Ekonomija

Na Žabljaku za praznike rekordna posjećenost

Na Žabljaku turistički poslenici su zadovoljni posjetom za vrijeme novogodisnjih praznika. Direktor skijališta Savin Kuk, Milutin Tomić ne krije zadovoljstvo i ističe da su za praznike zabilježili rekordnu posjećenost.

“Svakog dana smo imali, u toku novogodišnjih praznika, od hiljadu do hiljadu i po posjetilaca, kako skijaša tako i posjetilaca koji su koristili naše ugostiteljske objekte. To su pretežno gosti iz Crne Gore, ali imali smo goste i iz  Albanije, Slovenije, Hrvatske, Austrije, Njemačke”, kazao je za Info biro Tomić.

Sa njim je saglasan i menadžer skijalšta Javorovača Nikola Rondović.

” Ski centar Javorovača ovih dana bilježi dobru posjećenost. Snijega ima dovoljno. Što se tiče novogodišnjih i božićnih praznika i tu je bila dobra posjećenost, kapaciteti su bili popunjeni. Kod nas su pretežno domaći gosti i porodični ljudi. Za novogodišnje praznike tu su nam bili gosti iz Dubrovnika koji evo već petu godinu zaredom dolaze kod nas”, rekao je Rondović.

Nacionalni restoran Crno jezero je mjesto gdje možete tokom cijele godine probati tradicionalne specijalitete domaće kuhinje.

Zadovoljstvo ne krije ni upravnik restorana Crno jezero Dragan Papić.

“Što se tiče zimske turističke sezone, mi smo maksimalno zadovoljni. Posjećenost je velika, kako za novogodišnje, tako i za božićne praznike i još uvijek imamo dosta gostiju”, istakao je Papić.

Dragana Obradovic menadzer hotela Zabljak kaže da je ovogodišnja posjeta bolja od prošlogodišnje.

” Što se tiče prazničnih dana bila je veoma velika posjećenost i možda se čak tražilo mjesto više. Što se tiče sadašnjeg perioda, takođe smo zadovoljni posjetom. Za sada imamo više domaćih nego stranih gostiju, vjerovatno je razlog raspust koji je u toku u Crnoj Gori i uglavnom su to porodice”,kazala je ona.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Uno , due , tre
Gost
Uno , due , tre

Slika br 1 potvrdjuje priču.

Bokelj
Gost
Bokelj

Ne mogu zamisliti nekoga da zimuje na Zabljaku, i jos da plaća za to

krk
Gost
krk

Ili da se kupa u zalivu

Mira
Gost
Mira

Bokelj, tebe traba što prije proćerati za Srbiju, pa tamo ljetuj i zimuj, a nas pusti da patimo u CG.

100%
Gost
100%

Prava stvar ce biti kad pocnu da budu ljubazni a da to ne naplate, kad im 100 grama sira i prsute ne bude jedina hrana, sram ih bilo

Roro
Gost
Roro

Ako se po jutru dan poznaje,biće ovo najuspješnija sezona do sada! Tako svake godine počinje reportaža RTCG!

Zabjelo je majk
Gost
Zabjelo je majk

Na Zabjelo nema skijalista ali je vrh

Putnik
Gost
Putnik

Kada ce parking kod Crnog jezera!?

Darko
Gost
Darko

Putevi zavijani , parkinzi puni i u neredu , struje nestaje , smece po citavom gradu na ulici ,,,, super je !!! Pravo !!!! A ovi mediokriteti se cojkaju i fale !!!

Send this to a friend