Ekonomija

Knežević: Biće interesantno vidjeti porijeklo Žugićeve imovine

Povodom tvrdnji guvernera Centralne banke Crne Gore Radoja Žugića da sa “indignacijom odbacuje” da je na njegov zahtjev Duško Knežević omogućio braći Ban i Željku Mihailoviću da kupe Pomorski saobraćaj, predsjednik Atlas Grupe ističe da će biti interesantno kada se ispitaju odnosi Žugića sa bankama dok je bio direktor Fonda PIO i plasman novca iz Fonda PIO u poslovne banke, razni drugi aranžmani, porijeklo njegove imovine i njegove veze sa firmom Stadion.

<<<Žugić: Knežević se služi neistinama, sve je rađeno u skladu sa zakonom<<<

“Žugić kaže da je sve bilo transparentno. Jeste za njega, unaprijed odabrane kupce i njihovog šefa. Mimo njih niko nije mogao ni da učestvuje na tenderu. Žugića sada obuzima indignacija, a tada ga je stimulisala jaka motivacija da me moli da im pomognem da eliminišu  Autosaobraćaj kao konkurenta”, kazao je Knežević.

<<<Knežević: Pare su Đukanovićeve, braća Ban su čuvari plaže i trajekta>>>

Tvrdi da ga je Žugić dan pred zatvaranje tendera pozvao telefonom i saopštio mi da bi značilo kada bi banka povukla garanciju firmi Autosaobraćaj.

“Kazao mi je da on lično zainteresovan da Pomorski saobraćaj bude prodat braći Ban i Mihailoviću. Poznajemo se više od 20 godina. Mislim da mu nije krivi dio, ni njemu ni njegovoj familiji, od Atlas Grupe. Biće interesantno kada se ispitaju odnosi Radoja Žugića sa bankama dok je bio direktor Fonda PIO i plasman novca iz Fonda PIO u poslovne banke, razni drugi aranžmani, porijeklo njegove imovine i njegove veze sa firmom Stadion”, istakao je Knežević.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
CiNick
Gost
CiNick

Ovo se pretvorilo u jeftinu sapunicu. Zna li ovi multipraktik bizmisman da njegova rijec ne vrijedi vise ni po lule duvana?

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Zašto pobježe..ostavi Banke..Livade…Fabrike..Farme…Sad ukradenim novcem..plaćaš..Odbranu..piće i iće…Ja bi osta uz svoje…100% ne bi uteka kad bi me Drali?

Nema prijatno
Gost
Nema prijatno

Danas gladuješ, na da Darko obrok! Nešto si zglajza, Duka, u nekom komentaru.

Ljuta
Gost
Ljuta

Ti bi osta uz svoje….e ja do uporedjujes sebe bez centa…..protiv ovih lijepa je samo bežanija ili ulic

NIKŠIĆKO
Gost
NIKŠIĆKO

bate, ti kao da nam saopstavas neku dobro cuvanu tajnu…. pa znamo da su korumpirane lopovcine,…. daj nesto crno na bijelo da se bar neko od njih preznojava, ali u zatvoru.

CPC
Gost
CPC

Knezevicu uz tebe smo svi CPC,Crna Gora,LIBERALI svi,ali te molimo nista ne iznosi bez suda EU i finansiske policije EU…Strah me da Srbalji sve ne iskoriste u svoje svrhe a na dobrom si putu da DPS skinemo unistivaca Crne Gore

konevolicrn...
Gost
konevolicrn...

Mislim da mu nije krivi dio,ni njemu ni njegovoj familiji…Pa ovo je strasno,ima li ko da oduzme svima imovinu, koju su napravili tako sto su je manipulacijama oduzeli od radnika a njihova preduzeca prisvojili?Opljackana je nasa drzava,nasi radnici-citaj drzavljani!Stite li nase sudije imovinu drzave,stite li imovinu radnih gradjana-citaj radnika?Ako je tako,odnosno normalno-posteno i ljudski tada hitno oduzmite sve prevarom uzeto.

🧠 Eliminator
Gost
🧠 Eliminator

Ovo nije vijest za naslovnu??? CDM ima svoje miljenike medju funkcionerima, Zugic je medju omiljenim.
Knezevic je odavno sve rekao o sebi, ali definitivno bez ovih funkcionera ne bi mogao iznijeti pare, neplacati poreze, ne isplacivati zarade, otvarati-zatvarati firme…

Joo
Gost
Joo

Opet bla bla bla…..bice interesantno da se konacno utvrdi za koliko je miliona Knezevic ojadio Atlas, hotele, firme, fabrike, i bolnice koje je privatizovao, dizao ogromne hipoteke sa laznim procenama, pa terao u stecaj……da upire prstom moze samo onaj koji je ili cist ili je rascistio sa svojim prljavim radnjama….a ne lopov koji je sa otetim milionima pobegao iz zemlje…….

Mr.Evil
Gost
Mr.Evil

Joo, joo, joo, Knežević je prljav, to uopšte nije sporno, ali je vrlo zanimljivo da otkrije ko su još prljavi u Crnoj Gori!

Radoje Z.
Gost
Radoje Z.

dule brate, pa nismo se tako dogovorili. obecao si da cutis.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Zugic je doktorirao na Dulovom univerzitetu nekoliko godina prije nego sto je isti bio akreditovan da izdaje doktorske titule.

Vulkanizer
Gost
Vulkanizer

To je isto kao da je doktorirao kod mene u garaži u Baru!

Jovanka
Gost
Jovanka

Nije jer bi kod tebe naucio makar gumu da zakrpi pa bi mozda valja jos nekome, a ne samo sebi…

Slavko
Gost
Slavko

Cuh kako si onaj narod iz Kolasina, omrcio, imas li obraza, uzimao si kredite preko njihovih racuna za sebe i svoje potrebe!! ..dje si nasao da Kolasince omrcis onako, oni koji zive od prodaje sira, mlijeka, krompira!! O jadu si zabavio ljude!!

Todor
Gost
Todor

Pusti se ti price o Banu, Mihailovicu, i Zugicu! Sta ja koji sam prevaren od strane tebe imam od ove tvoje price koja nema veze s vezom! Isplati ti nama ono sto si nam uzeo i ne pokusavaj da ovom pricom predjes preko nasih pokradenih para !

raki
Gost
raki

Daj to sto prije u javnost…da vidimo posteni zugi koliko je pokrao

Radenko
Gost
Radenko

Ovo je prica bez pokrica, sto ne priznas da si na nasa imena uzeo kredit i obrnuo 2 miliona, a ni iz Kolasina sad placamo to sto si nas zakinuo! Ja treba da prodajem kace sira i mlijeko, da bi tebi vratio pare pokvarenjaku jedan, kao da kod nas na sjeveru je med i mlijeko! Svega ti je malo bilo,… Više »

NBAANB
Gost
NBAANB

Radenko, izgleda da si ti zaposlen u svim firmama u Crnoj Gori! Ili samo u jednoj!

Ivo perverzija
Gost
Ivo perverzija

Radenko, zar kod vas u Agenciji prodajete kace sira i mlijeka?

Vera
Gost
Vera

Dusko mani se ove prazne price, ovo svi zivi vide i komentarisu da si se pogubio, da sad ne znas sta ces sam sa sobom, nego nam vrati pare koje si nam uzeo!

Imam stav
Gost
Imam stav

Vera, kako ste uspjeli da ustedite vise od 50000€? Pitam iz znatizelje jer radim dva posla, supruga takodje, a nece ispasti 200€ naopako da nas okrenete.
Naravno, ovo ne abolira Knezevica. Ali i krivica Mila i druzine je vise nego ocigledna.

Oliver
Gost
Oliver

O Dusko cujes li sebe sta pricas sad? Ti samo kao muva bez glave s jednog na drugog prelazis, sjutra ces nekog lijevog naci da pricas o njemu da bi ti popunio supljine u svojoj prici! A prica ti je jedna rupa obicna! Nidje veze s vezom nema!

Лазар
Gost
Лазар

а добро си ти поштен

Милорад
Gost
Милорад

Мани се празне приче и враћи паре !!!

NBAANB
Gost
NBAANB

Ti si Radenko ali na ćirilici!

Send this to a friend