Ekonomija

Konatar: Očekujem da tužilaštvo pozove bivše ministre saobraćaja

Miloš Konatar

Poslanik Građanaskog pokreta URA Miloš Konatar saopštio je večeras da očekuje da Specijalno državno tužilaštvo pozove bivše ministre saobraćaja iz Socijaldemokratske partije i Socijaldemokrata.

Konatar je na Twitteru upitao gleda li specijalni državni tužilac Crne Gore Milivoje Katnić Načisto na TV Vijesti, gdje gostuju ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić, bivši ministar saobraćaja i pomorstva Osman Nurković, zastupnik manjinskih akcionara u Barskoj plovidbi Aleksandar Jovović i novinar Siniša Luković.

“Gledaoci mogu vidjeti kako se arčio državni novac prilikom nezakonite kupovine brodova i moguće štete od preko 70 miliona eura”, naveo je Konatar.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

niko normalan ne gleda tu tv odavno ….najveca steta i kradja u istoriji crne gore je pripisivanje 50 km kvadratnih zemlje i sve crkve i manastiri srpskoj crkvi ….vasim potpisim ….i ne glumite sirotinju borce za pravdu itd ….svi ste puni kao brodovi …..zna marod mala je cg

AleksaPeškirić
Gost
AleksaPeškirić

Šta ćeš moj Konatare. Neko arči državne a neko Dakine pare. Ti, Dritan, Filip i ostali sad arčite i državne i Dakine novce.

Dolina Bogova
Gost
Dolina Bogova

Ignor Uraše srpske udbaše !

Marko Marko
Gost
Marko Marko

Sve spomenuto u toj emisiji treba ispitati i procesuirati odgovorne. Ali mi je otužno kad neko samo dreždi po portalima i vreba priliku da nečiji tuđi trud na otkrivanju nezakonitosti naplati kroz priču o očekivanju reakcije tužilaštva.

ŚAN#NK✊MNE!!!
Gost
ŚAN#NK✊MNE!!!

Vas vec sve treba pod hitno pozvat privest i osudit ….
DA JE VJECNA CRNA GORA.

Loš
Gost
Loš

Šta ti očekuješ?Što ne poručio da očekujem istragu o 750 miliona?Hoćeš Evropu ,a poručuješ tužilaštvu ono što vama odgovara.

Black
Gost
Black

Sto cemo sa crkvama Konataru?!

marius
Gost
marius

Po mene sve je to sitno, pri ovome cesa gradjani CG gledaju kako im vi arcite drzavu.

Gost9376
Gost
Gost9376

Konataru. potpuno odgovorno tvrdim da televiziju vijesti da Katnic ne gleda. Kada sam ja jos prije 5 godina taj kanal izbrisao iz televizora, vjerujem da tek onda bivsa vlast to i ne gleda. uostalom,dokazali su i time sto zadnjih vise godina ne zele uopste da gostuju u tu ,,kucu,,

Send this to a friend