Ekonomija

Krivokapić: Crna Gora sljedeće sedmice otvara sve granice za turiste

Crna Gora će sljedeće sedmice otvoriti sve granice za turiste, kazao je predsjednik Zdravko Krivokapić nakon trećeg dana zvanične posjete Grčkoj.

Kako je istakao, Grčka potpuno stoji uz Crnu Goru, radujući se njenom putu ka Evropskoj uniji, i pružiće snažnu podršku, posebno njihovim investitorima, koji će više biti prisutni na prostoru Crne Gore.

“Dan je specifičan i simboličan jer je je Grčka danas otvorena za sve turiste i počele su da rade trgovine, ugostiteljski objekti i hoteli, što ukazuje na značaj jake veze koju mi treba da slijedimo, jer su naši protokoli slični, pristupi približno isti i Crna Gora će sljedeće nedjelje otvoriti sve granice za turiste sa onom najznačajnijom riječju: Dobrodošli na crnogorsko primorje”, rekao je Krivokapić.

Naglasio je da je u Grčkoj ukazano na činjenicu da je Crna Gora lider na Balkanu, da to treba da ostane i da će imati podršku Grčke Vlade, grčkih biznismena i svih onih koji žele da pomognu Crnoj Gori.

“Raduje me činjenica što će premijer Micotakis vrlo brzo posjetiti Crnu Goru i na taj način pokazati i osnažiti sve ono što smo dogovorili tokom ova tri dana. Najvažnija poruka je da se Crna Gora vidi kao Grčka na Balkanu, odnosno na Jadranskom moru. To je poruka koja osnažuje sve naše puteve i daje nadu da će brojni investicioni poduhvati koje smo zamislili biti vrlo brzo biti realizovani na dobrobit građana Crne Gore i za bolju budućnost Crne Gore”, poručio je premijer.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zdravko
Gost
Zdravko

Doc ce dan kad ces odgovarat za sve sto si uradidio

Posmatrač
Gost
Posmatrač

Bravo!

Cirkusant
Gost
Cirkusant

😂😂😂😂😂😂😂

Generac..60 I
Gost
Generac..60 I

I treba ovaj narod da zaradi jer previse je lezanja bilo i kukanja
Sad zavrnimo svi rukave

Blavorinjo
Gost
Blavorinjo

Mozda malo pojasnje,sto znaci otvoriti sve granice? Pa i sad su otvorene . Jel ne treba test? Ovo ni mi ne možemo shvatit a ne stranci…

Razum
Gost
Razum

Mozemo li i mi iz grada u grad ili mogu samo iz Grcke kod nas a mi da śedimo doma?

Send this to a friend