Ekonomija

Nagrađeni najbolji radnici Volija

foto; Dejan Lopičić DN

Kompanija Voli, povodom 24. rođendana, nagradila je 60 najboljih radnika, koji su tokom protekle godine ostvarili najbolje rezultate. Oni su kao nagradu dobili povećanje plate od 10 odsto u narednih 10 mjeseci, vaučer od sto eura i plaketu.

Kako je medijima kazala PR ove kompanije Olivera Šuškavčević, Voli sa ponosom nosi epitet najvećeg poslodavca u Crnoj Gori, i prema njenim riječima, samim tim imaju i obavezu više da vode brigu o svojim radnicima i da što više iskažu koliko su ponosni na ljude koji su stvorili i čine ovu kompaniju.

“Juče smo proslavili svoj 24. rođendan i tim povodom okupili smo najbolje od najboljih u želji da te radnike koji su se u protekloj godini pokazali kao najbolji saradnici svojim kolegama, najbolji dio tima, najbolji iz ugla potrošača i ugla svog pretpostavljenog, tako da smo nagradili šezdeset radnika maloprodaje, restorana, magacionera, logističkig centara, vozače. Ono što ih očekuje je povećanje plate u iznosu od 20 odsto, vaučer od sto eura i jedna posebna plaketa za koju se nadam da će naći posebno mjesto u njihovim vitrinama jer to jeste sitnica, ali je negdje i znak da prepoznajemo i cijenimo i podržavamo njih i njihov rad i da smo otvoreni kao firma koja ne samo da brine o zaposlenima, već želi da brine i o njihovoj djeci i o budućim generacijama djece naših radnika koje želimo da postanu dio tima”, poručila je Šuškavčević.

Nagrađeneni su radnici sa stažom od godine, ali i oni koji su u ovoj kompaniji i preko 20 godina.

Kako je istakla Šuškavčević, kompanija broji 2.220 zaposlenih, a u toku je i prijem sezonskih radnika za objekte na primorju dako da će taj broj rasti do 2.350 ljudi.

Nagrađeni su: Biserka Babović, Svetlana Radulović, Raduša Tubušković, Milka Marković, Slobodanka Pejović, Zorana Gvozdenović, Kumburović Sanja, Darko Drobnjak, Ljubinka Joksimović, Sandra Karabasić, Valentina Papović, Mašanović Stojanka, Slavojka Vasović, Jana Vojičić, Marta Petrušić, Danijela Vukčević, Vesna Brajković, Vesna Perišić, Milka Ostojić, Svetlana Pavićević, Slavica Balšić, Vesna Bošković, Blagoje Manojlović, Žaklina Vuksanović, Svjetlana Vukanović, Lela Vučkević, Radovan Vujičić, Dijana Mračević, Peđa Branković, Ljiljana Vasović, Stanka Kumburović, Rodoljub Golubović, Nervić Peco, Bojana Dožić, Miodrag Vojičić, Ivica Neđeljković, Violeta Dašić, Saša Micković, Safeta Hodžić, Dejan Gogić, svi iz maloprodajnog sektora.

Iz logističkog centra nagrade su dobili Milo Radulović, Nikola Markuš, Svetlana Radović, Stevan Mudreša, Luka Pekić, Mladen Jovićević, Miroslav Jovanović, Ivana Kasalica i Ivana Milatović.

Najbolji šefovi smjena i pomoćnici su Zorica Strugar, Danijela Kostić, Lana Popović, Slavica Vukčević, Dane Andrović, Dejan Petović, Feitović Nermina, Kata Rademagić, Snežana Goranović.

Neradna nedjelja

Prema riječima portparolke Volija, od početka inicijative za neradnu nedjelju, kompanija je na strani te odluke, ali se do sada nijesu odlučili za takav korak.

“Od prvog dana pokretanja ove inicijative kompanija Voli je na strani te odluke, naravno, kada se tu podvuče računica jasno je da će pazari biti manji da će se to negdje reflektovati na ukupan biznis, međutim, benefiti koji od tog dolaze daleko prevazilaze sve što može da se navede kao nedostaci. Žao mi je zbog potrošača koji su navikli da trguju nedjeljom, međutim jako nam je važno da naši radnici imaju nedjelju kao slobodan dan sa svojom porodicom, jer to  njima posebno znači. Do sada se nismo odlučili za takav korak, jer mi se borimo sa konkurencijom i dužni smo da brinemo o zaposlenima i da im obezbijednimo redovne plate, tako da nije bilo mjesta za takve odluke prije nego što je odluka zvanična i odnosi se na svu konkurenciju našu”, poručila je Šuškavčević.

A.G.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vaso
Gost
Vaso

A kad cemo trgovati ako ukinete nedjelju?
I mi radimo drugim danima pa kad da stignemo u trgovinu?

Lili
Gost
Lili

Rade od 6 do 10 uveče, pa dako se budete nategli da potrgujete prije i poslije velike rabote!

Slavko
Gost
Slavko

Zasto ne smijete da objavite komentar da radnici u Voliju imaju jedan dan mjesecno slobodan, rade po 12 sati i sve to za 250 eura? SS

Prč
Gost
Prč

Slgurno da nemaju najbolje uslove za rad al ne treba ni tako pricati.dje to rade 12 sati smjenu kad svakinobjekag radi u dvije smjene..za plate ne znam sigurno da neka radna mjesta ilk sezonci na pakovanju i popunjavanju rafofa mozda imaju tolike plate,jako puno ih poznajem i niko od njih nema platu 250e.dal treba da imaju mnogo bolje uslove,naeavno da… Više »

stetoc1na
Gost
stetoc1na

Rade, rade. Ali ovo je na dobrovoljnoj bazi. Istine radi, do oktobra rade bez slobodnoga dana po 12h dnevno za platu od 750e. Istina je da je smjena 8h al ti sto su pristali na te uslove, u najblizi objekat volija idu da odrade 4h radnog vremna.

pa realno
Gost
pa realno

Uslovi im nisu sjajni, ali su im plate vece od 250 eura.

Fakat
Gost
Fakat

Što su dobili? Slobodan dan?

milos
Gost
milos

Dajte tim ljudima slobodnu nedelju.

limburg
Gost
limburg

a od koje nedjelje to startuje

Ladybug
Gost
Ladybug

Evo ja obećavam da ću kupovati subotom u voli umjesto nedjelje samo dajte više te slobodne dane radnicima!

Anonimni
Gost
Anonimni

Saglasan

Send this to a friend