Ekonomija

Knežević: Pare su Đukanovićeve, braća Ban su čuvari plaže i trajekta

Duško Knežević

Nakon što se prijatelj crnogorskog predsjednika Mila Đukanovića, Dušan Ban juče obratio javnosti saopštenjem oko kredita u iznosu od milion i po eura Đukanoviću o kome ovih dana izvještavaju mediji i naglasio da mu nakon 11 i po godina, odbjegli biznismen Duško Knežević sa čijom firmom je sklopljen ugovor nije vratio sav novac, reagovao je predsjednik Atlas grupe. Knežević tvrdi da su pare Đukanovićeve.

<<< Dušan Ban: Kneževiću smo Mihailović i ja prebacili milion i po eura, 11 godina čekamo da nam vrati novac<<<

“Diktator je počeo sam da se razotkriva i tako mi olakšao cilj da cijela Crna Gora vidi njegovo pravo lice”, kazao je Knežević.

Podsjeća da je Ban saopštio da su on i Željko Mihailović dali novac koji je poslužio kao garancija meni da Đukanoviću obezbijedim kredit kod Pireus banke u Londonu u iznosu od 1,5 miliona eura.

“Propustio je da kaže najvažnije, a to je da je to zapravo Đukanovićev novac koji su oni u Švajcarskoj držali na svoja imena”, navodi Knežević.

Kada je, kaže, obznanio odakle Đukanoviću prvi milion, nije imao namjeru da uvlači Duška Bana i posebno Mihailovića, koji je poštovan porodičan čovjek.

“Nikada sa njima nisam imao bilo kakve poslovne odnose niti pravio dogovor o ovom aranžmanu. Dogovarao sam se Milom Đukanovićem. Đukanović mi je rekao da su to njegove pare koje su formalno vode u Švajcarskoj na računima njegovih prijatelja Duška Bana i Željka Mihailovića. Novcem je upravljao Dejan Ban po Đukanovićevim instrukcijama”, kazao je Knežević.

Tvrdi i da mu je Đukanović kazao su to pare od tranzita cigara i poslova koje su zajedno obavljali.

“Pitao me je da li imam neku mogućnost da ove pare dođu legalnim bankarskim kreditima iz inostranstva na njegov račun. Nakon toga sam osmislio način da moja firma garantuje za Đukanovićev kredit, a da novac  iz Švajcarske prije toga bude uplaćen na račun moje firme. Sve se završilo tako što je Đukanović dobio kredit, a ja sam mu kasnije donio 1,5 miliona keša, koji je svakako bio njegov. U jednom momentu je počeo da se “ne sjeća”, jer je “mislio da je to donacija za DPS”, navodi Knežević.

Prema njegovim riječima, odmah po dobijanju kredita, on je bio zadužen za fiktivnu berzansku transakciju akcijama Prve banke, na osnovu koje je Đukanović zaradio višestruko.

“Ne znam zašto me nepismeni švercer cigara, Ban, naziva digitalni Jezda sa torbama, kada zna da te torbe i vreće nijesu bile za mene, nego za gospodara Mila Đukanovića. Prošle godine me pozvao na kafu u Hilton i rekao mi da su pare koje su korišćene za Milov kredit njegove i ja treba da mu ih vratim. Odgovorio sam mu da ja nikada o tom aranžamnu nijesam pričao sa njim nego sa Đukanovićem i da sam te pare vratio Đukanoviću”, kazao je Knežević.

Poziva Bana da otkrije koji su to računi i koje su to banke sa kojih je plaćao, odnosno na kojima je čuvao novac Mila Đukanovića.

“Pošto Ban vrlo stručno objašnjava njegove poslove van granica Crne  Gore i pošto dobro poznaje međunarodno poslovanje i međunarodne standarde (compliance), pošto je tako pošten međunarodni biznismen “velikog tranzita”, pozivam ga da otkrije koji su to računi i koje su to banke sa kojih je plaćao, odnosno na kojima je čuvao novac Mila Đukanovića. Pozivam ga da objavi IBAN-e sa kojih su pare došle, pa da međunarodnim istražiteljima olakša da što prije ustanove gdje su pare i imovina prve familije. U pravu je kada kaže da se bavim četvrtom, digitalnom, industrijskom revolucijom. Po meni, to je budućnost Crne Gore, a ne šverc cigara”, ističe Knežević.

Tvrdi da je Duško Ban Pomorski saobraćaj kupio zahvaljujući njemu.

“Jer me tadašnji direktor PIO Radoje Žugić zamolio da ne produžim garanciju preduzeću Autoprevoz Herceg Novi, kako bi ta firma bila onemogućena da bude konkurent braći Ban i Mihailoviću. To je bio način da braća Ban kupe ovo preduzeće jer, kako mi je rekao Žugić, on je lično zainteresovan za ovu transakciju. Cijeneći pomoć Duška Bana u razotkrivanju prve familije, bez obzira što mi je vjerovatno nesvjesno pružio,  ja ću mu uzvratiti savjetom da svoju familiju izvuče iz kuće Bordžija”, zaključio je Knežević.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sveto M iz BG
Gost
Sveto M iz BG

Ovi su Botovi poludjeli skroz,izgleda pokvarena salama. Ovaj se KNJAZ DANILO odjednom pretvara u KRALJA NIKOLU I ..a sve da odbrane CARA MILA.. e jada..

Raulio
Gost
Raulio

Hahaha jes, umjesto da se cude okle Gospodaru ovolike drzave milioni pa sve da je legalno. Ovo je narod kojem treba monarhiju vratit.

KNJAZ DANILO
Gost
KNJAZ DANILO

to je buducnost crne gore a ne sverc cigara.. ovaj vise ne zna sta da napise ili izmisli pa onda se vrsce na 95 godinu.. jadan si knezevicu.. kaze radoje zugic me je zamolio da napravim krivicno djelo i ja sam ga napravio i braca ban su kupila preduzece odnosno posao sa trajektima kojima sam ja pomogao da ga kupe..… Više »

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

zivo me interesuje kakve veze ima sverc duvana sa 500 miliona ukradenih preko knezevicevih preduzeca i pomnesenih napolje.. kakve veze ima milo sa fabrikom lipovo.. kakve veze djukanovic ima sto je ovaj ostavio milion i kusur duga i neispalcenih zarada.. no ajmo da pisemo o milu makar i lazovine tako niko nece pominjat mene i moj lopovluk!!

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

ada jes coce ispade svi rade za djukanovica, niko nista ne moze privrijedit a svi zive u stanove od 300kvadrata i voze auta od 100 i kusur hiljada.. ljetuju i zimuju na najskuplje destinacije ubacaju namjestaj elevatorom.. da ne placaju mozda i kiriju djukanovicu za te stanove da im ne izdaje ta auta ko rent a car.. ne mlati vise… Više »

Madjo
Gost
Madjo

Ne vjerujem jaaa u klipoveee i takve ko tiiii tipoveeee.

Cirilo
Gost
Cirilo

Znaci…Sva Crna Gora je pod Hobotnicom.Ima li kakva raspala drlezina,da oni nijesu pipke bacili.

NIKŠIĆKO
Gost
NIKŠIĆKO

pocinjem da gubim smisao Duskove price, ako sad kaze da su pare u stvari Milove, koje pare je trazio da mu Djukanovic vrati kada je pocela prica oko ovoga kredita???

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

pa o tome se radi.. veze s’vezom mu prica nema!!

Prc CG
Gost
Prc CG

Svima je jasno kao dan da je Knezevic potpuno u pravu,bez obzira sto ni on nije cjecka i da se on isti obogatio koristeći privilegije koje je imao…..Sada kad je poprilično ojacao ,to je vjerovatno zasmetalo braći Đukanović i oni su htjeli da mu na lukav i perfidan način otmu imovinu,sto se i vidi iz njihovih postupaka.Knezevic vidjevsi sto mu… Više »

amo
Gost
amo

A dosta Knezevicu,koliko si ljudi ostavio bez imovine,koliko si naroda ojadio.Desava ti se isto ono sto si radio narodu i treba da ostanes bez icega u spuz sa dostinjom politicara i prijateljima istih.

A🙈N🙉B🙊
Gost
A🙈N🙉B🙊

Sverc cigareta preko CG je poceo jos 1950, za potrebe crnih fondova iz kojih su se finansirale “operacije” UDBE, i trajat ce jos dugo dugo.

NIKŠIĆKO
Gost
NIKŠIĆKO

Pocinjem da mislim da su Duskove ekskluzivne informacije tipa “Medojevic Nebojisa” 😟

Morpheus
Gost
Morpheus

DK je lopov a on napada Mila-znaci Milo nije kriv! E to vam je logika ovih dps botova. Ajde bre stisnite petlju i budite ljudi-i 1 i 2gi su skroz isti, napunili se ko brodovi mutnim radnjama dok je Jugoslavija gorela!

Banovina ZETA
Gost
Banovina ZETA

Mila Bana Mila Bana Atlas Banka zvala,jesil Milo jesil Milo Kucu dovrsio,nisam nisam jos parket udarijo a plocice a plocice do kraja sedmice

MARSOVAC
Gost
MARSOVAC

HAHAHAHAHGAHAH

dusko
Gost
dusko

ma ja u ovo ne vjerujem. zar radoje da ima interesa. nemoguce. on je poznat po nultom stepenu korupcije. pa cak ni nije znao za sestirca a kamoli za bana

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Koji tip! Zamislite Mila kako BAŠ NJEMU POVJERAVA SVOJA NEDJELA! Dobro je, dr Dule, odmori malo! Neko laže malo, neko puno- a neko glupo…

Emir
Gost
Emir

Kakav god da je Milo, od ovoga je bolji milion puta.
Da ne bi Mila za ovoga se ne bi ni znalo.

Dragutin
Gost
Dragutin

Raspitaj se prije nego lupiš glupost.
Pametnije ti je.

cuvari postenja
Gost
cuvari postenja

Ali ovaj nije ni premijer ni predsednik

Izrupeurupu
Gost
Izrupeurupu

Zajedno su stasavali i u istu tikvu pisali, to je simbioza, jer ce zajedno i propasti !

Ljubo
Gost
Ljubo

Pogledajte kontradiktornost ovih izajava: “Neka on saopšti njihova imena, da ne moram ja…” Tvrdi da je Duško Ban Pomorski saobraćaj kupio zahvaljujući njemu (Knezevicu)… “…kako bi ta firma bila onemogućena da bude konkurent braći Ban i Mihailoviću” “nisam imao namjeru da uvlačim Duška Bana i posebno g. Mihajlovića, koji je poštovan porodičan čovjek.” Sacuvaj Boze sve i svakoga od njegovih… Više »

Emir
Gost
Emir

Ovaj Knežević je za Oskara, loš covjek a strašan glumac.

Agnostik@
Gost
Agnostik@

A ti mozga nemaš.

Pol
Gost
Pol

Eeeh sta se sve radilo godinama unazad.Moralo je jednom puci!

Kkkkk
Gost
Kkkkk

Stankovicu kurazi malo. Pogurni malo. Obavis to i na sledece izbore za predsjednika. Nezavisni Stankovic. Zamisli……

VeryMuch
Gost
VeryMuch

Nelogicno je da Ban i Mihailovic imaju pare u kako kazu uglednoj evropskoj banci i onda te pare izvlace i daju Knezevicu da bi Pireli banka preko njega izdala kredit. Zasto onda ta Banova i Mihailoviceva banka nije izdala kredit nego su radili ovu vratolomiju? Pranje para 1/1

Emir
Gost
Emir

Odkud ti znaš legendo?

VeryMuch
Gost
VeryMuch

Emire po neki od nas znaju umiju i da rzmisljaju…probaj nedje

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Sve je to ok,milo faca,ljepotan,smeker,paras,gospodin,mafijas itd.ali to nisu epiteti koji treba da opisuju jednog presjednika drzave.posebno ne clanice eu.

Emir
Gost
Emir

Treba da je ružan i siromašan?
Kod nas kad te sažaljevaju onda si dobar.

Ve$a je govedo
Gost
Ve$a je govedo

Ve$a, opet avetaš!

Kkkkk
Gost
Kkkkk

Milo, Milo, ooooooo Milo…… Mi….lo

Mila K
Gost
Mila K

Citat: “Jer me tadašnji direktor PIO Radoje Žugić zamolio da ne produžim garanciju preduzeću Autoprevoz Herceg Novi, kako bi ta firma bila onemogućena da bude konkurent braći Ban i Mihailoviću. “- obavezno neka drobilica činjenicama nađe neku razvodnjenu bajku, a kojom brani čast i poštenje i stručnost sadašnjeg guvernera CB CG.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Mozda su Masoni u istoj lozi pa se pomazu bratski

Tralalalal
Gost
Tralalalal

Malteski VItezovi! Sa njima Crnogorci imaju saradnju odvajkada!

Morpheus
Gost
Morpheus

Nista te drugo ne dotice, sav ovaj lopovluk, ali a se Zugic imenuje odmah prospea salvu negativnih komentara. Pa kako ti ne dosadi!? Kako se pomene Zugic eto tebe sa negativom do bola! Sta je tacno on tebe zakinuo pa svaki put te zaboli – reci posteno?

Mijau
Gost
Mijau

Samo da je Milo pametno ulaga. Ako drzava zaplijeni da su dobrostojece banke, produzeca i racuni. A ima Bemax, Pomorski saobracaj, Prva….. Pozlatile mu se.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ako se ispostavi ista od ovog tacno, ispade da Milo i nema bas neki poslovni ugled u jednoj banci u Londonu.

Mijau
Gost
Mijau

Nije istina. Milo ima partnerski status i biznjismenski ugled.

Tomos
Gost
Tomos

“Poslovni” to bila aplikacija za kredit i početak bavljenjai privatnim poslom.
Od toga momenta se mjeri “poslovni” ugled…
Do tada, politički…

Dejo milijarda
Gost
Dejo milijarda

Ja ću da pitam moga brata od strica boza kako se stavljaju pare u stranu banku i đe i kako se prebacaju on će sve da mi objasni. Oli božo čekam komentar.

Dejo milijarda
Gost
Dejo milijarda

Ako milo padne uzeće mu pare iz svih banaka kao slobu milosevicu.

...😂😂😂
Gost
...😂😂😂

Nece da može…

Djoka
Gost
Djoka

Ristovi jurisnici se aktivirali sve sa SNS botovima iz Srbije. Samo pratite komentare kako im se provuce po koja ekavica, lepo, belo, mleko,….. Vucko se okrece put Rusije a sa njim i ovi nasi izdajnici divljaju. Nema popustanja milimetra. Ako hoce izbore ka bih ih dao. Ako hoce na silu ima ko da brani Crnu Goru pri tome ne mislim… Više »

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Slazem se . Lako ih je prepoznati. Svi pismeni. Na drugoj strani, Djukanovicevi udarnici znaju cetiri padeza, upotrebljavaju tri i koriste logiku djece od dvije godine

100%
Gost
100%

Hoćeš li ti da braniš Crnu Goru?

Djoka
Gost
Djoka

Ocu no sto cu

trebjesa nk
Gost
trebjesa nk

I da avet brani coro

trebjesa nk
Gost
trebjesa nk

Ne sveta i mila ne diraj svetinji.

Dejo milijarda
Gost
Dejo milijarda

Kako dolete avionom do švajcarske uzmu hotel prespavaju i sutra odu u prvu banku svajcarsku da prebace pare. Mene je sve to komplikovano ali izgleda da je vrlo jednostavno.

Bananamen
Gost
Bananamen

Jesi li ti imao koristi od toga?

Bnjjj
Gost
Bnjjj

Strasno sta se sve radi ovo nije ni 1% sta se sve desava mi tek sad. ,godinama posle saznajemo neke cinjenice.

Pol
Gost
Pol

Dosta toga smo znali a jos vise ne znali!Polako je pocelo klupko da se odmotava

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Botovi su odmah navalili da opravdaju pljačku države od strane Lopova

M&CTL
Gost
M&CTL

Ne može se kneževićev lopovluk opravdat, zalud botovima sve.

Mehiko
Gost
Mehiko

I ne treba da se opravda knezevicev lopovluk, nego samo isto da se tretira Djukanovicev!

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Kakvo je ovo nistavilo. Neka onima koji ga hvale nebo da ovakvoga za druga. Da je samo varao po Crnoj Gori pa da i pomisli neko da su mu smjestili. Ali ovaj je varao od Rusije do Kipra. Ko zna zasta ga Rusi imaju? Sad ga vjerovatno ucjenjuju i to poslije Putinove posjete Beogradu i rijeci ohrabrenja Mandicu, Knezevicu i… Više »

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

To je tvoja verzija.za mene je dk gospodin, puno je pametni od svih njih.sad milo moze rec da je za svaki zaradjeni euro pustio kap znoja.krvavi radnik.

M&CTL
Gost
M&CTL

Đe si vidio lopova, koji kad je uhvaćen u lopovluku špija, laže i nabjeđuje druge da su mu krivi za njegov lopovluk, da je gospodin??

Tralalalal
Gost
Tralalalal

Kakve projizvoljne budalastine jednog bota koji pokusava da odbrani nedobranjivo. Hvataj sendvic! Nema majoneza jer nisi bas upecatljiv.

Dragutin
Gost
Dragutin

Admine, šta je TAČNO nedozvoljeni ili uvredljivi sadržaj ovog posta koji mi je puštaš?

Dragutin
Gost
Dragutin

Samo da te podsjetim da ovog Milovog prijatelja niko ovđe nit hvali nit brani. Valja nam. Konačno neko iz najužeg Milovog okruženja otvoreno priča šta su radili. Boli, a?? Pa to i jes poenta. Zadovoljni smo što vas konačno boli. Kleli ste se u BIZNISMENA Duska Kneževića do juče, što je sad ta muka? Na kraju krajeva, ovaj čojek ne… Više »

Kkkkkk
Gost
Kkkkkk

Kako se prosuo Predsjednik. Svi ga prozivaju a on uveo sve prijatelje u ovaj zacaran krug i ugasice ih zajedno sa njim. Ima pravo on ih je i iznjedrio. Jos samo hvali Aco i Ana da se jave nekom izjavom da i njih operu i to je to.

Tralalalal
Gost
Tralalalal

Nece dok imaju ove botove da poturaju za njih.

Kamenari
Gost
Kamenari

Hoce li Balić ovo dobit nazad Pomorski saobraćaj?

PanikaNaDvoru
Gost
PanikaNaDvoru

Ha ha ha…sta je botovi ? nema sendvica kad je panika na dvoru, pa se upalili :)) Dodji kod mene, ali u red da se ceka, nema preko veze …

Juhu
Gost
Juhu

Zugic, Ban, Milo protivpravno otudjili trajekte… Ma sta kazete…. Ne moguce: Milo bira prijatelje.

Sistem
Gost
Sistem

Nije rekso protivpravno, već da on lično nije dao garanciju za nekog…

mimo
Gost
mimo

DK se konstantno poziva na poznavanje medjunarodnih standarda (compliance) a nema zakona kod nas koji nije prekrsio… I sva ova prica oko milion i po – u redu je to, ali bi stvarno red bilo da vise pokaze neki dokaz! Prvo je bilo da je on Milu garantovao, pa da to nijesu njegove pare no Milove, sad su pare ovoga… Više »

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Polako da se milo oporavi malo izgubio je puno tecnosti.treba se znojit toliko,nije to lako.

Tralalalal
Gost
Tralalalal

Prvo infuzija pa dokazi… Da ne bude poslije fatalnog ishoda…

Sombrero
Gost
Sombrero

Koliko te plaća DK? Je lu u funtama ili dolarima? Ili je i tebe zeznuo tragikomedijo, mozda ti je obecao neke pare.. Kao radnicima u fabrici vode.?

Anonimus
Gost
Anonimus

Mlati covjek bez dokaza i nada se da ce srusit vlast.Toliko o njegovoj inteligenciji i infantilnosti. Od svih dokaza kojima mase ima seljacke pjesme na instagramu

Tomos
Gost
Tomos

Kneževićevi su dokazi pozivanje drugih na pr. Bana, Andrije Jovićevića, Vlada Ivanovića… da oni daju dokaze. Daj ti dokaz, rekso si da ih imaš. Eto recimo taj da si vratio te 1,5 mil. Ban ti je rekao da su njegove pare, on ti ih je donio u Banku postoje papiri koji to potvrđuju i čudiš se što ih traži nazad.… Više »

Marv
Gost
Marv

Neka Ban onda pokaze i papire o porijeklu tog novca.

Sistem
Gost
Sistem

To je druga priča, ali ako treba neka se i to provjeri čim se sam javio mislim da može da opravda pola od 1.5mil kolko je kaže njegovo…

Jah
Gost
Jah

Velis da pokaze tebi i Dusku da vi ocijenite porijeklo?

Kukuruz
Gost
Kukuruz

a bjezi,ispade ti dusko sad neka faca a ti si od prodaje kokica milione steka sigurno

uhger
Gost
uhger

od prijateljsta sa Milom 😉

Zetska cast
Gost
Zetska cast

e pa sramote ove,ovaj dusko da kaze da su mila finansirali vanzemaljci to bi se objavilo na naslovnicu kolko ga forsirate

Iseljenik
Gost
Iseljenik

botino

Tralalalal
Gost
Tralalalal

Slobodno napisi Zecka. Znamo da si nepismeni bot.

djuka
Gost
djuka

dobro si ti nasao da pitas nekoga okle njemu pare ,a kako ti dogura od zetske trafike do miliona casti ti ?

Zecanin
Gost
Zecanin

nije trafika no je prodavao kokice ahahahha ,ali blizu si bio

Tralalalal
Gost
Tralalalal

Dje prije ne poceh da valjam kokice. Izgleda da je to najbolja odskocna daska za biznis u CG.

Marv
Gost
Marv

Pa na isti nacin kao i oni. Pljackom naroda Crne Gore.

Lia
Gost
Lia

Ma ajde bre Dusko, okani se lazi. Dosadio si Bogu i narodu vise sa ovim glupostima.

Iseljenik
Gost
Iseljenik

botino

Anonimus
Gost
Anonimus

E vala dosadio vise svakome

aoooo
Gost
aoooo

opet ovaj,a sto je ovo, vise saopstenja dajes od ure i becica zajedno,ako nemas nista pametno da kazes cuti

Kengur duka
Gost
Kengur duka

a nijes nosio torbe s parama ne li ne ? no si one milione za london u dzep ponio?

Dukin dzep
Gost
Dukin dzep

on je to u zeludac sakrio, tamo moze i kamion prosvercovat

Dusko karleusa
Gost
Dusko karleusa

Nije li sramotno da se objavljuju ovakve izjave ? o cemu prica ovaj covjek ? zasto ovoliko paznje za jednoga bjegunca ?

Montegora
Gost
Montegora

O crni dane, o crna sudbino, o kukavna britvo otupljena…

zusi
Gost
zusi

O kukalo srpstvo ugašenooo!!!

Aa
Gost
Aa

Sistemaski i postepeno razotkriva mrezu i sistem, daje lako sklopit mozaik.

Bb
Gost
Bb

aooo kako si ovo lijepo srocio,pomaze bog beogradski sindikatu,sistem te laze,ne veruj sta ti kaze,a bjezi ,kako si se ti grdno istripova ,cus mozaik a ovaj laze li laze

Papa
Gost
Papa

Porodica Bordzije je bila poznata po rasipnistvu i po vanbracnoj djeci. Da li Knezevic ovim aludira na nesto?

Di kej
Gost
Di kej

znaci priznade ti da jesi uzeo te pare i da ih nijesi vratio tome Banu ?

Torbar
Gost
Torbar

lazi lazo da se veselimo,opet cio clanak bez jednoga dokaza ?

Bebin sendvicar
Gost
Bebin sendvicar

Kaze Knezevic da su ovo Milov pare iz Svajcarske od sverca duvana. Koliko je imao Milo, ako je Sveta Marovica zena imala 4 miliona?
Stari je Milo takmicar. Ne vjerujem da mu renome dozvoljava da ima tanji stek od putnika Platonovim pecinama

Tralalalal
Gost
Tralalalal

Znas kad je afera bila aktuelna, da su njuh 12-13 optuzivali da u Svicu imaju tajni racun od 500m. Eto malo masti na volju…

kukulele
Gost
kukulele

au.. ovo ode predaleko…

Tralalalal
Gost
Tralalalal

ahhahaha ni blizu kako stvarno jeste.

Danas
Gost
Danas

Istina je da su rano naucili da plivaju. Acovo drustvo

Send this to a friend