Ekonomija SAŠA JEKNIĆ, DIREKTOR SKIJALIŠTA, SAOPŠTIO

Kolašin 1600 spreman za zimsku sezonu

FOTO: Kolašin 1600

Ski-centar Kolašin 1600 u potpunosti je spreman za predstojeću zimsku turističku sezonu sa kompletnom infrastrukturom kojom raspolaže. Zbog trenutne situacije sa COVID-19 fokusirali su se, kako ističe direktor skijališta Saša Jeknić, na domaće tržište i tržišta iz regiona. Sve je podređeno domaćem gostu, tako da je i cjenovna politika promijenjena na način što su višednevne ski-karte smanjene za deset odsto., pišu Vikend novine.

“Tu je i akcija na sezonski ski-pas koja će trajati sve do 15. decembra, kada ćemo i zvanično, ukoliko nas vrijeme posluži, otvoriti zimsku turističku sezonu 2020/21. godine. Na akciji sezonski ski-pas za odrasle je 150 eura, dok je za djecu do 14 godina 80 eura”, rekao je Jeknić.

Prema njegovim riječima Ssezonska skikarta i ove godine podrazumijeva tri uzastopna dana skijanja na Olimpijskom centru Jahorina i isto toliko na nekom od skijališta kojima gazduju Skijališta Srbije.

“U ponudi za ovu godinu je i 10,5 kilometara ski-staza, što je za šest kilometara više nego prošle godine, poligon za obuku dnevnih skijaša, šestosjednu žičaru, dječji ski-lift, outdoor aktivnosti hiking, ture krpljama, nordijsko skijanje, team building aktivnosti, usluge transfera, ski-rental, škola skijanja, usluge restorana i kafe Troglava”, naglasio je Jeknić Vikend novinama.

Parking na Ski-centru Kolašin 1600 je i ove godine besplatan.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Neko prvi
Gost
Neko prvi

🤣🤣🤣 ,zimska sezona

Zora
Gost
Zora

Kakvi promasaji.

KLM
Gost
KLM

Sta nudite

Radan
Gost
Radan

Čuh metar napadalo 🤣

Hajduk
Gost
Hajduk

Kakva investicija … haahaa… 140 MILIONA EURA, a snijega ima oko 30 dana godišnje. U Svijetu se ne preporučuje gradnja skijališta ispod 2.100 m.n.v. zbog globalnog zagrijavanja. Na ova naša skijališta neće biti snijega za 10-15 godina, a ovolike pare koje su uložene ne mogu se izvadit ni za 50 godina sve da snijega ima u izobilju.

Bnjj
Gost
Bnjj

Pa to može da radi i ljeti, ljudi se voze žičarom, obilaze planine. Ali mi nemamo hotele, restorane, kockarnice, javne kuće, diskoteke. Čovek štedi čitave god i dođe u Kl i Žb i kao penzioner treba da šeta

Bnjj
Gost
Bnjj

Kod nas se sva priča zasniva na marketingu. Naš turizam je loše razvijen. Pojedina Grčka Ostrva imaju zaradu od 5, 6milijsrdi od turizma. Kipar podijeljeno ostrvo je ekonomski džin za Cg

Markoni
Gost
Markoni

Tamo ne bjeze ni od Ryskih investicija na Kipru. Rusa 20% u Limasolu

Nick
Gost
Nick

Neshvatljivo da jos uvijek nije postavljena zicara koja treba da spoji dva skijalista,Kolasin 1450 i 1600…bez toga ova skijalista ostaju nekonkurentna i ove sezone…kao da neko namjerno opstruira razvoj ski turizma kod nas

Баранин
Gost
Баранин

Опучиће се ове године

Bnjj
Gost
Bnjj

A snijega nema, nemate sisteme za osnježavanje, nemamo hotele tek su počeli da se grade, nema restorana, diskoteka, kockarnica idr.

Cogito ergo sum
Gost
Cogito ergo sum

Vi zaista mislite da ste time sto ste ostavili iste cijene (niste ih spustili) ucinili veliku stvar?! U ovo vrijeme besparice trebali ste biti razumniji. Makar za taj iznos ponuditi neki paket. Dorucak ili besplatnu opremu? Nema ni porodicnih karata evo godinama vec. Sve radite svjesno da propadne sezona! A ovo bi bila prilika da se nasi skijasi koji godinama… Više »

White Hat
Gost
White Hat

Kampovanje, planinarenje…

Send this to a friend