Ekonomija

Mandić: Skupština će zahtijevati da Vlada povede računa o svakom radniku MA

Mandić sa Ivanovićem

Sindikat pilota nacionalne avio-kompanije Montenegro Airlines MA imaće podršku parlamentarne većine koja će zahtijevati od Vlade da povede računa o svakom zaposlenom u tom preduzeću i njihovim porodicama, kako bi dobili zadovoljavajuće rešenje kroz procese gašenja i osnivanja nove firme, kazao je predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić.

On je primio danas u posjetu kapetana Nikolu Ivanovića, predsjednika sindikata. Ivanović je u ime sindikata zatražio od parlamentarne većine da se aktivno uključi u rešavanje problema MA i najavljeno formiranje nove aviokompanije.

“Letačko osoblje nikada nije bilo ničiji politički eksponent nego visoko stručni i profesionalni kadar koji je svoj posao prethodnih godina odradio na najbolji mogući način”, istakao je Ivanović.

Dužnost nove vlasti, kako je naglasio Mandić, je da napravi potpuni otklon od negativne politike DPS-a.

“Ono po čemu ne želimo da budemo upamćeni, to je da zatvaramo kompanije poput naših prethodnika i ostavljamo ljude bez posla, kao što je bilo sa hiljadama zaposlenih u “Radoju Dakiću”, KAP-u, Željezari i drugim preduzećima”, zaključio je Mandić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Danbo
Gost
Danbo

Kad će ovaj na robiju da malo počinemo.

LipaLipa
Gost
LipaLipa

… radniku slazem se, … no rekose, … luvtadzija ma oohhooo, ….

Čitač
Gost
Čitač

Znači, nastradali su. Defovci i ostali profesionalni Srbi su lako čitljivi. Što god kažu, misle i rade suprotno.

Djuka
Gost
Djuka

Konobara vec imamo previse, tako da ne racunas na to.

Banana
Gost
Banana

Mandicu tebi je svaka prva DPS pa ostalo ! A ti Ivanoviću neznam šta radis sa tim teroristom ?.

Mira
Gost
Mira

Sigurno da veci dio letackog osoblja nije politicki eksperiment, ali vi se eto jasno politicki deklarisaste.Znaci prvi ste na listi To montenegra

Dolina Bogova
Gost
Dolina Bogova

Zaposli ga ti Mandicu na benzinske pumpe koje imas po Srbiji .

Sirija
Gost
Sirija

Sto ce ovaj u skupstinu? Zar nije u zatvor zbog drzavnog udara u reziji druge zemlje ciju autenticnost su potvrdile sve zemlje svijeta sa njihovim obavjestajnim sluzbama.

Send this to a friend