Ekonomija

Neće se graditi kondo hotel u Reževićima

Ministarstvo održivog razvoja obustavilo je postupak izdavanja građevinske dozvole kompaniji Dajmond divelopment, za izgradnju kondo hotela sa depadansima, kategorije pet zvjezdica u Reževićima, nakon što je ova podgorička firma obavijestila Ministarstvo da odustaje od zahtjeva za izdavanje građevinske dozvole, piše Pobjeda.

Preduzeće Dajmond divelopment je 3. oktobra prošle godine podnijelo zahtjev Ministarstvu za izdavanje dozvole za izgradnju kondo hotela na urbanističkim parcelama 22, 23, 24 i 25, zona C u zahvatu Lo kalne studije lokacije Gaće, u Reževićima u opštini Budva.

U rješenju Ministarstva se navodi da je 10. decembra kompanija Dajmond divelopment obavijestilo Ministarstvo da odustaju od zahtjeva za izdavanje građevinske dozvole.

Osnivači Dajmonda su Lousada PLC, James Frederick Budgett i Derek Colin Mcmillen. Izvršna direktorka kompanije je Milena Čađenović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Čapur
Gost
Čapur

Ja reko ministar ne(odrzivog) razvoja preśeka a ovo ovi odustali… Jednom će u istorijskim knjigama CG, kad budu pominjali najvece neprijatelje kroz istoriju, tipa Osmanlije, Mlecani, Talijani, Njemci, bit poglavlje o ministrima odrzivog razvoja, nista manje nijesu zla nanijeli, a to ce osjetit generacije koje dolaze…

Send this to a friend