Ekonomija

NLB Banka poklanja stan

NLB Banka organizuje veliku nagradnu igru pod sloganom “NLB Banka poklanja stan. Dobrodošli u Vaš novi dom”.

U nagradnoj igri mogu učestvovati svi građani koji postanu klijenti NLB Banke do 31.12.2019. i prime najmanje tri plate ili tri penzije do 31.03.2020. preko novootvorenog NLB računa.

Stan vrijedan 55.000 eura, koji će NLB Banka pokloniti, nalazi se na ekskluzivnoj lokaciji u Central Point stambeno-poslovnom kvartu u Podgorici.

NLB Banka uživa veliko povjerenje građana i pozicionirana je kao lider na tržištu stambenih kredita sa više od četvrtine tržišnog udjela u 2018. godini.

“Vjerujem da će značajan broj građana, koji do sada nijesu riješili svoje stambeno pitanje, iskoristiti povoljnosti naše izuzetne kreditne ponude i jedinstvene nagradne igre kojom svi koji pređu sa ličnim računom i primanjima kod NLB Banke, mogu doći do novog doma.

Inspirisao i ohrabrio nas je podatak da od svih građana koji su zahvaljujući vladinom projektu ‘1000+’ rješili svoje stambeno pitanje, najveći broj njih izabrao je da obezbijedi kredit za tu važnu investiciju, upravo preko NLB Banke. Biti lider u ovom značajnom segmentu našeg poslovanja, obavezuje nas da damo dodatan doprinos i podržimo i naše buduće klijente, u čemu vjerujem da smo našom ponudom i ovom nagradnom igrom uspjeli”, izjavio je Dino Redžepagić, izvršni direktor NLB Banke.

Uz mogućnost da osvoje stan, novi klijenti NLB Banke do kraja godine mogu uživati u svim prednostima paketa dobrodošlice koji uključuje: besplatnu članarinu za odabrani paket usluga, beskamatni gotovinski kredit (dozvoljeni minus) u visini dvije plate, bez kamate, transakcije bez provizije u okviru mobilnog i elektronskog bankarstva. Uz to, ukoliko im je potreban veći iznos gotovine, NLB Banka nudi gotovinski kredit iznosa do 25.000 eura, a stambeni kredit mogu dobiti po posebnoj kamatnoj stopi od 3,49 odsto + 6M Euribor.

NLB Banka je u julu ove godine proglašena najboljom bankom u Crnoj Gori za 2019. godinu od strane uglednog finansijskog magazina “Euromoney”, na osnovu više kriterijuma, među kojima su osim finansijskih pokazatelja, uzeti u obzir tržišna pozicija, inovacije, istraživanja, nove usluge, sistem upravljanja i profesionalnost zaposlenih u finansijskim institucijama.

Ključni kriterijum za dodjelu nagrade su unapređenja sprovedena u prethodnih 12 mjeseci.

Osvojenu nagradu NLB Banka duguje i sredini koja prepoznaje potencijal banke, te je nagradna igra jedan od načina da se opravda ukazano povjerenje.

NLB Banka će nastaviti da inovira svoju ponudu i pronalazi najbolja rješenja koja će građanima obezbjeđivati sveobuhvatan finansijski tretman, pronalazeći načine da uvaži zajednicu u kojoj posluje.


Reprezentativni primjeri:

¹Stambeni kredit: varijabilna kamatna stopa (3,49% + 6M Euribor)
Za iznos kredita od 40.000 EUR i rok otplate 240 mjeseci, kamatne stope na godišnjem nivou iznose: nominalna kamatna stopa (NKS) 3,49% + 6M Euribor, efektivna kamatna stopa (EKS) 4,11%. U obračun EKS uključena je NKS, jednokratna naknada za obradu kredita od 1,5% iznosa kredita (600 eura), naknada za 1 mjenicu (2 eura), naknada za upit u Kreditni registar CBCG (RKB) (3,50 eura), trošak polise osiguranja života 908,55 eura (Iznos premije se plaća jednoktratno i zavisi od zdravstvenog stanja klijenta. Pristupna starost uzeta u primjeru je 35 godina), trošak notara 170 eura (Trošak može imati manjih odstupanja u zavisnosti od okolnosti slučaja), trošak polise osiguranja imovine 101,90 eura i trošak procjene nepokretnosti 70 eura (Površina stambenog objekta uzeta u primjeru je 40m2, građevinske vrijednosti 500 eura po m2). (Ukupno: 1.855,95 eura). Ukupan iznos koji klijent treba da plati je 57.493,73 eura, dok je iznos mjesečnog anuiteta 231,83 eura. Ukupan iznos koji klijent plaća predstavlja zbir glavnice, ukupne kamate i ostalih naknada u vezi sa odobrenjem kredita. Obavezno sredstvo obezbjeđenja je mjenica i mjenično ovlašćenje korisnika kredita. Ukoliko je za odobrenje kredita potrebno obezbijediti i druge instrumente obezbjeđenja, potrebno je da se korisnik obaveže na zaključenje ugovora o dodatnim uslugama, u kom slučaju u dodatne naknade koje ne ulaze u navedeni obračun efektivne kamatne stope spadaju i troškovi koji se odnose na te dodatne usluge (npr. troškovi polise osiguranja, troškovi izdavanja lista nepokretnosti i sl.). EKS je važeća na datum informativnog obračuna 5.9.2019. Korekcija Euribor-a se vrši dva puta godišnje (1. januara i 1. jula).

²Dozvoljeni minus
Za iznos odobrenog kreditnog limita od 500 eura uz rok otplate od 24 mjeseca, kamatne stope na godišnjem nivou iznose: nominalna (NKS) 0 fiksno, efektivna (EKS) 0. U obračun EKS je uključena NKS. Minimalni iznos mjesečne otplate jednak je iznosu obračunate kamate na utrošeni iznos odobrenog kreditnog limita. Prenosom iznosa odobrenog kreditnog limita na račun korisnika omogućava se korisniku povlačenje kreditnog limita. Ostali troškovi koje klijent plaća u vezi sa odobrenjem dozvoljenog prekoračenja su: naknada za 1 mjenicu (2 eura), naknada za upit u Kreditni registar CBCG (3,50 eura). Važi u promotivnom periodu, od 15.09. do 31.12.2019.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zoo
Gost
Zoo

Bolje da poprave (jedini) bankomat za uplatu novca, u Bul. Ivana Crnojevića. U kvaru je duže od pola godine…

Motika
Gost
Motika

A bježite foliranti.

Janko
Gost
Janko

Samo novi korisnici, samo oni koji otvore novi racun!!
Ovo ista prica kao sa mobilnim operaterima i kablovskim…
starI i vjereni korisnici nikog ne zanimaju

Hmm
Gost
Hmm

Zasto niko ne objavi slike tog stana kojeg dodjeljuju na nagradnim igrama,sve je nesto misteriozno,tajno…

Zvizdan
Gost
Zvizdan

Sto ce ti slike,to ce da podijele nekom svom rodjaku ili prijatelju.a za narod i njihove korisnike naplacivace 600EURA OBRADE KREDITA na 40000e (inace se svudje na svijet NE naplacuje obrada kredita)

Send this to a friend