Ekonomija

Milatović: Đukanović nastavlja sa politikom podjela i urušavanja imovinske sigurnosti

Milatović

Odbijanjem da potpiše set zakona predsjednik Milo Đukanović nastavlja sa politikom podjela i urušavanja imovinske sigurnosti, saopštio je danas ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović.

“Njegov današnji postupak dodatno ugrožava stabilnost bankarskog sektora i sve mjere podrške privredi koje smo ministar finansija
Milojko Spajić i ja izborili, narušava prava radnika, produžava agoniju zdravstvenog sistema i potkopava mala preduzeća”, naveo je Milatović na Twitter-u.

<<<Đukanović vratio Skupštini na ponovno odlučivanje sve zakone usvojene 29. decembra<<<

Podsjećamo, Đukanović je vratio na ponovno odlučivanje sve zakone koje je Skupština usvojila 29. decembra, a među njima su i Zakon o izmjeni Zakona o radu, Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o kreditnim institucijama, Zakon o izmjenama Zakona o sanaciji kreditnih institucija i Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o fiskalizaciji u prometu proizvoda i usluga.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
M. M. Popović
Gost
M. M. Popović

Mislim da je bolje kad ćutite, pametnije delujete!

prevara
Gost
prevara

Gospodine misnistre , može te li nam reći zbog čega je promijenjen dnevni red skupštineustanovljen 23.decembra na sastanku radnih tijela i ubačen zakon o slobodi vjeroispovjesti ? Je li vas neko ucjenjivao ? Ili je namjerno ovo uradjeno da ispadne da je DPS kriv? Svaki drugi potez Djukanovića bi bilo kršenje Ustava , obezbijedite kvorum i onda glasajte i neće… Više »

KAD TAD
Gost
KAD TAD

Aooooo, a neka, apostole, tako ti krila kojima klepećeš uzalud

marius
Gost
marius

Nece bit bas tako g. ministre. Vi ste ti koji u najavi zelite da ukinete s teskom mukom donijet zakon o slobodnoj Nedjelji. Vi ste ti koji su svojim djelovanjem minirali sve ono sto je bivsi NKT uradio u suzbijanju korone. I na kraju vi ste ti koji usvajanjem zakona o slobodi vjeroispovjesti dijelite narod, jer za vas ne postoje… Više »

Send this to a friend