Ekonomija

Knežević: Kako je Brajović isplatio dug Atlas banci?

Predsjednik Skupštine Ivan Brajović pokušava da skrene pažnju sa korupcionaške afere Koverta, kazao je odbjegli biznismen i predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević.

<<<Brajović o slučajevima Atlas i Koverta: Ne bih da se bavim poslovima drugih grana vlasti<<<

“Kao visokoj političkoj figuri sa likom moralnog predsjednika Skupštine Crne Gore, postaviću mu nekoliko pitanja. Znam da je ucijenjen od Đukanovića jer su Specijalni tužilac i policijski tim uzeli njegov dosije kartica i računa iz Atlas banke, kao i podatke o prodaji zemlje koja mu je, kako on reče, porodično nasljedstvo”, kazao je Knežević.

On pita Brajovića kako je zatvorio svoje obaveze prema Atlas banci, koje su nastale po osnovu višegodišnjih dugovanja na
karticama koje nije vraćao.

“Drugo, kako je Brajović godinama držao depozite Javnog preduzeća Aerodromi Crne Gore u Atlas banci i koji je aranžman povodom toga imao?”, kazao je Knežević.

Pita i zašto je Brajović ušao u sukob sa svojim partijskim drugom, direktorom Aerodroma Danilo Orlandićem oko depozita u Atlas banci.

“Četvrto, neka Brajović objasni kako je njegova zemlja u Bjelopavlićima završila u rukama jednog od naših uhapšenih vozača, koji je ni kriv ni dužan držan u pritvoru, dok su pokušavali da ga lažno optuže da je učestvovao u pranju novca za DF. Preko njega i mojih drugih zaposlenih, htjeli su da mene kasnije lažno optuže da sam učestvovao u državnom udaru. Ja sam mom vozaču dao pare da ta zemlja završi na njegovo ime”, tvrdi Knežević.

Prema njegovim riječima, Brajović ima šansu da kaže javnosti šta se dešavalo iza kulisa svih važnih događaja u Crnoj Gori i “tako se donekle opravda za ono što je on radio”.

“Između ostalog i za aferu Ramada, kada je novcem državne Direkcije za željeznice plaćao stranački skup i za lažno svjedočenje na sudu, koje je uslijedilo poslije toga”, zaključio je Knežević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Halflinija
Gost
Halflinija

DK mnogo zna o establismentu jer je i on dio istog establismenta i nema razloga da mu se ne vjeruje, uz to dbrana establismenta je vrlo slaba i u prvi red odbrane su isturili neke slabe rezeervne igrace iz podmlatka !

1000 miliona de
Gost
1000 miliona de

Koga je ukrao knezevic ja neznam.

marius
Gost
marius

Kad se Dule oglasava, od opozicije ni glasa. Kad Dule uzme pauzu, opozicija “jurisa”. Zvek se cini !

SuperSte
Gost
SuperSte

Nasi komentari u bezveznim tekstovima mogu biti procitani ili ne. Ali kada novine objave ovakve zvucne naslove onda nasi komentari dobijaju na jacini jer gradjani su zainteresovani da li imaju sagovornika i partnera u odredjenim idejama. Citaju se komentari! Iako mislite da su ovo “normalne” objave koje moraju da spuste loptu. Cak i da nastavite da uklanjate komentare prosirit cete… Više »

Milan
Gost
Milan

Pominje na kraju teksta kaze Ramada dva racuna po 450 e a on nas ojadio 17 miliona i radnici na ulicu

Dragutin
Gost
Dragutin

Kolko su nas ojadili Đukanovići?
Smiješ li reć?
Smiješ li makar pomislit?

Ghegia
Gost
Ghegia

Ko je bre tebe ojadio? Jedino si ojadio sam sebe ako je iko! Ako imas iskakve sposobnosti stani pred ogledalo i pitaj se posteno ko te ojadio. Pusti “one druge koji te spoticu jer bi inace cudo napravio”. S takvim mozgom neces nidje stici. Milo je najsposobniji politicar na Balkanu. Da nas je nastavio voditi neko od tvojih idola tipa… Više »

Dragutin
Gost
Dragutin

Trudim se da ti ne odgovorim. No si bogami ti sve sam o sebi reka ovom porukom.
Da te vidim, odgovorio bi ti.
Ovako, samo osjećam nagon za povraćanjem. Pih.

Ljuta
Gost
Ljuta

Duško nije funkcioner niti u vlasti dok brajović and co jeste

Mirko
Gost
Mirko

Knezevicu sto cemo mi koje si ojadio u tvoje fabrike?

Vera
Gost
Vera

Ojadio si ovaj narod, ojadio, i sad mi odje pokusavas da pricom bez pokrica da se neko na tebe smiluje. Ti si onda ocito bezobraztan kad radis to, jer odje smo mi osteceni, radnici, gradjani CG, za tb mi je lako, ti si tezak Bog samo zna koliko, a ja sto zbog tebe ispastam i vracam tvoje dugove tebe bas… Više »

Dragutin
Gost
Dragutin

Sto cemo s kovertom?
To je bilo davno pa smo zaboravili, a??

Oliver
Gost
Oliver

Sta si se Brajovica uhvatio, odje nas ne interesuje Brajovic jer nije Brajovic uzimao preko nasih imena kredite kao sto si ti radio po Kolasinu! Tako da ne bjezi nego vrati pare sto si uzeo!

DiKej
Gost
DiKej

Ja nemam radnika s tim imenom. Da ti nijesi na ušno?

hashbrown
Gost
hashbrown

Zasto nas i Brajo ne bi interesovao?

Petra
Gost
Petra

Ima li koga da se nije dohvatio ovaj covjek i samo sto sad radi jeste vrtu pricu od jednog do drugog, ne bi li pokusao da kupi sebi vrijeme da ne odgovara za ucinjeno!

Ilija
Gost
Ilija

Ovo je bukvalno zadni vapaj posrnulog Knezevica, koji sad pokusava na sve nacine da pokusa da druge uvece u pricu u koju je sam upao, jer njemi niko nije rekoa ajde pokradaj CG i ovaj narod, nego je sam to radio pa sad misli da ce mu pomoci ovo sto radi!

Jasna
Gost
Jasna

Mislim da su sad ove price totalno nebitne sta prica ovaj covjek, pokazao se kao osoba koja laze ne patise samo za sebe i svoju korist, jer misli da ce se izvuci od tuzbi koja je protiv njega podignuta ovdje u CG.

Dragoje
Gost
Dragoje

Kako Ivan voli Crnu Goru.

marius
Gost
marius

Ovaj Knezević je izgleda ima para za sve i svakoga, liše za one radnike u Lipovo. Vala ne branim nikoga, ali mnogo jada od ovih tvojih o svemu i svačemu iznijetih optužbi.

Niko bitan
Gost
Niko bitan

Ovaj kad god spinuje, bez dokaza, ili neko u tužilaštvo, sa ili bez pritvora, ili zaćuti naprasno.

Nijedozvoljeno
Gost
Nijedozvoljeno

Neki u zatvor, neki se znoje mimo narod, neki demantuju i da su rodjeni…! Braća Grim se stide svojih bajki za malu djecu…! A ovi prijatelji sa fotografije mi nikad nijesu ni bili prijatelji, posebno ovaj do mene!

Joo
Gost
Joo

open……..bla bla bla bla bla bla bla…….a ni jednog jading DOKAZA…..

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Strepe mnogi, ne znaju ko je na redu!

Oktopus Sojic
Gost
Oktopus Sojic

Ne odgovaraj njemu ni u kom slučaju. To mu je bolna tačka, dok ne nauči Crnogorski.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Šta rade dr Dule i njegov spin doktor Rudović! Ma šta spin- Neđo Rudović je TOP-SPIN doktor!

Liberal
Gost
Liberal

Dusko Knezevic mi djeluje kao tip covjeka koji se svaki 11ti izlazak otima da plati racun pa onda posle prica po gradu kako je on dzek i kako cascava kao grof iako nije platio prethodnih 10 puta

Dragutin
Gost
Dragutin

Kad se prestaneš lažno prestavljat, tad drži govor.

Rasputin
Gost
Rasputin

eo ga dusko opet,ima li koga da mu nisi oprostio dugove ,nije ni cudo da si pod stecaj otisao sa takvim poslovanjem

pilot
Gost
pilot

Moze li neko Knezevicu da kaze da vise nije bitan, dzabe montira kako ga neko prati po Londonu. Svakog cuda je dosta 3 dana i ovo ide polako u zaborav. Samo sto radnici, poslovni partneri koje je ojadio, i drugi tesko mogu da zaborave ko je on i sta im je sve priredio, a za to se iskreno nadam da… Više »

Mile
Gost
Mile

Nije li sramotno sto se ovaj covjek toliko forsira kroz medije i sto se svaka njegova rijec prihvata kao rijec bozija ,svaka prica mu je neka nedokazana optuzba ,samo sto prije no objavi neki dokaz,on sledeceg dana uleti sa novom pricom i novim optuzbama,i tako u nedogled

Dusko karleusa
Gost
Dusko karleusa

Kada ce moja majka dobiti platu koju joj dugujes knele ? dosta je bilo laprdanja i lopinjanja,vrijeme je da vratis pare

Dragutin
Gost
Dragutin

Što ne tražiš Milu pare?

Irena
Gost
Irena

Brzo ce mjesec dana od kako imamo priliku da citamo objave i saopstenje ovoga (ne) covjeka.. Najavljivao je svakakve vremenske nepogode koje ce pogoditi CG nakon njegovih objava, a nas nije pogodio ni povjetarac od strane njega.. Samo prazna prica je u pitanju, to su vise svi mogli da vide i da zakljuce..

Joksim V
Gost
Joksim V

Koliko pristrasnosti i neobjektivnosti u jednom komentaru stranackog bota zvanog “Irena”.

Nikac
Gost
Nikac

Povjetarac je lijep, narocito ljeti, no reci mi Irena sto je bio u tuzilastvo Stijepovic a uhapsen Milosevic? To me zivo interesuje.

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Kakve su ovo optuzbe majko mila!!!! Nema vise nista pa mu sramotni Rudovic pise i nabacuje clanke iz gradskih prica. Zamisli pitanje kako je vratio dug? Valjda nije trebao da ga vrati, sto li!? Sto je veli drzao depozite? Drzao je valjda jer je domaca banka pa da ti pomogne lopove. No si izdusio. Ko se zadnji smije najsladje se… Više »

Agata
Gost
Agata

Tebi je vrhunac karijere, adresa stanovanja! U toplom, udobno, džabe obroci…! Pi

Mila
Gost
Mila

Knezevicu, dosadio si i Bogu i narodu vise, ovo prelazi granice trpeljivosti.. I ovi koji su te podrzavali su vise izgubili volju, jer vide da je u pitanju samo prazna prica, zasnovana na indicijama, a ne na konkretnim dokazima.

vlado
Gost
vlado

Ja ne znam ima li covjeka, a da ga Knezevic barem jednom nije spomenuo. Vise su njegova izlaganja postala smijesna, jer ovo nije za zaljenje. Nadam se da ce brzo biti izrucen CG, i da ce da odgovara za sva nedjela kojima je ostetio mnoge, ne samo u CG nego i u inostranstvu

Dule...?
Gost
Dule...?

A kad ces ti isplatiti svoje dugove prema zaposlenima???

Omegle
Gost
Omegle

Isplatio je Dubai i Sen Trope. Polako, svi će doći na red.

Jana
Gost
Jana

Priznao si da si dousnik!

Dana
Gost
Dana

Hoce li nadlezni vise uradit nesto po pitanju ovog covjeka? Oce li ga privesti da odgovara za ove lazi podmetacine.

Joksim V
Gost
Joksim V

Prvo tvoji miljenici u spuz pa onda on da odgovara za sve sta mu se stavlja na teret.

Vukasin
Gost
Vukasin

Mogu poći do Lanom, svi imaju diplomaške PI pa na sud. Pa kom opanci kom obojici. Ako ima junaka.

nena
Gost
nena

A afera Atlas??? Rijesi svoju aferu, niko ti nije kriv sto si propao.

Marina
Gost
Marina

Ovaj se covjek okomio bas na sve zivo. Dusko, provaljen si brate. Odbjegli krimanalac kojeg traze na sve strane.

Xander
Gost
Xander

Marovic, Knezevic, sad dosao na red za otsrijel Brajovic.

Bnjjj
Gost
Bnjjj

Ovi politicari,vecina njih su otpad,nemoralni ljudi bez casti,beskompromisni,mrze svoje gradjane koje kupuju kao stoku,da li ikad padne na pamet da obraduju svoj narod koji ih toboze bira i placa,da makar malo ucine za njih,njima treba zemlja bez ljudi da bi valorizovali resurse u svoju korist,ponasaju se kao okupatori prema svojim gradjanima.

Mina
Gost
Mina

Svi znamo kakvi su politicari na balkanu.Nista novo ne saznajemi od DK.Uglaavnom se bave politikom nw bi li ostvarilu materijanu korist,po vise aspwkata.Oni nemaju ideologiju,osim goli glad za novcem i moci.Da imaju pameti i makar iole obrazovanja,ili da rade nesto u korist gradjana CG,pa da im djelumicno oprostimo,ovako,nikako.Najgore je to sto nemamo tuzilastvo,jer je jasno da ne rade svoj posao,za… Više »

EL_Gordo
Gost
EL_Gordo

Ja mislim da sam sledeci da me optuzi

Dk
Gost
Dk

NAJVEĆU PLJAČKU SU RADILI SA ZEMLJIŠTEM U CRNOJ GORI A JEDNA OD TIH PREVARA JE I ZEMLJA “PARK ŠUMA ZAGORIČ” KAO ZEMLJA (VUČINIĆA I STAMATOVIĆA) NASLIJEDILI JE OD ĐEDOVA A JEDAN PAPIR ILI DOKAZ NEMAJU DA SU IKADA BILI VLASNICI… MOLIO BIH GOSPODINA KNEŽEVIĆA DA I TO OBJELODANI…. HVALA

Agnostik@
Gost
Agnostik@

Ma nemoguće sve ovo od Brajovića,uvjek mi izgleda nekako otmen,ulickan,freško okupan,posle gospodara,on novi gospodar,a sad ovo.

Biće rabote
Gost
Biće rabote

Nije Brajović “takav”…bas mi djeluje dosta “čisto”😂😂😂

stefo
Gost
stefo

e dobro si ti nasao da sad i brajovica napanes,ko je sledeci ? samo ti pricaj bajke ,hapsenje ti stize brzo

Zecanin
Gost
Zecanin

ovaj dusko optuzi svakoga za nesto a nidje dokaza nekog ne izbaci

Neko
Gost
Neko

Pa posle njegovih objava uhapsen je viceguverner I ona ekipa iz Zeta. Nego vi samo cekate glavno hapsenje

Meka
Gost
Meka

Znaci pojedini gradjani imaju kartice putunju o tudjim troskovima a drugi su prakticno robovi.Tobi Kunta Kinte.I to u Evropi.

Mijau
Gost
Mijau

Brajevic ce traziti azil u USA?

Kotoranin
Gost
Kotoranin

Sumnjam da ce ga dobit.

free samples
Gost
free samples

uf uf uf polako CDM….sta bi ovo kakva su ovo pitanja za Brajovica !? ocete li pod kljuc?Koji vam je ovo novinar “zastranio”????

Krasici
Gost
Krasici

Sto glasnije pjeva himnu sa rukom na srcu to je veci lopov. I’ma li ikog da se be ocesa of tudje I drzavne imovine

Staxe
Gost
Staxe

Polako Kneževiću šta si pregao ne može tužilaštvo da postigne sa “hapšenjima”…QQQ u dom…

stovelis
Gost
stovelis

nekome sad nije dobro, neka nervoza u stomak, nemir, panika… mijenjace se gace

Goran CT
Gost
Goran CT

Avaj majko šta su sve radili naši patrioti. Dok smo se mi borili za Crnu Goru oni punili stomake I džepove.

kukulele
Gost
kukulele

Razbija ih DK. Šta god da progovore odmah stiže nepobitni demanti iz Londona. Ko sad ne vidi šta se dešava ćorav je na oba oka.

Niko bitan
Gost
Niko bitan

Ovo je isti onaj koji je uništio kompletnu dokumentaciju o nabavci sistema za lične karte u skraćenom roku. Da se ne bi, ne daj bože, saznalo što ne treba iz nje. A onda izmišljao afere i podnosio krivične prijave, koje su pale sve do jedne, kako bi skrenuo pažnju sa sebe.

Jovanka
Gost
Jovanka

A znamo to sve Knezevicu brate moj, znamo da ste svi cuda cinjeli, i jeli i pili i smijali se i druzili i ljetovali i da vam je kuva Gordon Ramsay dok smo mi bucali sira i ljeba, nego ti sad treba da vidis mozes li zavrsit da se ko uhapsi, da vidis moze li ti ko pomoc iz toga… Više »

Dragutin
Gost
Dragutin

Potpis.
(no što je bolje)

crnogorac
Gost
crnogorac

Baš me čudi to

Kriticar
Gost
Kriticar

Sve fer i slobobodno,sto ste nam to radili???ko ce odgovarati?plata nam je 300e???zasto?

Enigma
Gost
Enigma

Da nisi još nekome đe ručak platio D. K daj sjeti senolim te ne drži nas u neizvjesnost 😂😂😂😂😂😂😂😂

drpes
Gost
drpes

Nešto skupi ovi ručkovi mnogo. Sve po 30 – 40.000E

Simon
Gost
Simon

Veoma inspirativno za Tužilaštvo u pravnoj državi.

SAMPION
Gost
SAMPION

Ne mogu da vjerujem da je gospodin predsjednik Ivan Brajovic takav covjek.
Ljudi pato nije moguce!
Svi znaju da je cist kao suza,
bolje reci, kao Moraca poslije kise.

Igor1
Gost
Igor1

mlatis praznu slamu

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

U svakom zitu ima kukolja.

Qeee
Gost
Qeee

Opa… Je li ovo bilten dps-a prenosi optuze DK. I to direktno napad na SD. Ode SD niz vodu samo car da se spasi🤣🤣🤣

milisav
Gost
milisav

Sve vitez do viteza i patriota do patriote!

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Ohohoh ispliva jos jedan “crnogorac”.kakva je to mreza kombinacija.a sve na stetu cg i gradjana.dusko je kao mesija crne gore.bravo dule svaki klik misem ti je svet.

Send this to a friend