Ekonomija

KK Budućnost od Monteputa dobija 400.000 eura

Vlada je na današnjoj sjednici donijela Odluku o raspodjeli dobiti Monteputa za 2018. godinu.

“Kompanija Monteput je zadužena da od neto dobiti društva za 2018. godinu u iznosu od 1.386.773,57 eura, 70 odsto vrijednosti, što iznosi 970.741,50 eura raspodijeli na sljedeći način: Rezervisana sredstva za finansiranje realizacije projekta trajnog napajanja električnom energijom autoputa Bar-Boljare i pratećih objekata 520.741,50 eura, Košarkaški klub „Budućnost” Podgorica 400.000 eura, Crnogorski olimpijski komitet 50.000 eura”, navode iz Vlade.

Ostatak od 30 odsto iznosa, od ostvarene neto dobiti Monte puta za 2018. godinu, odnosno sredstva u iznosu od 416.032,07 eura, 25 odsto, odnosno 346.693,40 eura izdvaja se za  pokriće tekućeg poslovanja ovog preduzeća, u skladu sa usvojenim Finansijskim planom za 2019. godinu, i pet odsto, odnosno 69.338,67 eura – podrška sportskim, obrazovnim, kulturnim i humanitarnim organizacijama i drugim potrebama, u skladu sa zahtjevima i shodno prioritetima.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Diskoteeeeka
Gost
Diskoteeeeka

Od Čačka do Ljiga je preko 40 km auto puta 1 euro, a Monteput naplacuje 4 km tunela 2,5 eura

Bnjj
Gost
Bnjj

Ova država je od 90ih napravljena kao privatna da pljačka svoje građane u interesu elite

zzzzzzzzzzzzz
Gost
zzzzzzzzzzzzz

malo se bolje informisi.. tuneli kao sozina po evropi ti je min 25e. . poredis neuporedivo..

Stari
Gost
Stari

Dobro a ona dzada put Trebinja

Snezza
Gost
Snezza

Sramota, naplacuju 4 km tunela najskuplje u Evropi, a rasporedjuju viškove novca prema ličnim vezama…

marve
Gost
marve

Da li postoji drugi sport i klub da dobije finasijska srestva,mnogi sportovi jedva prezivljavaju a VI nesoji trpate pare u privatni klub Mila,Kralja banana i Barovica ….dosta su pokrali neka sami finansiraju svoj klub ,CRNA GORA GRCA U DUGOVIMA I NOVIM ZADUZENJIMA;STANDARD GRADANA SVE GORI A VI JOS KRADETE ZA VASU RAZONODU

Pjer
Gost
Pjer

Placamo naj skupljih 5 km tunela na kugli zemaljskoj a pare idu bjelosvjetskim pojmasima.

Titograd
Gost
Titograd

što ne ideš preko paštrovačke?

Vlado19784
Gost
Vlado19784

Ove iz monte puta ne bi niko vikao da se vise ulozi u sozinu nego sto baca pare na kosarkase,ja kao gradjanin nemam nikakve koristi od kosarke,a od puta bi imao

Mirko
Gost
Mirko

oce li neko odgovarati za propalu sezonu kk buducnost??? nece, ko je dovodio igrace??? Nezna se, ko trenere??? ne zna se, sve ste jake sponzore pokupili, i sad jos da se ogrebete od monte puta, to je budzet ekipe muske u rukometu koja bi mogla igrat SEHA ligu a vama je to 4 plate za jednog kosarkasa prosjecnog, ugasio se… Više »

Boban
Gost
Boban

Sram vas bilo,da gospodaru priredjujete zabavu sa nasim parama…pihhhh

Lipovo
Gost
Lipovo

Zassto za ovakve potrebe ne uzmete novac od EPCG, ionako im je dobit velika a cijena ,,svjetska,,

Misko
Gost
Misko

Ovo je sramno! Izblamirali se u ABA, ukrali CG ligu… i jos ih placamo!

delboj
Gost
delboj

Samo!? Nejverovatno kako mali doprinos drzave za najveceg reprezenta drzave u Evropi.

IZAĐI MALA😘😘
Gost
IZAĐI MALA😘😘

I ovo vam je mnogo. IZAĐI MALA,IZAĐI MALA,IZAĐI MALA😘😘😘😘😄😄😄😄😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

Titograd
Gost
Titograd

Izađi mala, izađi mala, ali sa Kosova!!!hahahahahahahahaha

ene gi bre
Gost
ene gi bre

Olimpijski komitet 50000 a kk Budućnost 400000.Sprda li se ovo neko sa nama.Zašto Mornar nije dobio ni centa?

tofd
Gost
tofd

Mornar dobija od Čovića, ne može na dvije strane da dobija

Kapetan Ricudis
Gost
Kapetan Ricudis

Dzaba vam novci,partijski projekat ce i sledece sezone dozivjeti blamazu kao i ove. Postavlja se pitanje koliko je opravdano upumpavati tolike pare svih gradjana CG u jedan privatni projekat koji blago receno prezire ogromna vecina nasih gradjana?!

tofd
Gost
tofd

Nijesu to pare svih građana, kladim se da ti prvi voziš vazda preko Paštrovačke da uštediš 2,5 eura. A što se prezira tiče to zavisi kako ga kome kuća daje. Oni koji znaju šta je vaspitanje, poštenje i obraz ne navijaju za Čovićev mutant iz predgrađa sasvim sigurno.

Kapetan Ricudis
Gost
Kapetan Ricudis

Ograniceni covjece,tvoja mrznja dopire dotle da za tebe ocigledno sem Zvezde i ovoga partijskog projekta(namjerno ne zelim reci “buducnost” jer to sa nekadasnjom buducnosti veze nema) ne postoje drugi timovi. Zatrovan si covjece,opasulji se!

anoniman
Gost
anoniman

a sto ne finansiraju kk mornar nego buducnost ovo je strasno ovako rudnik finansira rukometasice buducnosti znaci buducnost treba da se finansira a ostali klubovi snalazite se kao da je buducnost jedini klub u crnu goru i da se samo njoj finansira

maistor
Gost
maistor

Skandal. Koji se ponavlja. Osim najupečatljivije alternative(đeca se liječe sms-ovima), mogu li se kupiti za te pare kamere za raskrsnice, fiksni radari sa foto ćelijama, zvučni signalizatori za slabovide na semaforima ili nešto tako, da se poboljša bezbjednost na saobraćajnicama?

Slavko
Gost
Slavko

A putevi su nam kao u Albaniji prije 30 god… Pola u saobracaju nastrada zbog brzine, a pola zbog volovskih puteva koje DPS zove “magistrala” i “bulevar”…

Bnjj
Gost
Bnjj

Strašno je da se finansira novcem građana jedan klub, Privatna država Cg

Montejad
Gost
Montejad

Privatni klub parama gradjana od Sozine koja je davno otplaćena a čiji bi prihodi trebalo da idu u Budžet! Ovako, zakukulji i zamumulji, da se gradjani ne śete!

Gluvo doba
Gost
Gluvo doba

Da je srece Sozina se ne bi naplacivala vise. Davno je otplacena. Ovako vec godina samo uzimaju pare, a od njenog otvaranja nista u nju nisu ulozili. Skoro pa da i nema razlike u voznji po makadamu i kroz Sozinu. Nego, kad se vec naplacuje i kad se vec dijele pare, sramota je da to ide pvt klubu. Djecja bolnica,… Više »

Send this to a friend