Ekonomija

Nepristojna ponuda: Kako se naški kaže reket?

Istog dana kada je dnevni list Vijesti na objavio specijalni dodatak na osam strana, u kojem se biznismen Petros Statis, jedan od navjećih investitora u Crnoj Gori, sumnjiči da je u saradnji sa azijskim biznismenom Polom Puom, radio sumnjive novčane transakcije koje “podsjećaju na pranje novca”, iz koncerna Vijesti na adresu njegovih preduzeća stigle su ponude za poslovnu saradnju, piše Pobjeda.

Iz marketinga Vijesti su odaslali firmi Adriatik propertis, koja je u vlasništvu Statisa i zakupac je hotelskog kompleksa Sveti Stefan, Miločer i Maestral, ponudu da se reklamira na tri medijske platforme televiziji, printanom izdanju i portalu koncerna Vijesti.

Istoga dana, 27. novembra, na mejl Univezal kapital banke stiglo je važno podsjećanje iz marketinga koncerna Vijesti da još nemaju odgovorna svoju ponudu od 9. novembra za oglašavanje na njihovim medijima, kojima “građani najviše vjeruju”. Objasnili su da se Statisove kompanije u ovom koncernu mogu reklamirati na tri informativne paltforme.

Ponuda je upućena čovjeku u okviru čijeg holdinga rade četiri informativne platforme. Dakle u isto vrijeme kada koncern Vijesti pokušava urušiti poslovnu reputaciju biznismena Statisa, stigle su iz iste medijske kuće izvanične ponude za poslovnu saradnju s njim. Istim čovjekom kojeg su istogdana senzacionalistički i bez dokaza osumnjičili za nelegalno poslovanje i pranje novca! Kako se u stvarnom životu zove ovakavnačin poslovanja, ili kako se naški kaže reket?

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Realno
Gost
Realno

Ovo je došlo glave mnogim nečasnim novinarima.

Opcvrc gevenzi
Gost
Opcvrc gevenzi

Krece mraz i DJEDA MRAZ…Mozda nam i donese drva da se grijemo ove zime

Kosmajac i Petk
Gost
Kosmajac i Petk

Cus kako?! Valjda to svi znamo – DPS

123
Gost
123

Naslov inače ima strašne veze sa tekstom

mojsilovic
Gost
mojsilovic

Banana i Burek = Cinja Goja!!

mojsilovic
Gost
mojsilovic

Burek i Banana!

Tomos
Gost
Tomos

Sramota ako se ovim služe

Neno
Gost
Neno

Sta znaci “printanom”? I zar pobjeda i dalje izlazi?

mojsilovic
Gost
mojsilovic

printanom su htjeli reci shtampanom.. ali im zvuchi seljachki previshe pa se prave pametni, dodushe nije im za zamjerit jer na fakultetu cetinjskom crnogorski jezik ima 32 slova a na niksickom okruglih 30. Banana i Burek, to je nasha Drzava a ova tri minusa to su ti recnuli vjerni chitaoci Pobjede.

Anonimus
Gost
Anonimus

Tvojsilovicu, najbolje da se vratiš u skute drzave kojoj je sve happy i pink, koja se informeriše putem kurira. Toliko dezonformativnih platformi da je situacija gora nego u Kongu.

Pg
Gost
Pg

Klasika. Isto kao i SVI mediji otkako smo se demokratizovali i privatizovali. Jos jedna od stvari koje smo naučili od onih sa stogodišnjom razvijenom demokratijom. Javnost ima pravo da zna (ako ne plaćaš reklamu).

Servius Tullius
Gost
Servius Tullius

Ihaaa prije koliko godina je Sokrat objasnio šta je demokratija.

Risto Penta
Gost
Risto Penta

Odaslali? Bolan…

Mila K
Gost
Mila K

Dva dana je trebalo da se prikažu e mailovi- premnogo vremena oko ničega/ bačenih 70 centi na neuspješni ckl I neka se Đuranović i Ivanović, tj. Bojanić perčinaju koliko god hoće, ali e mailovi ne osporavaju ni jednu činjenicu sve da se bilo ko ko čita ne slaže ni sa Jovovićem i Kaporem, jer je istraživanje šireg opsega od lokalnih… Više »

providno
Gost
providno

Naredba u ND Vijesti: Svi zaposleni brzo na CDM portal, pa kritikujte ovu vijest. PS: BRZO; BRZO…i ti Pipune…

Bazinga
Gost
Bazinga

Ja čitm sve Vijesti,CDM,In4s,Analitiku i FOS od naših portala. Jednostavno izberem što mi se sviđa što je otprilike realno i to je to.

mojsilovic
Gost
mojsilovic

ovi sto chitaju Pobjedu ne znaju upalit kompjuter.

Niksic
Gost
Niksic

A vi odma’ da gazdu odbranite?

delboj
Gost
delboj

Kaze se porez, prirez, taksa…

Zeco
Gost
Zeco

Ofanziva na Vijesti. Treba okupiti grupicu dzabalebarosa sa bakljama da setaju sa transparentom Nikad vise Vijesti. Kome treba objektivno informisanje. Dovoljno je imati drps medije koji nam kazu da nam je super, da smo Monako i da nam je za sve kriv Beograd iako nas ne pominje odkad nas se oslobodio. Ponasamo se kao raspustenica koja je ukapirala da se… Više »

Vi vi
Gost
Vi vi

Nije ofanziva na nezavisni medij nego na kriminalni medij kakav je vijesti! Aj da su posteni i da pisu objektivno, no nit su posteni nit pisu objektivno a ovamo propagiraju postenje. Vijesti su prava medijska mafija, reketaska i otimacka! Tako da druze nemas ih sto branit osim ako to radis za platu pa onda moras!

Ojha
Gost
Ojha

Da , Vijesti traže ono što je CDM vec dobio.

ovcica
Gost
ovcica

hahahaha taman tako

Pratilac Insta
Gost
Pratilac Insta

Vijesti i CDM dva najgora medija u CG

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

A ko drzi ovaj portal ?

Uno , due , tre
Gost
Uno , due , tre

Gosn Statis.

Vi vi
Gost
Vi vi

Standardno od Vijesti sa ljubavlju! Ako neces milom onda silom! Vijesti su najveci ucjenjivac medijski na ovim prostorima! Koga osjete da ima para odma idu sa clancima i napadaju za razne stvari, od organizovanog keiminala do neosnovanog bogađenja samo da bi izmamili pare. I to dio u kesu za vlasnika i dio za reklamiranje. Nadam se da ce i oni… Više »

CDM=Pink=Nova
Gost
CDM=Pink=Nova

Ovo i Dnevne Novine su ulagalista Statisa i zato ga branite a ne jer vam je do profesionalizma!

Građanin K
Gost
Građanin K

Kad procitam ove komentare znam kojem mediju da vjerujem. Ovdje se na uspjesne svi okome. Zato od danas umjesto sto sam kupovao Pobjedu, kupovacu Vijesti.

zokora
Gost
zokora

Što istraživački tim Vijesti ne istraži malo ponekad svoju ekipu kad su tako objektivni i nezavisni? Odakle brataniću Miška Perovića kapital za Suzu i Monte Bianco? Sad su kupili Radu za milion i po sopstvenom priznanju uložili 4 miliona! Odakle pare Žarku Rakčeviću za Institut u Igalu i Rekreaturs? Odakle Krgoviću pare za vinariju, to je veoma skup hobi? Ako… Više »

Dejo milioner💔
Gost
Dejo milioner💔

Sad sam pročitao u novine auto na struju košta dva eura sto kilometara da pređeš. 👍

Djuro Cvorovic
Gost
Djuro Cvorovic

A vi nijeste ANB portal.

Soko
Gost
Soko

Jok oni si pošteni imaju brkove !!!!
Niti i jedne novine ili portali ne kažu istinu svi pišu za tudje interese prodane duše !!!!

Pravnik
Gost
Pravnik

Druga familija vs poštenje i moral… Hahahahhaha

Natasa
Gost
Natasa

Kakvi su to ljudski facesi…ako se sjecate eufirije sa akcijama….Vijesti napumpaju neku idiotsku,spekulativnu kompaniju,tipa Izbor Bar…cije akcije u nekoliko dana skoce 300%,narod tupavi pokupuje jer su culi da su sad po 12 euro centi,a da ce skociti na 1e….Pisalo veli u Vijesti da ce cuda da radi ta firma…..A sto mislite ko je prodavao akcije tih dana?

Kanu
Gost
Kanu

Konačno da neko otvori pandorinu kutiju! Ljudi pa cijela Pg zna da vlasnici ovog tabloida idu po podgoričkih hotela i nude svoje usluge i ostavljaju vizit karte svim strancima koji otvaraju firme po Cg. Pretpostavljam da ako ih ovi stranci ne pozovu postanu njihova meta. Isto tako radi Kurir u srbiji, sve je to isto matrica

Hello
Gost
Hello

Hahahahaha.. Vijesti su prica za sebe.

Djoka
Gost
Djoka

Svasta su u stanju da rade. Imaju banke, fondove, pogone, novine,…., to su kriminalci najviseg ranga

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Reketasi

Perjanik
Gost
Perjanik

A nista novo od vijesti,bog sami zna kome su sve ubijali reket na ovakav nacin

milan
Gost
milan

Jesi ti gospodarev perjanik?

mimo
Gost
mimo

@milan – evo ti primjer obicnog covjeka: tuzi se covjek s jakom firmom u kojoj je radio, Vijesti objave clanak koji u potpunosti u negativnom svjetlu opisuje tog covjeka (ocito im je ta firma sponzorisala objavu tog clanka), a onda novinar Vijesti zove, preko poznanika, tog covjeka da vidi sto mu moze reci protiv te firme, ima li kakve insajderske… Više »

Klara
Gost
Klara

Trebaju Ivanoviću pare,djeca trošeeeee
Kina,Austrija ………zahvalilo

Toni
Gost
Toni

Zahvalilo? Kakva je to riječ i šta znači?

Send this to a friend