Ekonomija

Knežević: Đukanović firmu na Kipru osnovao da preko nje bude partner u Meljinama

Duško Knežević

Odbjegli tajkun Duško Knežević regaovao je na izjavu predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića koji je u emisiji Ukrštene riječi, na Prvoj TV kazao da je Knežević prevarant i kleptoman.  Knežević tvrdi da Đukanoviću ponestaje koncentracije, te da je of šor firmu na Kipru Vagor investment limited, osnovao sa  ciljem da preko nje formalno postane suvlasnik bolnice Meljine i  pripadajućeg zemljišnog kompleksa od 50.000 kvadrata.

<<<Đukanović: Mene nema na snimcima, niko nije plaćao moje račune, Knežević je kleptoman i prevarant<<<

“Kum crnogorske kleptokratije, koji se predstavlja kao predsjednik Crne Gore, sinoć se opet survao u ponor svojih nedjela. Novina je samo da mu ponestaje koncentracije. Of šor firmu na Kipru Vagor investment limited, za koju je prvo negirao da je ima pa je suočen sa papirima priznao da je njegova, osnovao je sa  ciljem da preko nje formalno postane suvlasnik bolnice Meljine i pripadajućeg zemljišnog kompleksa od 50.000 kvadrata. Da bi sakrio tragove, kao formalni zastupnik firme upisana je druga osoba, a naš dogovor je bio da on i moje kompanije dijele zajednički  udio 50:50, te da strateški partner bude Abu Dabi Capital Group sa svojim procentom vlasništva. Pozivam ga da kaže ko mu je osnovao firmu na Kipru i ko su mu svjedoci da je njegova”, poručio je Knežević.

On tvrdi da je u partnerstvo sa Abu Dabi Capital Group ušao na njegov zahtjev jer su Arapi bili vlasnici Crownel Hospital u Londonu i namjeravali da ulažu u zdravstveni turizam.

“Onda je 2008. došla ekonomska kriza, Arapi su prodali bolnicu u Londonu i izašli iz partnerstva u Meljinama, čemu je kumovalo i višegodišnje odugovlačenje sa donošenjem odluka na nivou lokalne samouprave, neophodnih za početak investicija. Arapi su kasnije to prebili investicijom u Atlas capital centru i naplatili izlazak iz Meljina ukupno oko 21 milion eura, sa kamatama”, naveo je Knežević.

Knežević dalje tvrdi da je do jednog od prvih njegovih i Đukanovićevih sukoba došlo kada je nešto kasnije “istjerao iz Crne Gore Džejmsa Vilsona, koji je bio direktor projekta Portonovi.

“Vilson je htio da sa svojim partnerima kupi  kompleks Meljine, u koji se već bio uselio kao zakupac Titove vile. Đukanović nije bio zadovoljan visinom ponuđene cijene pa je preko Azerbejdžanaca natjerao Vilsona da podnese ostavku i uspio da ga otjera iz Crne Gore. Đukanović mi je nametnuo Budimira Šegrta kao direktora bolnice Meljine, kome sam po njegovom nalogu platio školovanje u Londonu. Preko Šegrta je kontrolisao sve, a Šegrt je preko Glosarija i Montefarma zaduživao bolnicu i izvlačio pare, trošeći paralelno sa korporativne kartice ogromne sume. Njega je doveo u Meljine poslije propasti fabrike ljekova Laleta Sekulića. U Sekulićevom Habitfarmu je Đukanović, zajedno sa Vukašinom Marašem, takođe bio partner”, rekao je Knežević.

On dodaje da bi unaprijed pokušao da stvori utisak da nema ništa sa Meljinama Đukanović je svojoj novinarki sinoć tražio da mu postavi to pitanje.

“Prostor u Atlas capital centru od 5000 kvadrata i 100 garažanih mjesta, koji on pominje, je prostor koji je pripao Atlas grupi poslije poravnanja sa Arapima, nakon njihovog izlaska iz projekta Meljine. On je upisan na Atlas banku i Đukanović, koji pokušava da natjera neke svoje biznismene da uđu u dokapitalizaciju Atlas banke, hoće da ga tako uzme i ostvari san koji je najavljivao preko svog tabloida Informer prije nekoliko godina. Sada gura jednu lokalnu banku, koju kontroliše njegov brat Aco Đukanović preko njihovog piona na mjestu izvršnog direktora, da napravi fiktivnu dokapitalizaciju Atlas banke, spoje banke i ponište kapital akcionara Atlas banke”, naglašava Knežević.

Prema njegovim riječima cilj Đukanovića je da mu otme imovinu kako bi prva familija kontrolisala ama baš sve u Crnoj Gori.

“Zato je i do detalja upoznat sa firmom Kaspia, koju je pomenuo desetak puta u toku emisije, kao i nepostojeću garanciju i namješteni sudski spor. U slučaju spora po ugovoru trebalo je da bude nadležna arbitraža u Londonu, ali je hobotnica preko Privrednog suda i Blaža Jovanića donijela odluku na štetu Atlas banke i ekspresno prebacila 15,2 miliona na Prvu banku. Vlasnici firme Kaspia su ministar u Vladi Azerbejdžana Kamaladin Hajdarov i njegovi sinovi. Ta kompanija se pominje u istrazi ubistva novinarke na Malti, a sa Hajdarovim je Đukanović pokušao da napravi biznis u Azerbejdžanu. U dokumentima Vikiliksa označeni su kao glavni šverceri cigara ialkohola prema Iranu”, tvrdi odbjegli  tajkun.

On poziva Đukanovića da kaže na koji način je otvoren račun Kaspie u Prvoj banci i gdje je dalje transferisao pare pošto je to način da se otkriju njihove kriminalne veze.

“Pošto je arbitraža u Londonu pokrenuta, imaće priliku da se pojavi kao svjedok i elaborira njegove veze sa Kaspiom i Hajdarovim, te prebacivanje 15,2 miliona u Prvu banku. Što se tiče kredita kod Pireus banke u Londonu, sinoć ponovo laže da ga je dobio na svoj ugled. To govori pokušavajući da se izvuče jer je upetljao Duška Bana i Željka Mihailovićava u nešto u šta nije trebao. Sada bi da ih zaštiti od sudskog procesa u Londonu koji slijedi. Zalog akcija Prve banke sam ja zamislio kada je izbila afera, da bi zgledalo kao da je kolateral dat u Crnoj Gori. Ako je toliko pošten, zašto se nije direktno zadužio kod Bana i Mihailovića bez mog posredovanja? Ako je toliko pošten neka kaže kome je
prodao akcije na berzi i neka otvori kastodi račun za obije transakcije”, naveo je između ostalog u reagovanju Knežević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bot sa 7 imena
Gost
Bot sa 7 imena

..Kako iko normalan može reći tako nešto ružno za prvu familiju. To su sve pošteni Crnogorci i Crnogorke.. Oni su odavno bogataši,milioneri iz NK. Njima je djed banku ostavio a meni moj dugove.Zato ih treba proglasiti za kraljevsku porodicu!.Ostalo mi je sendviča od ručka pa odoh da ga smažem!.. Popiću uz sendvič i čašu vode ..

logiko
Gost
logiko

DK je psiholoski slucaj, naravno sve treba potkrijepiti materijalnim dokazima kojih on naravno nema samo lazna prica njegovog portparola Rudovica koji je jedinstveni slucaj da se stavio u sluzbu prevaranta. Rudovic ovo radi zbog naknade u eurima samo ce i sam biti prevaren, uzmi pare unaprijed. Svaki dan nova izmisljotina ovo je pocelo da zabalja, Minhauzen je do koljena DK.… Više »

1040 miliona de
Gost
1040 miliona de

Ne vraći se dule u crnu goru nikad moj ti je savjet samo u posjetu kad se stvari smire. Vidi koja je država ubili su bebu danas na gradilište u baru ne vraći se sve je korumpirano to svi normalni ljudi znaju koji su otvorili oči. Dule za mila niko nije čuo van crne gore obična crnogorska buba švaba ne… Više »

Osmanpasa
Gost
Osmanpasa

Veceras.je dk bio u jednoj emisiji na a1 tv, i za razliku od jednog ranijeg pojavljivanja ostavio veoma, veoma ozbiljan utisak !

mitko
Gost
mitko

Ostavlja utisak??

1040 miliona de
Gost
1040 miliona de

Moj ti je savjet ne vraći se dule dok se ne smire strasti valjda te poslije neće dirat i provocirati. Korumpirano je sudstvo dule čuvaj se to svi znaju. Pusti mila ko je milo za njega niko nije čuo van granica crne gore obična crnogorska buba švaba.zajeba se kralj nikola radi fudbala nije znao da će biti fudbalera iz crne… Više »

1040 miliona de
Gost
1040 miliona de

Svaka čast dule imaš porodicu koja je teška lakih 1040 miliona eura. Pozdrav iz italije i mi smo pobjegli zakačili smo se sa vojvodicima u bar milovim velikim prijateljima oću reći između ostalog dirali su nas i proganjali velika porodica ima ih devet braća i sestara plus njihove porodice i sad unuci ima ih preko cijeloga bara.

1040 miliona de
Gost
1040 miliona de

Svaka čast knezevicu.

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Slika pored računara…Knezevicu Lopužo…Slika s osmjegom..Knezevicu bez stida..

O Tempora
Gost
O Tempora

Pogledajte kako drži miš kada pozira. Prije par dana je imao sliku sa otvorenim notesom praznih stranica. Imajte u vidu da je DiKej zvanićno Doktor nauka. O Tempora o mores!

Maslo
Gost
Maslo

Reklo bi se po mnogo cemu, bez obzira na ljubav koja se pokazuje prema njoj, da crna gora nekima sluzi samo kao krava muzara ali izgleda sve slabije uhranjena i faljiva varenike !

13. VII
Gost
13. VII

Zalud Knežević bježi i pokušava sva nedjela što mu tužilaštvo ispituje da premetne u političku igru. Malo se preigrao, pokazaće se.

Ljuta
Gost
Ljuta

U Londonu a ne u korumpiranih i neznavenom sudstvu u cg

isTINAiPRAVDA
Gost
isTINAiPRAVDA

Knezevicu, kao prvo novinar mu je postavio pitanje IMATE LI, a ne JESTE LI IMALI firme, racune itd u inostranstvu. Kao druga stvar, onakvu osobu ne mogu nazvati novinarom jer je nekulturan i ne ocigledno ne postuje nikog do svojih nalogodavaca iz kojih muze parice. Dakle, presmjesni ste i ti i “Ćalović”

Ljuta
Gost
Ljuta

Ko postuje lopova pa kad je i u smokingu i dalje je lopov on i njegova familija….sestra dobila za neki elaborat i koliko sam razumio nije niti napravljen za Telecom samo 580hiljada eura i to katnic i vdt prihvataju bez indicija da je kriminal….

O Tempora
Gost
O Tempora

“Ljuta” i “sam razumio” ne idu zajedno. O tempora o mores!

milan
Gost
milan

Sinoc je sve receno! Briljantan nastup predsjednika! Na pola emisije opozicionari su pogasili televizore!

Ljuta
Gost
Ljuta

Od stida sto gledaju presjednika izabranog lopovlkom i po njegovom priznanju

CiNick
Gost
CiNick

Nudi li ovi kriminalac kakve dokaze ili samo častnu pionirsku?

Garavni
Gost
Garavni

Daj covjece kad sve to znas, kazi vise imena i prezimena, ne tjeraj njih da kazu ko su im prijatelji koji su im pomogli, kad vec imas dokaze, iznesi sve da se vidi, dosta je okolisanja…imena prezimena, datume, iznose, firme, konkretno sve! Pa neka sve ide u vazduh!

Seka
Gost
Seka

Nemoze reci,ceka dalje insteukcije pa da doda imena… olos jedna,da ista valja i da je istinit dosao bi u Crnu Goru i da dokaze a ne iz nevidj boga slao mejlove…..i izigravao postenjacinu kad to nije….cekamo te Duako Dugousko da dosjes…

Ljuta
Gost
Ljuta

Da dodje u poštenu CG..?

bob
Gost
bob

Znaci svi poslovi su morali ici preko naseg glavnoga,u svaki poslic je bio upetljan,nikad dosta…

mark
Gost
mark

Ima li kraja otkrivanju sta je sve muljao nas posteni gospodar???

mark
Gost
mark

A STO SU BOTOVI ZASKAKALI,OCIGLEDNO DA SE DRMA FOTELJA GLAVASU PA MORAJU DA PROBAJU DA GA SPASU!

Seka
Gost
Seka

Zelja ce te biti…

Buducnost_2
Gost
Buducnost_2

Novinar Markovic je javno priznao da je dokumentaciju dobio od Knezevica, dakle novinar komunicira i ima vezu sa bjeguncem, dakle sa njim saradjuje i na neki nacin mu pomaze!Ima li tu prostora da se malo novinar Markovic priupita i privede zasto saradjuje sa bjeguncem?
Mozda da bi svojem tabloidu povecao tiraz i prodaju!!!

Oktopus Sojic
Gost
Oktopus Sojic

Ustini me svega ti. Da se uvjerim da nisi prikaza – ovaj bot. 😂😂😂

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

koje akcije je kupio i prodao ovaj lopov …zasto je ljut na vijesti

raonić
Gost
raonić

Osnovao firmu na Kipru. O. K. Da li je to protivzakonito? Imao želju ili namjeru da se umiješa u Meljine. O. K. Da li je imati želju protivzakonito? Da li je aktivirao firmu i ostvario svoju namjeru? Nije. O. K. Da li je to protivzakonito? Nijedno nije nezakonito. Nije mi jasno zašto čovjeka zbog ovog optužuju? Sličan komentar ovome čuvena… Više »

Dragutin
Gost
Dragutin

Preśednik ne bi smio da laže svoj narod.

Ljuta
Gost
Ljuta

Nismo mi njegov narod..njegovi su samo poltroni i kukavice

Oktopus Sojic
Gost
Oktopus Sojic

Hahaha A mogli ste da budete malo kreativniji kad su nickovi u pitanju 😂😂😂😂
Lična imena?? Presmjesno 😂😂😂😂

Oktopus Sojic
Gost
Oktopus Sojic

Sad se znaci naručuju botovi da u komentarima objasne šta sve ovo treba da znači zapravo 😂😂😂😂
Ne može vam Rusija parirati u hibridnom ratu 😂😂😂😂
Radi mjesalica non stop.

gost
Gost
gost

Kako ja razumijem, sve ovo sto Knezevic iznosi moze da bude istina, ali i ne mora. Poenta je u dokazima, a Knezevic ih ne iznosi, vec samo prica. Ocekivao sam sinoc da snabdije Markovica boljim argumentima, tj. argumentima od veceg znacaja, a on se uhvatio jel Milo, kao biznismen, osnovao 2006. neku firmu na Kipru koja nikad nije poslovala i… Više »

Dimo
Gost
Dimo

Ispucali sve corke pa sad nagadjanja i laprdanja u koja vise niko ne vjeruje. Kako ih oduva sinoc Milo svaka mu se zlatila.

Ljuta
Gost
Ljuta

A dje nestade 50hijada dino? Kod kojega lopova su stigle. ? Kod miga siguran sam da nisu..nema taj tolika m.d. da sakrije od onog pred kim se trese…? Sto ti misliš? To je za mene nepobitan dokaz da je katnic samo krak ka sto ga je Dusko i nacrtao….. nego Pazim se primirio….nema ni sekulića…VUKOVIĆ zamukao da Duško ni njega… Više »

Ne vracaj se
Gost
Ne vracaj se

Sudjenje da bude u London, a Knezevic da bude svedok saradnik. U C.G sudstvo nije nezavisno, i unaprijed si osudjen.

Hmmm...
Gost
Hmmm...

Mora da se vrati, čovječe. Nadležni mjesni i stvarni sud je Viši sud u Podgorici. Pazi, državni tužilac, pri svom izboru svedoka saradnika iz redova pripadnika jedne organizovane kriminalne grupe mora voditi računa o dva zakonom predvidjena uslova: 1. to ne smije biti lice u odnosu na koje već postoji osnovana sumnja da je organizator te kriminalne organizacije i 2.… Više »

kakodane
Gost
kakodane

Hmmm Pričaš o proceduri u državu u kojoj postoji vladavina prava. Pošto živimo u državolikoj kleptokratskoj tvorevini, tvoja priča nema veze sa realnošću.

Hmmm...
Gost
Hmmm...

Zakon je kičma civilizovanog Svijeta, Kokodane. Upravo govorim da se isti poštuje. U suštini, ne sumnjam da si ubjeđen da DK je počinio krivična djela koja mu se stavljaju na teret. Nemoj, brate, da tražiš da se pravda dodjeluje na nezakonit način. Definitivno nemaš iskustvo i ne znaš šta će se desiti s tobom, sa mnom i sa našim porodicama… Više »

Ljuta
Gost
Ljuta

A nemoj ni ti sestro da nam kažeš da ne koristimo mozak… Je li milo priznao da dobijaju pare od tajkuna koje nisu NIKAD prijavljivali nego da su i na taj način popucali glasove i vlast….Dje je katnic i stankovic? Da je neko iz DF priznao 1% već bi bili pohapšeni bez skidanja mandata….Bolan ne bio probudi se iz košmara… Više »

Ffefa
Gost
Ffefa

Knezevicu sinoc je crnogorska javnost shvatila da si samo SVJETSKI LAZOV.

kakodane
Gost
kakodane

Jeste, javnost je to shvatila kad je đukanović slagao kako nema firmu na kipru, pa je za 30 sekundi provaljen kako laže.

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Na kojoj cent nije prometovan. Tu vlasnostva nema. No to tjesi sebe

Andrej
Gost
Andrej

A sto si ti onda zvao Arape i pricao price dje se pozivas na Milovo ime, da bi ti povjerovali, a?? Jer su te Arapi provalili, uzimao si pare preko pogace sto se kaze, pa kad se saznalo sve onda su te izbacili iz posla! Lopove jedan, em sto krades nego lazes ne solis!

Rade
Gost
Rade

Opet gnusne lazi jednog odbjeglog kriminalca, tajkuna, lazova kakvog CG nije gledala, ali dzabe mu je sve ovo kad se zna sta je on sve radio u CG i dalje po svijetu!

Firma
Gost
Firma

Sinoc je Nikola Markovic pokazao opste neznanje za jednog novinara koji se nalazi na mjestu glavnog urednika Dana, a to je prica o jednoj firmi koja je osnova 2006. godine, i onda pita Mila zasto nije to prijavio ASK-u?? A kako da prijavi ASK-u te godine, kad smi mi 2006. godine postali nezavisna drzava, koja je krenula da donosi svoje… Više »

Anka
Gost
Anka

Odbjegli kriminalac, tajku nastavlja svoju prljaju igru, nastavlja sa dobro poznatim lazima, nastavlja da narodu maze oci, misleci da ako bude iznosio neistine da ce moci da izbjegne kaznu koja ga sleduje u CG?? E ne moze, nego da si posten, kao sto nijesi, bio bi odje u CG a ne sto bjezis po Rusiji i Londonu!

Jovan
Gost
Jovan

Sad je ti hvatas price o Meljinama, ti koji si si je nagrdio i ojadio i doveo do stecaja?! Ajde bjezi, bolje ti je dodji u CG i odgovaarj za sve sto si uradio, jer neces se izvuci zakona CG pricanjem ovih lazi!

Sto je ovo...
Gost
Sto je ovo...

Zaboravili ste da promjenite nick stručnjaci iz ANBa ahhaah kakvi ispiraci mozgova – botovi.

Nemanja
Gost
Nemanja

Sad je ti hvatas price o Meljinama, ti koji si si je nagrdio i ojadio i doveo do stecaja?! Ajde bjezi, bolje ti je dodji u CG i odgovaarj za sve sto si uradio, jer neces se izvuci zakona CG pricanjem ovih lazi!

Jovan
Gost
Jovan

Jesi li isplatio bracnom paru Markovic-Calovic uredno pare za onaj skandalozni nastup Markovica? On je prije svega se ponasao neprofesionalno, bez novinarskog kodeksa, pokazao je da je tvoj pulen, tacnije izaslanik i ti koji si mu poslao onaj smijesni ugovor, to se sve vidi sta je poenta svega bila, ali MIlo vam je doktorski odgovorio!

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Stvarno sramota sto cini bjegunac…sto je bilo 2006..2008..Knezevicu prevarantu…Vrhunski prevarant.

Srki
Gost
Srki

Nadam se da ce ovaj lazov, prevarant i manipulator brzo biti izrucen i da ce da odgovara za svo zlo koje je nanio drugim ljudima!

Bojan
Gost
Bojan

Ta firma je osnovana nije radila, nema nikavih priliva i odliva, tako da kao da nije ni osnovana, nego sto ti sad pokusavas jeftinim trikovima da opravdas svoje lazi tebi na obraz ide ne MIlu, jer je Milo sinoc rekao sve kako jeste!

Ljuta
Gost
Ljuta

Eto vjeruj milu da nije ni zna duška no da su slike fotomontaza?
Gdje je nestalo 50hiljada iz diskove koverte?
Katnicu?

Mimi
Gost
Mimi

Knezevic ne samo da se bavio malverzacijama u nasoj drzavi, nego je poznat po prevarama i u inostranstvu, gdje je u Rusiji njegova banka bila zatvorena, jer nije mogao da objasni tok novca i prilive, a na Kipru je toliko porodica pokrao i zavio u crno, kao sto je i pokusao i pri izgradnji Atlas capitala, ali mu nije do… Više »

Mirka
Gost
Mirka

Dosta je bilo Knezevicu, predaj se i odgovaraj za sva nedjela koja si ucinio zadnjih decenija.. Previse smo te slusali, tvojim lazima nema kraja, propali tajkune

Ljuta
Gost
Ljuta

Čovjek se predao i suditi ce mu u London.
Predao je tužbe protiv mila i CG…ako ti vjerujes milu i CG sudstvu i tuzilastvu ima nas koji im nista ne vjerujemo iz licnih iskustava

Oliver
Gost
Oliver

Milu sinoc nikad bolja koncentracija, nego tebi nije bilo dobro kako je odgovorio na svaku tvoju laz koji su iznio proteklih dana!

Hajdi
Gost
Hajdi

Oo, dokle vise Knezevicu.. Glava me boli od tvojih konstantnih pokusaja obmane i izmisljanja svega i svacega samo da ocrnis Mila i vlast

Ljuta
Gost
Ljuta

Pa sto ga ne ignorišete ?

Jorgovan
Gost
Jorgovan

E moj Knezevicu,imao si dobru priliku,ali bojim se da si je prokockao.Izadje Milo sinoc jaci nego ikad do sad.Ili daj nesto konkretno ili se povlaci pomalo.

Mica
Gost
Mica

Tajkun u panici…

Bob Rock
Gost
Bob Rock

U pravu si, znojio se sinoc.

Ena
Gost
Ena

Knezevicu, sto si rezirao rezirao si. Provaljen si tajkunu.

Ljuta
Gost
Ljuta

Pa da nema nista vise dovoljno je otkrio…kovertu sa 97500eura iz koje nestade 50hiljada koje katnic ne traži…valjda onda zna gdje su zavrsile….da nije ko ona čokolada sto mu je dadoše ženi…ni to ne znamo gdje je završio….viceguvernera otkrio koji ga je ucjenjivao….dokazao da milu nije nista 10hiljada kamate na kredit ….da je milo stvaranjem svoje kraljevine otvorio račun vani… Više »

Mijo
Gost
Mijo

Kako su te lose branili ona tvoja dva propala novinarcica sinoc… Tresli se od treme, jer znaju i sami da si ti ipak samo jedan obican lazov i tajkun.

Boba
Gost
Boba

Ovo je patoloski lazov
Ne mlati vise, nisi ni smijesan!
Koga briga sta ovaj vise prica, ne smarajte nas sa njim vise!

Nadja
Gost
Nadja

Ma ovo je vec provaljenobre. Sredio ih Milo sve sinoc.

Liberal
Gost
Liberal

uzalud ova anticrnogorska prica knezevicu ,nece te ni ti tvoji cuvari spasit od zatvora,dzaba lajes,eo te i rudonja napustio pa ti pjevaj pjesmice po instagramu

steo
Gost
steo

Ima li ovaj cojek imalo obraza kad ovako prica,sram te bilo ,svi su ti argumenti rastureni sinoc

Dalmatinac
Gost
Dalmatinac

Milo je jedan gospodin ,a ti tajkune sjedi tuna dje si jer za bolje nijesi sem za resetke

Ljuta
Gost
Ljuta

Milo je bio podstanar kad je postao premijer….svi smo ljubomorni sto je uspio da su mu prijatelji sve bjelosvjetski kriminalci…od pakistana do tajwana

totti
Gost
totti

eo je zetska pljaka,oporavio se od sinoc ,nije spavao mucenik ,smislja svu noc sto ce da odgovori sad kad ga je Milo rasturio

Send this to a friend