Ekonomija

Kruzeri MSC neće krstariti do 31. jula

Brodarska kompanija MSC Cruises donijela je odluku o dodatnom produženju privremene obustave krstarenja do 31. jula  budući da se, kako stoji u saopštenju, svijet i dalje suočava s izazovima pandemije, a ograničenja putovanja su i dalje prisutna u mnogim regijama.

Gosti kojima su krstarenja otkazana zbog ove odluke imaće mogućnost da prebace čitav uplaćen iznos za otkazano krstarenje na novo po izboru – birajući između bilo kojeg broda i bilo kojeg itinerera – do kraja 2021. Vaučer će moći da iskoristite od 21. juna kako bi krstarenje prebacili na datum koji im najviše odgovara.

Dodatno, svi gosti koji trenutno imaju rezervirano krstarenje između 01.avgusta i 31.oktobra mogu da iskoristite pogodnosti „Fleksibilnog programa krstarenja“ koji omogućava promjenu krstarenja na drugi datum do 31.decembra 2021. i to do 48 sati pred polazak originalnog krstarenja (96 sati za Fly&Cruise).

Kompanija je potvrdila ljetni program za 2021. s početkom u martu, a koji će uključivati dva nova broda koji su trenutno u izgradnji kao i niz novih ili obogaćenih itinerera i luka.

Novost za ljeto 2021. je da će MSC Lirica isplovljavati iz Venecije, a takođe će ponuditi ukrcavanje u Trstu na odličnom itinereru posjećujući Zadar, Dubrovnik, Split, Kotor i Krf.

MSC Musica, MSC Orchestra, MSC Opera i MSC Sinfonia ploviće 7-noćnim itinererima takođe s polaskom iz Venecije do grčkih ostrva, Crne Gore i Hrvatske.

 

Send this to a friend