Ekonomija POSLOVNI SAVJET ODRŽAO TREĆU SJEDNICU

Mjere Vlade i Glavnog grada najefikasniji odgovor na posljedice koronavirusa

Treći paket mjera Vlade Crne Gore, kao i mjere koje je Glavni grad preduzeo u cilju ublažavanja negativnih posljedica koronavirusa, najefikasniji su odgovor na negativne posljedice koronavirusa, ocijenjeno je na sinoćnoj sjednici Savjeta za unapređenje poslovnog ambijenta na teritoriji Podgorice.

Kako je saopšteno iz Glavnog grada, otvarajući sjednicu gradonačelnik Ivan Vuković je naglasio da razvoj privrede u Podgorici i Crnoj Gori nije zaustavljen uprkos epidemiji koronavirusa i da je za biznis zajednicu obezbijeđena značajna podrška kroz tri paketa Vladine pomoći i set mjera Glavnog grada za podršku privrednim aktivnostima u Podgorici.

“Mi u Glavnom gradu takođe smo bili jako vrijedni i na pravi način iskoristili ovaj period uz podršku Vlade, prije svega na planu realizacije infrastrukturnih projekata. Početkom jula započeta je izgradnja bulevara koji će povezivati Podgoricu i Danilovgrad, investicija vrijedna 25 miliona eura. Dobili smo izvođače za izgradnju dva bulevara, jedan u Gornjoj Gorici koji će se nadovezati na Bulevar Podgorica- Danilovgrad i drugog koji ćemo graditi na Zlatici kao nastavak postojećeg Bulevara Vilija Branta i kao vezu sa autoputem Bar- Boljare. Takođe, raspisali smo tender za izgradnju dva bulevara na Starom aerodromu a vrijednost ovih investicija je 40 miliona”, istakao je Vuković.

On je podsjetio i na početak realizacije najznačajnijeg projekta za Glavni grad a to je Postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda.

“Položili smo kamen temeljac za izgradnju pješačkog mosta na Morači u sklopu kojeg će se nalaziti cijevi koje će provoditi otpadne vode sa jedne obale Morače na drugu, koje će povezati staro sa novim postrojenjem. Zacrtali smo veoma ambicioznu agendu uprkos uslovima koji nas okružuju”, saopštio je gradonačelnik, dodajući da su infrastrukturne investicije u doba epidemije koronavirusa finansijski podstrek i najbolji način za oporavak ekonomije.

Kako je dodao, u narednom periodu u planu je nastavak razvoja biznis zona u Podgorici, koje su prepoznate kao značajan potencijal za dalji razvoj.

“U Parlamentu Crne Gore usvojena je izmjena Odluke i dopuna Zakona o planiranju prostora i izgradnji objekata 2017. godine koji smo pominjali u kontekstu priče o biznis zonama. Formalno-pravno smo uklonili i poslednju prepreku u cilju stavljanja u funkciju tog ogromnog razvojnog potencijala koji se nalazi na teritoriji glavnog grada”, istakao je Vuković.

Informisao je članove Poslovnog savjeta i da će u narednom periodu biti poznati dalji koraci za razvoj biznis zona.

“Kriza nas nije usporila, mislim da smo na najbolji način odgovorili njenim izazovima kada je u pitanju poslovna zajednica. Ove investicije nijesu samo pretpostavka budućeg razvoja glavnog grada nego i finansijska injekcija koja je prijeko potrebna. Uz podršku Vlade Crne Gore mislim da smo iskoristili ovaj period na pravi način”, zaključio je Vuković i pozvao privrednike da iskoriste razvojne šanse i potencijale koje nudi Glavni grad Podgorica.

Predsjednik Vlade Duško Marković podsjetio je da Vlada na početku mandata nije prihvatala predloge i ponude, pa ni od međunarodnih kreditora, koje bi bile ograničenje za investicije, razvoj i nova radna mjesta i ocijenio da je ekonomska politika Vlade u ovom mandatu bila veoma uspješna čak iznad očekivanja.

“Zahvaljujući osmišljenoj ekonomskoj politici učinili smo da naša privreda bude još produktivnija i da stvara novu vrijednost. To nam je omogućilo i ekonomski rast, i rast životnog standarda”, kazao je Marković.

Premijer je rekao da je pandemija koronavirusa uticala na ekonomiju čitavog svijeta pa je zaustavila i naš rast.

“Koronavirus traje, zdravstvena kriza i dalje razorno djeluje na našu ekonomiju, na ekonomsku supstancu. Niko nigdje nema odgovor na to”, istakao je premijer i dodao da ga ohrabruje to što je imao prilike da čuje ovih dana širom Crne Gore pozitivne reakcije na pakete mjera i na efikasnost primjene tih mjera i ocjene da su one sačuvale najvrednija preduzeća i kompanije u zatvorenim djelatnostima.

Ocijenio je uspješnim Vladine pakete mjera, rekavši da je u II paketu samo za sto dana podijeljeno 40 miliona eura za 65.000 zaposlenih u Crnoj Gori, odnosno 163.000 zarada.

“To je podijeljeno bez ijednog pismenog zahtjeva, bez čekanja na odluku, bez odlaska u banku ili poštu da se podigne novac. Formirali smo takav pristup i takvo aplikativno rješenje da je Ministarstvo ekonomije sa svojim sposobnim timom bilo u stanju da istog dana prihvati aplikaciju i da praktično u par sati provjeri i donese odluku i da Ministarstvo finansija u samo par dana uplati novac onima kojima je bio namijenjen. I u ovoj situaciji smo pokazali da imamo unutrašnje potencijale i kapacitete koji mogu da odgovore i ovakvoj krizi i ovakvim problemima”, kazao je premijer i dodao da treći paket ekonomskih mjera vrijedan 1,2 milijarde eura ima razrađene kratkoročne i dugoročne efekte, te da on nije samo stabilizujući i socijalni, već posebno snažan razvojni instrument za našu privredu, zaposlene i građane.

Predsjednik Vlade je ocijenio ohrabrujućim to što je EU pokazala unutrašnju snagu i izdvojila značajna sredstva za ozravljenje ekonomija država članica i trećih zemalja.

“Deset milijardi eura je opredijeljeno za taj paket, međunarodne finansijske organizacije, a prije svega Međunarodni monetarni fond je obezbijedio dodatnih 14 milijardi. To je svota novca koja će biti podsticajna da finansijski međunarodni kreditori uđu sa dodatnim svotama novca za Zapadni Balkan. On će otprilike iznositi 60 milijardi eura i Crna Gora je već do 4. avgusta aplicirala za deset projekata iz tog fonda koji će biti trošeni za razvoj infrastrukture koja ima prije svega karakter regionalnog povezivanja – saobraćajne infrastrukture koja podrazumijeva i puteve i željeznicu, u energetici, u projektima za očuvanje životne sredine i naravno u IT-u kao jednoj grani koja tek treba da doživi u Crnoj Gori afirmaciju i nadam se vrlo brzo kroz ono što smo predložili u III paketu mjera IT možemo da pretvorimo u novu digitalnu industriju”, naglasio je Marković.

Privrednicima se obratila i ministarka ekonomije Dragica Sekulić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Martin
Gost
Martin

Treći paket mjera će se protezati u naredne 4 godine kojom će se obezbijediti sigurnost za naše građane.

Loptica_skocica
Gost
Loptica_skocica

Vaš svakodnevni rad i trud nam daje i dobre rezultate. Pandemija je učinila svoje,ali zahvaljujući vama i struci nadam se da ćemo uskoro i izaći iz nje.

Jare
Gost
Jare

Svaka cast samo tako nastavite. Podgorica postaje pravi evropski grad.

Lilica
Gost
Lilica

Dokazali svoju sposobnost na djelu i velikom izazovu.

Kanga
Gost
Kanga

Ponosni na naš sistem, bravo!

Babaici
Gost
Babaici

Profesionalan i odgovoran rad Vlade!

Zaton
Gost
Zaton

Neko samo iz inata moze da prica da Vlada nije pomogla narod tokom epidemije koronavirusa

Zdravko1986
Gost
Zdravko1986

Treci paket mjera vlade je zaista izvanredan jer se odnosi na sve kategorije stanovništva

Bijela
Gost
Bijela

Kreiranje i unapređenje privrednog i poslovnog ambijenta su čvrst garant uspješne budućnosti.

Pobjednik
Gost
Pobjednik

Glavni grad je pokazao da ni pandemija ne moze da zaustavi im vizuju razvoja koju su zacrtali i koju slijeda da Podgorica bude evropski grad.

CG_ORO
Gost
CG_ORO

Davno je Dusko rekao „boricemo se za svako radno mjesto“ i to su dokazali i paketima mjera koje su donijeli i ovim sto se nije osjetila tolika kriza izazvana pandemijom.

Mareza
Gost
Mareza

Vlada je ovom dramaticnom situacijom upravljala ne stedeci ni novac ni resurse, imajući pred sobom jasne ciljeve, a to je zdravlje i zivoti gradjana.

Šrćeko
Gost
Šrćeko

Ono sto je glavno vlada je obezbijedila podrsku nasoj privredi i gradjanima, nesto sto opozicija ne bi ni za 100 godina.

Losmi
Gost
Losmi

Zamisliste da nam na vlasti neko iz Demokrata i DF oni koji su ojadili budzet opstinama u Kotoru i Budvi, stavili ih u blokadi za nepune 4 godine, mi bi kao drzava posli u bankrot totalni, nema toga MMF koji bi nam pomogao.

Grahovo
Gost
Grahovo

Podgorica se radi i razvija bez obzira na izazove i poteskoce s kojima se drzava susreece Bravo to je dokaz odgovornosti Vlade!

Perica
Gost
Perica

Dok je vlast radila, opozicija je obecavala da ce donirati CG respiratore koje je Srbija zaplijenila Crnoj Gori.

Ivanje
Gost
Ivanje

Dps se pokazao krajnje odgovorno h svakoj situaciji,ponosni smo;!!!!

Katja
Gost
Katja

Odlucno za DPS! Ispisino jos jednu veliku pobjedu!!!

Ridjani
Gost
Ridjani

Veliko postovabje za sav predan rad koji svakodnevno daje pozitivan efekat!

Zabran
Gost
Zabran

Bravo!!! Vlada profesionalna i efikasna!!!

Ferol
Gost
Ferol

Posledice korone razorno djeluju na nasu ekonomiju, ali pomocu profesionalaca koji su na celu nase drzave i koji znaju kako da se nose sa ovom situacijom uz pomoc svuda iz svijeta izboricemo se na najuspjesniji nacin!

Pendal
Gost
Pendal

Predsjednice, da osvojimo izbore pa onda krecemo u ozbiljnu borbu sa posledicama korone, uz vas su gradjani!

Bosko
Gost
Bosko

Tokom korone ste zadobili jos vise simpatija i glasaca jer ste pozrtvovano vodili brigu o svim gradjanima!

Helena
Gost
Helena

Brzo djelovanje vlade i NKT-a je pokazalo da pravi ljudi upravljaju drzavom, izbjegli smo uzasne posledice za razliku i od vecih sila jer nisu djelovali na vrijeme

Ksenija
Gost
Ksenija

Crna Gora je tokom korone pokazala koliko ima prijatelja u svijetu, stizala nam je pomoc sa svih strana zahvaljujuci vama!

Suncica
Gost
Suncica

Djelovali ste na vrijeme i profesionalno, izbjegli smo velike posledice

Nina25
Gost
Nina25

Ova vlast je najvise zasluzna za najblaze posledice korone, djelovali ste brzo i efikasno!

Cerak
Gost
Cerak

Svaka cast na odlicnom poslu koji ste odradili!!!

Sunčica
Gost
Sunčica

Vladu jedino moze kritikovati nesposobna opozicija

Makarena
Gost
Makarena

Koliko je samo miliona ulozeno za oporavak svih grana privrede. Svaka cast za sve poduhvate Vlade

Stefan
Gost
Stefan

Dok je bio virus pokazalo se ko su junaci i ko je na strani gradjana, opozicije nije bilo ni na vidiku

Planetar
Gost
Planetar

Paketima mjera sacuvali stabilnost i obezbjedili mir i zdravlje svakom gradjaninu Crne Gore 🇲🇪🇲🇪

Liman
Gost
Liman

Ljudi su ponosni na efikasan rad vlade i glavnog grada! 💪🇲🇪👏

Biljarda
Gost
Biljarda

Odgovor drzave na krizu za vrijeme koronavirusa je bio i vise nego odlican, non stop su radili, uvodili mjere i svim socijalnim kategorijama su izasli u susret.

Jovan
Gost
Jovan

Da nijeste zatvorili drzavu, bili bi najvece zariste na Balkanu

Marko
Gost
Marko

Vlada se lavovski izborila sa citavom situacijom od samog pocetka, jedini smo u okruzenju imali svu potrebnu opremu za medicinske radnike.

Asistent
Gost
Asistent

Kriza je pokazala zapravo kako imamo jako i odgovorne institucije.

Djetelina
Gost
Djetelina

Pokazali ste kako odgovorno vodite drzavu i grad u najtezim trenutcima!!! 👏👏👏

Zdravkovic
Gost
Zdravkovic

Mjere su bile efikasne i pokazale su odgovoran pristup vlade i glavnog grada 👏👏

Misko
Gost
Misko

Dje je opozicija kad je trebalo da se donose ekonomski paketi mjera za vrijeme korone?? Nije ih bilo nidje, kao sto ih nece nikad ni biti.

Ljubo
Gost
Ljubo

Opravdali povjerenje gradjana!! 👏👏

Zvoncica
Gost
Zvoncica

Najbitnije od svega je sto je iako je kriza usporila malo realizaciju zapocetih investicija, to nije dalo za pravo da Glavnom gradu da stanu sa radom nego su nastavili da rade.

Hemuli
Gost
Hemuli

Znam jedno, da nam nije bilo ove vlasti sto bi mi imali ista danas! Opozicija dosla na vlast u Kotoru i Budvi i odmah su dar mar napravili – racuni opstine u blokadi!

Olja
Gost
Olja

Među zemljama koja je najdinamičnije reagovala da riješi ovaj izazov.

Njegosi
Gost
Njegosi

Dok je vlast radila opozicija je za vrijeme pandemije zavukla se u misju rupu, i samo je kritikovala vlast!

Njegomir
Gost
Njegomir

Glavni grad je zacrtao ambicioznu agendu za razvoj Podgorice i zato imamo danas mnogo bolje razvijeniji grad u odnosu na 2006. godinu.

Maslina
Gost
Maslina

Jedina drzava koja je povecala platu zdravstvenim radnicima je Crna Gora, ni vise razvijene drzave od nje nijesu to uradile.

Šemsa
Gost
Šemsa

Jedna rijec koja opisuje rad Vlade i institucija je ODGOVORNA! Da nije bilo takvog odgovornog stava drzave ne bi ni mi imali ovako dobre rezultate.

Klara
Gost
Klara

Ogroman novac da se pomogne narodu u Crnoj Gori, to treba da se cijeni

Julija
Gost
Julija

Glavni grad je iskoristio ovu pandemiju da realizuje imfrastrukturne projekte. Mogli su da ne rade nista, a oni su iskoristili vrijeme u pravu svrhu.

Pine
Gost
Pine

Svaka čast !👏

Djuka
Gost
Djuka

svaka čast!!

Matko
Gost
Matko

Opravladi povjerenje građana! bravo za gradonačelnika

Jastreb
Gost
Jastreb

Bravo za Glavni grad i njegovo rukovodstvo!!

Vojnik
Gost
Vojnik

Ivan Vuković je pravi gradonačelnik! Svaka čast!

Niksa
Gost
Niksa

Svi znamo kakve su mjere preduzeli premijer i vlada, svaka cast

Kafidžonka
Gost
Kafidžonka

Veliko postovanje za gradonacelnika i za njegov tim.

Agata
Gost
Agata

Nacin na koji se Vlada ponijela u ovom jako teskom periodu je za svaku pohvalu.

Boljka
Gost
Boljka

Ovi ljudi su opravdali nase povjerenje!🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Zoranko
Gost
Zoranko

Jasno da je ova partija jedini pravi izbor.

Biljka
Gost
Biljka

Ogromna podrska Dps-u u nasem gradu. Sve obecano je realizovano!

Suncica
Gost
Suncica

Podgoricani su vise nego zadovoljni..

Marija28
Gost
Marija28

Pohvale!!!

Cemenca
Gost
Cemenca

Niko ne moze osporiti vas rad i napredak grada bez obzira na partijsku pripadnost.

Javorak
Gost
Javorak

Pg se razvija velikom brzinom

Povija
Gost
Povija

Vukovic gradonacelnik na mjestu!👏

Velimje
Gost
Velimje

Glavni grad za primjer 👏

Bogetici
Gost
Bogetici

Odgovorno i djelotvorno!

Jorgovan
Gost
Jorgovan

Sprovode se projekti i u doba korone ,to je dokaz da vlada radi odlucno i sigurno svoj posao! 🇲🇪🇲🇪

Cerak
Gost
Cerak

Niko ne moze osporiti vas rad,i vasu pomoc paketima mjera,i mjerama za suzbijanje korona virusa! Bravo! 👏👏👏

Liman
Gost
Liman

Sjajan posao ste odradili bravo!!!

Liman
Gost
Liman

Samo rijeci hvale za vas rad i trud!!! 🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Perikle
Gost
Perikle

Sve pohvale za sve uradjeno! 💪🇲🇪

Perikle
Gost
Perikle

Pokazali ste kako se odlucno radi i u vrijeme pandemije!!! 👏💪

Ljubo
Gost
Ljubo

Mjerama Vlade i Glavnog grada spasena stabilnost i zdravlje gradjana!! Bravo 💪👏

Vojislav
Gost
Vojislav

Zlobno minimiziranje svih rezultata ove vlasti opoziciji obara rejting.. Tako da im je poraz neminovan i ovog puta

Larisa
Gost
Larisa

Kontinuirano gubiti – kakav je to osjecaj,odakle im vise zelja i motiv da se takmice s vjecitim pobjednicima 💪

Zvoncica
Gost
Zvoncica

Gradjanima opozicija vise dosadila…

Lenka
Gost
Lenka

Sve pohvale za rad vlade i glavnog grada!! 👏👏

Gago
Gost
Gago

Definitivno narod prozreo opoziciju💪💪💪

Hemuli
Gost
Hemuli

Dok Medo izmislja da Markovic tajno pregovara MMF-om taj isti MMF je obezbjedio 14milijardi da medjunarodni kreditori udju s dodatnimsvotama novza za zapadni balkan

Perica
Gost
Perica

Vlada CG pravovremeno je djelovala I vec usvojila tri paketa mjera za pomoc privredi I gradjanima za naredni cetvorogodisnji period , vrijednost je preko 1,5 milijarde eura .

Hemuli
Gost
Hemuli

Paketi mjera vlade su spasili mnoga preduzeca u zatvorenim djelatnostima 🇲🇪👏

Radojica
Gost
Radojica

Oporavku ekonomije znacajno je dobrinio gglavni grad radovima na brojnim projektima (bulevari,pjesacki most,razvoj biznis zona itd) 👏👏

Lukovo
Gost
Lukovo

U PG nijesu prestali da se realizuju brojni infrastrukturni projekti ni u vrijeme pandemije 👏🇲🇪

Rastovac
Gost
Rastovac

Vukovic najbolji gradonacelnik! 💪💪

Piazza
Gost
Piazza

Odgovorna vlada kao i lokalna vlast glavnog grada su brinuli o gradjanima u vrijeme pandemije!!

Macaka
Gost
Macaka

Posledice krize izazvane pandemijom, vlada je naravno ublazila paketima mjera pomoci privredi i gradjanima…

Durban
Gost
Durban

Jedino ljubomorni ne vide sav napredak! 🇲🇪

Jarbol
Gost
Jarbol

Do pobjede! 🇲🇪

Zorica
Gost
Zorica

Ponosni smo I veliko vam hvala za brigu gradjana za svo vrijeme pandemije! 🇲🇪

Zorica
Gost
Zorica

Cestitke za sve projekte! 🇲🇪

Sarica
Gost
Sarica

Svaka cast! Napredak nase drzave je vidan! 🇲🇪

Ivi99
Gost
Ivi99

Nasa Vlada! Ponos!

Miro
Gost
Miro

svaka cast. posle ogromnih ulaganja u glavni grad danas imamo cast da zivimo u pravoj evropskoj metropoli kakva je Podgorica

Trubjela
Gost
Trubjela

Uz sve ove mjere nasa drzava ce se brzo oporaviti!

Savardak
Gost
Savardak

Samo se tako može pobijediti ova kriza, svaka čast

Vilusi
Gost
Vilusi

Nasa Vlada za sve ima resenje! Bravo!

MajaP
Gost
MajaP

uprkos velikoj krizi,odlican posao na nastavku investiranja u glavni grad koji je sad prava evropska metropola

Lipovo
Gost
Lipovo

Sve pohvale!

Trebaljevo
Gost
Trebaljevo

Bravo!

Dado_Ba
Gost
Dado_Ba

odlican posao je napravljen od kad je vukovic na celu glavnog grada! svaka cast!!

Budimljanin
Gost
Budimljanin

svaka cat na nastavku ulaganja u nas glavni grad a I crnu goru uopste i ako nije bilo lako s obzirom da se citav svijet suocava sa velikom krizom…

Slobo
Gost
Slobo

Mislim da je kljuc u tome sto su se mjere odnosile na sve grane privrede

Ivanka
Gost
Ivanka

Mialim da bi treba biti ponosan na sve donesene mjere jer se odnose na sve katerogije stanovnistva

Dzupan
Gost
Dzupan

svaka cast nasem mladom gradonacelniku koji je pravi covjek na pravom mjestu.

Teona
Gost
Teona

Mjere vlade su bile jako ucinkovite i dale su rezultat

Sudikova
Gost
Sudikova

svaka cast gradonacelniku koji je napravio veliki posao u periodu odkad je dosao na celo.

Sisko
Gost
Sisko

nastavak dobrog ulaganja i razvoja glavnog grada uprkos poteskocama koje je prouzrokovala pandemija korona virusa. svaka cast

Stitari
Gost
Stitari

svaka cast na uradjenom. opstinu nastavila sa razvojem uprkos krizi prouzrokovanom korona virusom…

Katja
Gost
Katja

Odgovorna Vlada Crne Gore! Bravo!!

Bjelopavljici
Gost
Bjelopavljici

Potpuno očekivano, svaka čast našoj vladi!

Akademik
Gost
Akademik

Puno se radi u Glavnom gradu

Uciteljica
Gost
Uciteljica

Odlučno za Crnu Goru!!

Bizamala
Gost
Bizamala

Kao sto je bilo i ocekivano, jos jedan vrhunski posao!!

Drazen45
Gost
Drazen45

Svaka čast!

Pepeljuga7
Gost
Pepeljuga7

Ovo sto nam je vlast radila za vrijeme pandemije je za svaku pohvalu, ovoliko pozrtvovanosti ni ja nisam ocekivala..

Nepovjerljiva
Gost
Nepovjerljiva

Najefikasnija vlada, najefikasniji i odgovor na posljedice virusa… Ocekivano

Susnjar
Gost
Susnjar

Paket mjera koji je sproveden je prava stvar, Vlada još jednom odradila vrhunski posao.

Albe
Gost
Albe

Vrhunska reakcija Vlade na koronavirus probleme, za sve pohvale!

Nepovjerljiva
Gost
Nepovjerljiva

Zasluzujete sve pohvale zaista.. Ni ja nisam mogla da vjerujem da cete se ovoliko posvetiti zdravlju gradjana, odrzavanju privrede, pomaganju tim istim gradjanima.. Stvarno zasluzujete svaki glas!!!

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Odlučno za Crnu Goru!!

Kamensko
Gost
Kamensko

Vlada je pokazala da neumorno radi samo da bi povećala standard života svojih gradjana.

Mops
Gost
Mops

Srecni smo i mirni sto ste bas vi oni koji govore u ime svih nas.

Voda_voda
Gost
Voda_voda

Da se tako odlucno nastavi i u sledecim godinama. Sva podrska

Grahovac
Gost
Grahovac

Sbaka cast! Samo naprijed!

Valdanos
Gost
Valdanos

30 godina nemam primjedbe na vas rad, pa ni sad. Ali nikad vece pohvale nemate nego ove godine. Pokazali ste se u najboljem svijetlu dosljednji svake situacije.

Čigra
Gost
Čigra

jedan veliki plus ste dobili, ovo se zovu rezultati.

Vukov_most
Gost
Vukov_most

Sve pohvale za Vladu koja je uvijek spremna da odgovori najtežim izazovima.

Valdanos
Gost
Valdanos

Sve pohvale za Vladu uvijek spremnu da djeluje iskljucivo u cilju naroda i drzave.

Nudo
Gost
Nudo

Glavni grad je postigao izvanredne rezultate.

Diplomata
Gost
Diplomata

Vasi napori u vrijeme corone niko ne moze osuditi, vjerujem ni oni koji nadju gresku u svemu.

Bizamala
Gost
Bizamala

Mnogo puta smo pricali da su se na nas mogli ugledati mnogi Evropski gradovi.. Ova vlast je zagarantvovala pobjedu!!

Vanzemaljac
Gost
Vanzemaljac

Ovaj virus razorno djeluje na našu ekonomiju,ali mi ćemo zajedničkim snagama prebroditi ovu situaciju.

Sveznalica
Gost
Sveznalica

samo rijeci pohvale, bravo..

Osjecenica
Gost
Osjecenica

Crna Gora ide u pravom pravcu zahvaljujući njenoj političkoj eliti.

Zvijezda
Gost
Zvijezda

Koliko projekata za ponos sve bolje i ljeose Crne Gore.

Sejo
Gost
Sejo

Iz Glavnog grada postigli ste maksimalne rezultate koji su za veliko poštovanje.

Crnooka
Gost
Crnooka

Ocekivano od vas, vi drugacije I ne umiijete.

Ministarka
Gost
Ministarka

Zahvaljujuci vama nismo osjetili krizu kao sto
Je vecina.

Petar_Pan
Gost
Petar_Pan

Treći paket mjera je najefikasniji kao odgovor na posljedice ovog virusa.

Kameleon
Gost
Kameleon

Crna Gora ide u pravom pravcu zahvaljujuci ovim ljudima.

Crna_Dama
Gost
Crna_Dama

Pa naravno, svaka cast za Vladu i za Glavni grad, sve cestitke!! Narod je sve vidio!

Zena_od_sultana
Gost
Zena_od_sultana

Zasluzujete da nasi gradjani glasaju za vas, jer ste zaista pokazali koliko brinete o svojim gradjanima za vrijeme pandemije.

Tijana
Gost
Tijana

Glavni grad primjer nam je u kojem pravcu se Crna Gora krece.

Strelac
Gost
Strelac

Ni virus vas nije spasioo da realizujete sve sto ste obecali gradjanima, svaka cast!

Luka
Gost
Luka

Sa narodom kao prioritetom ovo su rezultati koje ocekujemo.

Pivcee
Gost
Pivcee

Ovako se vodi drzava!

Blog
Gost
Blog

Ovo se zove odgovornost,

Amina
Gost
Amina

Najboljii😍😍👏

Zver
Gost
Zver

Sjajne investicije ste odradili!

Lepotica
Gost
Lepotica

Svaka cast , sve pohvale !

Send this to a friend