Ekonomija

Kupovinom domaćih proizvoda do vrijednih nagrada

Kompanija Voli

Lanac supermarketa VOLI i kompanija Mastercard pokrenuli su akciju za sve korisnike Mastercard i Maestro kartica u Crnoj Gori, u okviru koje će potrošači imati mogućnost da osvoje vrijedne nagrade.

Kao jedan od vidova podrške projektu Kupujmo domaće, a od 15. avgusta do 30. septembra, potrošači koji u bilo kom od VOLI supermarketa kupe domaće proizvode u vrijednosti od 10 eura i više i plate taj račun Mastercard karticom, uz račun dobijaju i
greb-greb karticu i mogućnost da osvoje nagradu.

VOLI i Mastercard su pripremili bogat fond nagrada, koji uključuje vaučere za godišnju kupovinu u VOLI marketima u vrijednosti od 2.000 eura, BMW bicikle i mobilne telefone, kao i vaučere za manje kupovine.

Kampanja je dobra prilika za korisnike, ne samo da uživaju u brzini, sigurnosti i jednostavnosti koje kartična plaćanja unose u proces svakodnevne kupovine, već i da uživaju u neprevaziđenom kvalitetu domaćih proizvoda.

Podsjetimo, program „Kupujmo domaće“ Vlade Crne Gore i Privredne komore, čiji je cilj jačanje domaće privrede kroz povećanje dostupnosti i pozicioniranosti crnogorskih proizvoda na našem tržištu, počeo je da se realizuje 3. aprila 2018. godine.

Projekat Kupujmo domaće je početak realizacije ambicioznog poduhvata koji prevazilazi moći i nadležnosti jednog subjekta, što znači da se mora obezbijediti sinergija brojnih resursa – od privrednih subjekata i organa vlasti, do raznorodnih oblasti nauke i struke. Svrsishodnost ovakog djelovanja nesporna je, što potvrđuju iskustva i praksa najrazvijenijih zemalja svijeta, ali i iz regiona. Suština je da je kupovina domaćih proizvoda ulaganje u sopstvenu budućnost i to mora postati način našeg razmišljanja.

Većom kupovinom domaćih proizvoda stvaraju se nove mogućnosti i za intenzivnija ulaganja, uvođenje novih standarda i podizanje nivoa konkurentnosti samih proizvođača, ali i privrede u cjelini. Projekat obavezuje proizvođače da unapređuju tehničko-tehnološke procese, usvajaju nove standarde i uz adekvatne marketinške aktivnosti isporučuju tržištu proizvode visokog kvaliteta, cjenovno konkurentne.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vlado L
Gost
Vlado L

Bas ste voli nasli koji pola nasih proizvoda nema, forsira vode iz srbije, nasu ne mozes naci, nase mlijeko ne mozete naci

Send this to a friend