Ekonomija Monteput donio odluku

Izabrani najpovoljniji ponuđači za izradu elektro-napajanja prve dionice auto-puta

Jonuz Mujević

Firma Monteput je danas donijela odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača za izradu elektro-napajanja prve dionice auto-puta Bar – Boljare od Smokovca do Mateševa, kazao je direktor Monteputa Jonuz Mujević.

“Na ponovljenom tenderu, zahvaljujući našim ponuđačima i vanrednom radu komisije, danas smo donijeli odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača. Za partiju jedan, to jest Novi Volvox, u iznosu od 9.866.440 eura. Za partiju dva, Elektro Tim, 8.714.511 eura i za partiju tri Novi Volvox, 19.651.503 eura”, naveo je Mujović,

Ova je odluka, kako je dodao, veoma značajna, jer se očekuje da će naredne nedjelje Monteput potpisati ugovore sa ponuđačima.

“Neophodno je da se upodobi dokumentacija, iako smo izabrali izvođača, slijedi potpisivanje ugovora i prinošenje određenih bankarskih garancija koje su ponuđači dužni da obezbijede. Dakle, ovo je za nas zaista poseban dan, izabrali smo izvođača i nadamo se da ćemo ove radove završiti u roku, kako smo i planirali, do kraja septembra iduće godine”, zaključio je Mujević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
cetinje
Gost
cetinje

Prvo je bio Volvox,sada je Novi Volvox,pa su prvi Volvox “likvidirali”namjerno da prikriju dugove,poreze i sl.a drzava GLUVO-NIJEMA po tom pitanju,kao uostalom prema dosta slicnih firmi,i sto ce biti ako sto “krene naopako”onda ce Volvox Plus ili neko “drugo ime”da bi se vadili iz G….A.E to je u Crnoj gori FORA i FINTA i USTALJENA praksa.Monte-put i ovaj “zorlija”koji nema… Više »

Dzul
Gost
Dzul

Namjesteno! Ove firne nemaju reference za ovaj posao !!!

klikovac
Gost
klikovac

Novi Volvox i elektroinstalacije je čista fantastika. Oni se bave samo građevinarstvom, trenutno u tijesnoj saradnji sa SPC. Šta su to oni uopšte uradili u oblasti elektro instalacija????

Dexter
Gost
Dexter

Kakve veze ima SPC sa njihovim kvalifikacijama za struju?

Bnjj
Gost
Bnjj

Valjda će taj autoput biti gotov do 2020 i septembra

Prč
Gost
Prč

Tesko

Send this to a friend