Ekonomija

Jesenja akcija u Telenoru: Sve za telefon, telefon za sve!

Svi novi i postojeći postpejd korisnici Telenora od danas mogu kupiti neki od najnovijih modela telefona na 12 ili 24 mjesečne rate i ostvariti do 33 odsto popusta na mjesečnu pretplatu za izabrani tarifni paket. Kupovina telefona na rate dostupna je u okviru Play i Total tarifnih paketa. Uz određene modele telefona Telenor poklanja zaštitnu masku, staklo za ekran ili oboje. Osim toga, korisnici mogu izabrati neki od proizvoda iz bogate ponude dodatne opreme za telefone i tako na 6, 12 ili 24 mjesečne rate kupiti slušalice, zvučnike ili pametne satove.

Korisnici koji potpišu ugovor na 12 ili 24 mjeseca, bez obzira na to da li kupe telefon ili servisni benefit, od Telenora dobijaju do 30 gigabajta besplatnog interneta.

Podsjećamo, Telenorovim korisnicima na raspolaganju je i usluga brzog servisiranja telefona, u sve tri prodavnice u Podgorici.

Telenor je jesenju akciju osmislio sa ciljem da korisnicima omogući povoljne uslove za kupovinu telefona koji nabolje odgovaraju njihovim potrebama, uz brz pristup omiljenim sadržajima putem Telenorove 4G mreže.

Akcija traje do 31. oktobra, a detaljne informacije dostupne su na sajtu Telenora, www.telenor.me.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
gost
Gost
gost

meni su ukinuli broj i maznuli 4-5 eura šta su bili na računu. Zvao sam ih da mi vrate pare al ne vraćaju…

Zvizdan
Gost
Zvizdan

Reklama “sve za telefon” je li ovo ozbiljno ili su pogrijesili

Mirko Petrović
Gost
Mirko Petrović

Telenor je za klasu bolji od ostalih, istina malo skuplji.

Marta
Gost
Marta

Mtel je bolji

VAP
Gost
VAP

Bravoo! Najbolji operator u CG!

Send this to a friend