Ekonomija

Košuta smatra da je zaslužio kredit po povoljnim uslovima

Košuta

Direktor Uprave za inspekcijske poslove Alija Košuta smatra da je zasluženo dobio povoljan stambeni kredit od 40.000 eura od Vlade, iako ima tri stana i dvije kuće.

“Ja mislim da su ti krediti koji se daju funkcionerima većeg ranga zbog uslova u kojima radimo”, kazao je Košuta na konferenciji za medije Uprave, odgovarajući na pitanja novinara.

<<<Marković: Dok sam ja na čelu Vlade stambena politika će biti ključna<<<

Na pitanje da li je to fer prema građanima, Košuta je rekao da jeste.

“Vi prosudite, ja mislim da jeste s obzirom na plate koje mi imamo kao državni funkcioneri”, istakao je Košuta.

A Košuta je u trenutku dobijanja kredita primao preko 1.200 eura platu.

“Ja sam krajem 2017. godine došao u državnu upravu iz realnog sektora i tamo gdje sam organizovao neki posao puno je prihodovao državni budžet”, naveo je on.

Ističe da nema ništa od imovine što nije prijavio.

“U ranijem periodu je bilo nekih koji su kupovali sebi stanove, ali ne na svoje ime. Ne bih sad o tome”, rekao je Košuta.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dudukljanin
Gost
Dudukljanin

Ja ponovo gladam za dps, e viva

Teo
Gost
Teo

Bruko ljudska! I pustite mi komentar vise

Nata
Gost
Nata

Skromnost nije vrlina odavno… da sad kaze neko dajmo po euro za Kosutu, sva Crna Gora, zasluzio je, Kosuta bi rekao, mogli biste i dva koliko sam ja to zasluzio… Bravo! Djeco, ovako treba!

delboj
Gost
delboj

Ovakve treba deportovati iz Crne Gore. naravno sve oduzeti, mad atu nema sto da se oduzme nego da se vrati drzavi…

foliranti
Gost
foliranti

Crnoga đavola ću na sledeće izbore zaokružit, samo da se sklone ove lopurde.

oooo
Gost
oooo

CDM je zakon. Svaki dan objavi po nekoliko tekstova o njihovim malverzacijama, kradjama, o njihovom obrazu … a admin neumorno brise nase komentare koji samo potvrdjuju istinitost njihovih tekstova. 🙂

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Ovo je strasno. Njemu svo blago ove drzave, a ovom narodu 250 eura mejsecno. I jos kaze zasluzio. Sve ovo treba ovom narodu.

Kotor
Gost
Kotor

Zasto mi ne pustite komentar? Zelim da znam koje firme su u vlasnistvu funkcionera da tamo ne trosim svoje pare. Je li to nesto strasno?

Koala
Gost
Koala

Ima li iko iz Rozaja da se nije dobro naplatio za ovih par godina vlasti?

ron.de.jeremy
Gost
ron.de.jeremy

Bolje da nije progovarao.

Cijanid
Gost
Cijanid

E zamislite šta i đe sve ima kuće i stanove loMi i ostali krem de la krem kad ovaj ima pet nekretnina i trista hiljada ušteđevine.Ee kukala nam majka koga mi trpimo trideset godina…A kažemo Crnogorci ponosni, gordi ne daju na sebe a ovamo ispade da jedino mi možemo da trpimo da nas neko laže i krade po vijeka.Nema nego… Više »

Ljuta
Gost
Ljuta

Ovaj nije crnogorac nego bosnjak i ima pravo za privilegije….da ne podrzava DPS došli bi na vlast protivnici lopova a to nije dobro za 👾

Gavrilo
Gost
Gavrilo

Znaci dobijali ste stambene kredite ne za rjesavanje stambenog pitanja nego kao bonus jer vam je mala plata. Ovaj lik ne shvata da je upravo priznao KRIVICNO DJELO jer je to nenamjenska raspodjela budzetskih sredstava

Daky
Gost
Daky

Scime je zasluzio sta je uradio za naroda sta je on bolji od bilo kog gradjana .Kako je covjek doso do tri stana i kuce scim je to zaradio kad vec radi u losim uslovima??

Cici
Gost
Cici

Šta koga briga kako je zaradio.Dosta bre više sa pitanjima okle ovim poštenim građanima majke naše Crne Gore i VELIKIM patriotama po 5-6 stanova. To je sve legalno stečeno, jer je narod sve aminovao do sad, a kako stvari stoje i u buduće..

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

E, moj Košuta! Ljepše da nijesi ništa zborio… Treba ti dati još jedan kredit povlašćeni, ni tada ne bi rekao: nemojte, puno je..

Cici
Gost
Cici

A ti bi se kao bunio da ti neko daje ovakav kredit..Ne lažimo se ljudi, svi bi uzeli po tri ovaka kredita da nas može dopasti…

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Pa vjerovatno bi bilo iskušenje, ali mislim da bih odolio. Zaista ne govori zavist iz mene. Nijesam materijalista. Možda bih se zato nasukao na neke druge grijehe koje vlast donosi. Ljubavnice, npr. 😀😀😀

Cicas
Gost
Cicas

Ovo je nevidjeno u svijetu. Placao bi mi ti porez veliki za ovo tvoje luksuziranje pa bi onda vidio jesi li zasluzio

Šta je ovo?!
Gost
Šta je ovo?!

Da li je čovjek normalan? Zna li šta je rekao?

Bez nade
Gost
Bez nade

Pljačka, umjesto da prestane, jer su se nakrali, ide u širinu, i više nema kraja, ni shvatanja da je zapravo u pitanju kriminal najširih razmjera.

Nevjerovatno!
Gost
Nevjerovatno!

Svi mi ostali radimo u lakim uslovima, a eto, funkcionerima je teško, toliko teško da ih samo stan može oporavit… neka, neka…

Mali princ
Gost
Mali princ

Bogme da imas obraza, kao sto ga nemas ne bi se ni pojavio u javnost. Postenjacine jedne. Tako Vi volite Crnu Goru, a ocerupaste je do zadnje mrve.

Anonimus
Gost
Anonimus

E zbog ovakvih kadrova se kompromituju i oni koji su rjesenje svog stambenog pitanja dobili legitimno i nakon dugog staza jer je njihov jedini poslodavac Vlada tj Drzava a nijesu ga imali rijeseno!

KNJAZ DANILO
Gost
KNJAZ DANILO

vratio bih te ja u rozaje pa gore privredjuj!!

KNJAZ DANILO
Gost
KNJAZ DANILO

e sram te bilo i stid.. zasluzio si ga za 2 godine rada na najkorumpiranoj drzavnoj instituciji!! DALAS dans radi na 10 lokacija a namjestaj si pravio u jednu garazu tj podrum na koniku!!

Bot sendvicar🥪
Gost
Bot sendvicar🥪

Ovo je hit dana

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Nesto sam ga slusao kako prica i vidio kako izgleda, pa mi se sve cini da je veci problem sto je on na funkciji kojoj, nego sto je dobio ovaj kredit, iako je tek o 2017 funkcioner, kako on veli “viseg ranga” !

Bot sendvicar🥪
Gost
Bot sendvicar🥪

Da to je to…

Ime moje
Gost
Ime moje

“U ranijem periodu je bilo nekih koji su kupovali sebi stanove, ali ne na svoje ime. Ne bih sad o tome”. Pa onda cuti i nista ne pominji ako ne bi o tome.

Bnjj
Gost
Bnjj

Da mu se oduzme stan i riješen problem

Mix
Gost
Mix

Ja bih ti Crnu Goru dao da vodiš iz realnog u Nerealno,sve tvoje rođake zaposlio,dao ti platu da sam napišeš koliko,sve bih ti učinio jer ZASLUŽUJEŠ ČOVJEČE! Nemoj se branit,uzimaj i nastavi slobodno,svi te glasamo! Svi ste pošteni,a ti najpošteniji jer si tri stana i kuću na sebe preveo,a znaš da neki imaju sve to na žene,NEPOŠTENO JE TO! SVETIONIČE… Više »

Srgares
Gost
Srgares

hahaha e direktore.

anonimni
Gost
anonimni

Vole svi ovi iz vlasti ovu državu, ali do posljednjeg eura i do posljednje funkcije.

NADAN
Gost
NADAN

PODRSKA ZA NAJLJEPSE ZAKONOM ZASTICENE KOSUTE.

logika
Gost
logika

“zbog uslova u kojima radimo”? a da ne kopas u rudnik mozda? sram te bilo!

Ibro
Gost
Ibro

Daleko je od Rožaja, od doma svoga pa da se skući sram ga bilo i sve njegove kolege

Ida
Gost
Ida

Za ovaki kadar malo je i pola Crne gore

DAAKA SU-57
Gost
DAAKA SU-57

SVE SI U PRAVU, TO STO RADIS U NEUSLOVNIM USLOVIMA, I STO TI JE PLATA 10 %ISPOD MAXIMALNE PLATE U CG , DOVOLJAN JE RAZLOG DA UZMES 40000 E. TI NISI KUPOVAO STANOVE NA TUDJE IME NEGO NA SVOJE I TO CIJENIM , NEMA PREVARE KAO NEKI NEGO KAD SE RIJESI KESA ONDA NEK BUDE NA TVOJE IME ,STO DA… Više »

mara
Gost
mara

JEDINO U NASU DRZAVU IZ OPANAKA PRAVO U FOTELJE PA TO NEMA NIDJE

mara
Gost
mara

BLAGO NAMA KAD NAS OVAKVI VODE,DA JE MOJ OTAC ZIV NEBI MOGA VJEROVAT STO CUJE I VIDI SAVJEST I SVIJEST POTPUNO ZAKAZALI.NAZALOST!

Dzordz
Gost
Dzordz

Zar su ti dali samo kredit, a ordenje ?

Građanin Kejn
Gost
Građanin Kejn

Lane moje…

awetinja
Gost
awetinja

Jes brate, tako je, treba povatati sve te odbore i bordove. A i da bude paran broj nekretnina.

mojsilović
Gost
mojsilović

Nije Alija balija nije, on je crnogorac i to naj pravi brkati. Šta ste ga napali treba čojeku kredit za režije, viđeli bi i vi da imate tri kuće i dva stana koliki je tu trošak na održavanje. Dobro je da benzin džabe puni u rezervoar jer ga ovi zadnji kredit ne bi podmirio. Treba funkcionerima podić plate a doktorima… Više »

Stara HERCEGOVI
Gost
Stara HERCEGOVI

Srbija je mala beba u odnosu na CG kada je cerupanje drzave u pitanju.Interesantno je da to u Montenegru naročito efikasno rade bivse nacionalne manjine.

Tuga za Jug
Gost
Tuga za Jug

Dps je obecao , ,,,,,,,,
Sto ?
Vidjecemo brzo

Sanja
Gost
Sanja

Ovi iz Rozaja su bas zasluzni

eto
Gost
eto

A šta je zaslužio bilo koji od 100000 radnika paćenika u CG a posebno pola kukavaca što po 300€ dobijaju mjesečno bez i jednog slobodnog dana u godini.Odu u penziju mnogi kao beskućnici.Ti si nešto zaslužio i slični tebi.Od Boga imate pravo da gledate ovaj narod sa visine je li?Čime si ti i tebi slični išta zaslužili u CG?

Djuro
Gost
Djuro

A narod je zasluzio motku i motiku kad je ne umije uzeti u ruke i sve ove rascerati !!!

cetinje
Gost
cetinje

A cujete li narode sto prica ova ZASTIDA za Drzavu,pored svega sto ima i “jos zasluzuje”kredit po povoljnim uslovima.E sram te bilo lopuzino zajedno sa Vladinim funkcionerima.Narode NAJBOLJE OLOVKA KAZNI,zato iduce godine na izbore “podrzimo sadasnju vlast” OBAVEZNO.

obrad-mišo
Gost
obrad-mišo

Treba im dati sve,a sa ledja naroda koji kontejnere prebira da bi bioloski opstali.Bravo Alija po sto puta,Bravo spasioce naroda i obraza.

Onakojizna
Gost
Onakojizna

Za sve ove zloupotrebe Košuta ništa kriv nije,nije kriv nijedan ministar,nije kriv ni predsjednik vlade,nije kriva ni vlada.Kriv je ovaj narod koji je glasao ovu i ovakvu vlast i niko drugi više.

Ibro
Gost
Ibro

Ma ne glasaju ih nego kradu na izborima i to je to

Mark
Gost
Mark

Ivakvi nam “strucnjaci”unistise zivot i buducnost.
Pazi mu prepitentnost.Sve bih ja vas na prinudni rad.

LSCG
Gost
LSCG

Kosuta kada cujes humni obavezno ruku na srce. Ja i zena radimo svaki dan po 10 sati banka nas je odbila da nam da kredit za stan. Sa tro djece zivimo kao postanari. Oboje intelektualci. Drzva u kojoj ti i ja zivimo je drzava politicara a ne drzava gradjana

Ekonomista
Gost
Ekonomista

E ovo je stvarno bezobrazluk neviđen, malo mu je 3 stana i 2 kuce

Lipovo
Gost
Lipovo

Dobro je kada ,,MISLI,, to znachi da POSTOJI.

Mujo
Gost
Mujo

A jeli ga zaslužio neki inspektor!??
Čijim se inače , perjem kitite !!!

C G
Gost
C G

Sram da ih bude! Zašto država ne daje stanove samo na korišćenje, pod uslovom da funkcioner već nema smještaj u PG i to samo dok traje funkcija? Jesmo li toliko bogato društvo?

Tramp
Gost
Tramp

Da je Vječna…Košuti i sličnima!

Djuro
Gost
Djuro

Je li ovaj Košuta sa Cetinja ?

Sebastijan
Gost
Sebastijan

E jesi ka ipojedan 😂

Kilo
Gost
Kilo

Ti si jedan udbas,zao mi je sto ti je vraceno na takav nacin ali allah sve vidi,izgubio si dijete zao mi je sve to,ali si zapitaj sta radis ,pa te allah upozorava

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Šta to bješe obraz ?

Budimo realni
Gost
Budimo realni

И ја мислим да је заслужио. И не само он него сви министри и њихови замјеници и сви директори државних предузећа и директори школа и болница итд. Јер оволики труд да уведу ЦГ у Г8 заиста треба наградити.

Ida
Gost
Ida

Iz “realnog” sektora prešao u nerealni, pa se tako i ponaša. U tijelu slatke, umiljate KOŠUTE, zarobljena je koza.

Migo
Gost
Migo

Tri stana i dvije kuce ??????
A treba mu dati vise kredita pod najpovoljnijim uslovima, kralj !!!

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

I 400.000 € ušteđevine

Kuki
Gost
Kuki

To je koliko je prijavio na svoje ime…mozes misliti koliko imaju

konevolicrn...
Gost
konevolicrn...

Kod normalnih država se,po zaslugama,dobijaju medalje,zahvalnice i slične počasti.Nekada se poklanjala imovina,najčešće zemlja i to samo za ratnike na novoj osvojenoj teritoriji.Kraljevine umiju,zaslužnima,da dodijele i plemićku titulu.Ovaj,planetarno nepoznat izum, da se dijele stanovi je vrlo interesantan za proučavanje.—“Ko je ovđe lud a kome noge smrde”?

Djuro
Gost
Djuro

Ludi smo mi, obični smrtnici. A tako nam i treba. Dok je ovaca biće i stanova po povlaštenim cijenamaaaaa……..

Send this to a friend