Ekonomija

Nedjelja štednje u Lovćen banci, dodatnih 0,3 odsto na sve depozite

Nedjelja štednje je u toku i tim povodom Lovćen banka je pripremila posebnu povoljnost za klijente.

U nedjelji štednje od 31. oktobra do 6. novembra 2017.godine Lovćen banka odobrava dodatnih 0,3 odsto na sve depozite oročene u ovom periodu.

Primjera radi, redovna kamatna stopa na klasičnu štednju oročenu na 12 mjeseci je 2,30 odsto, a za sve koji oroče sredstva u nedjelji štednje, kamatna stopa će biti 2,60 odsto.

“Svjesni činjenice da je veoma bitno dugoročno planirati i pametno štedjeti kako bi se obezbijedila stabilnija budućnost, Lovćen banka svojim klijentima nudi mogućnost da bezbjedno čuvaju novac na način i period prilagođen njima, sa širokim rasponom ročnosti i povoljnim kamatnim stopama”, saopšteno je iz banke.

Klijenti mogu odabrati neku od štednji koja najviše odgovara njihovim potrebama.

“Primjera radi klasična štednja nudi kamatnu stopu od 2,30 odsto na depozite oročene na godinu dana, do 3,30 odsto na depozite oročene na 36 mjeseci. Za one koji koji žele da uvećaju svoje mjesečne prihode, na raspolaganju je rentna štednja, gdje se kamata isplaćuje na mjesečnom nivou na račun klijenta, a glavnica po isteku oročenog perioda. Tu je i anticipativna štednja, kod koje se kamata (na iznos koji se oročava) isplaćuje odmah, na početku oročenog perioda. Visina kamate zavisi od perioda na koji je novac oročen”,objasnili su u banci.

Više informacija možete naći OVDJE.

A od danas do 30.novembra 2017. godine traje i nagradna igra u kojoj je glavna nagrada put u Rim za dvije osobe.

Kako do nagrada saznajte OVDJE.

O kreditnoj ponudi Lovćen banke i novim inovativnim kreditnim proizvodima možete se informisati OVDJE.

Ovaj tekst je dio plaćenih objava

Send this to a friend