajedničkim ciljem – pružiti gostu najbolju uslugu i doprinijeti podizanju standarda kvaliteta u turizmu u Crnoj Gori”, dodao je Giraudo.

Portonovi Resort Management Company, koja je zadužena za menadžment rizorta, od 2019. godine zapošljava lokalne operativne i menadžerske kadrove od kojih većina dolazi upravo iz Crne Gore.

“Kao jedan od najvećih investitora u Crnoj Gori, cilj nam je da doprinesemo stvaranju kvalitetnog kadra koji može da odgovori na potrebe najzahtjevnije turističke klijentele. Naša posvećenost ulaganju je evidentna i raduje nas veliko interesovanje za rad u našim kompanijama’’, istakao je Michael Posch, generalni menadžer Portonovi rizorta.

Michael Posch

Portonovi rizort, kao rizort mješovite namjene, ima potrebu za različitim profilima kandidata. Zainteresovni kandidati imaju priliku da svoju karijeru razvijaju u jednom od najprestižnijih rizorta u regionu i to na brojnim pozicijama i nivoima, u različitim ugostiteljskim sektorima.

“Mogućnost da radimo sa lokalnim kadrom za nas predstavlja posebno zadovoljstvo. Vjerujemo da je upravo ovaj spoj internacionalnog iskustva i dobre prakse koji mi donosimo, te lokalne autentične ponude upravo ono što privlači i što će privlačiti naše kupce i goste. Cilj nam je da Crnu Goru što bolje pozicioniramo, a najbojli način da to uradimo jeste kvalifikovanim lokalnim kadrom”, dodao je Posch.


Zainteresovani za rad u hotelu One&Only Portonovi radnu biografiju mogu poslati na e-mail [email protected]; za više informacija mogu se informisati putem broja +382 31 355 395.

Kandidati zainteresovani za rad u Portonovi rizortu, radnu biografiju mogu poslati na e-mail [email protected]; a detaljnije informacije o slobodnim radnim mjestima mogu se naći na www.azmont.com.

Konkurs je otvoren do subote 15. februara 2020. godine.


 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
obnažena🍬
Gost
obnažena🍬

Nemam vi kad , više volim da se sunčam

Jovo
Gost
Jovo

Ima li veće plate od 250eura?

marko
Gost
marko

To je firma sa domacom pozadinom,zato i zaposljavaju domace…

MagaracJovana
Gost
MagaracJovana

Dolazim u neđelju 16.02.

Ana
Gost
Ana

Nije Poshu lako ko zna od koga iz podgorice dobija naredjenje

Manager
Gost
Manager

Ja bih kunkurisao za mjesto ovoga Posch-a , a neka on ide doma.

Send this to a friend