Ekonomija

Kreće rekonstrukcija i izgradnja novog dijela hotela Mediteran, investicija veća od 15 miliona eura

Kreće rekonstrukcija i izgradnja novog dijela hotela Mediteran, investicija veća od 15 miliona eura, saopštio je potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović u toku današnjeg razgovora sa izvršnim direktorom „Becovic Menagment Group“ i vlasnikom hotela Mediteran u Ulcinju Isom Bećovićem.

Kako su saopštili iz Kabineta vicepremijera, američki investitor porijeklom iz Ulcinja Isa Bećović, upoznao je Abazovića sa planiranom investicijom rekonstrukcije hotela Mediteran i izgradnjom novog dijela tog hotela u Ulcinju, vrijednom između 15 i 20 miliona eura.

Boljević je naveo da mu je žao što do sada nije realizovana pomenuta investicija zbog određenih administrativnih problema. Američki investitor je potpredsjednika Vlade upoznao sa biznis planom hotela Mediteran i kazao da „Becovic Menagment Group“ ima ambiciju da hotel Mediteran dostigne 4+ standard.

„Svi investitori koji žele fer biznis u Crnoj Gori više su nego dobrodošli. Naša ambicija je da se u Crnoj Gori grade hoteli visoke kategorije i da se time unaprijedi ukupni imidž destinacije. Drago mi je da sam dobio garancije od gospodina Bećovića da će se kroz tri godine u Ulcinju realizovati investicija vrijedna više od 15 miliona eura, koja ranije nije mogla da se ostvari“, kazao Abazović.

Abazović je saopštio da će nakon određenih problema koji su u prethodnom periodu pratili investicije biti otklonjene smetnje i da je načelno dogovoreno da se sa rekonstrukcijom i izgradnjom novog dijela hotela Mediteran krene nakon završetka ljetnje turističke sezone.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
ProgresDinjac
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Progres
Gost
Progres

Sa četiri zvjezdice i nije neki lux hotel…

Dinjac
Gost
Dinjac

Da gradite hotele visoke kategorije, a oćeraste Aman.
Sve mi se čini da hoćete da skinete kajmak (proviziju).

Send this to a friend