Ekonomija Nude povoljne stambene kredite

NLB banka pripremila neodoljivu ponudu za klijente

NLB Banka je za predstojeću jesen pripremila posebne povoljnosti za svoje klijente u okviru kampanje „Od najbolje banke, najviše povoljnosti“, koje će klijenti moći da koriste u periodu od 15. septembra do 31. decembra.

Sa ciljem da nastavi da na najbolji način brine o svojim klijentima, uz uvažavanje realnih finansijskih potreba, NLB Banka je kreirala posebnu ponudu, nudeći brojne kreditne proizvode i napredne kanale za distribuciju finansijskih usluga koje upravljanje svakodnevnim finansijama čine jednostavnijim, po veoma povoljnim uslovima.

U nastojanju da nastavi da bude pouzdan finansijski mentor u rješavanju najvažnijeg životnog pitanja brojnih građana, NLB Banka je u kampanji „Od najbolje banke, najviše povoljnosti“, ponudila stambene kredite po kamatnoj stopi od 3,49 odsto + 6M Euribor1, za sve koji planiraju rješavanje stambenog pitanja do kraja godine.

Za one kojima je potreban veći iznos gotovine, na raspolaganju je gotovinski kredit iznosa do 25.000 EUR, te dozvoljeni minus u visini dvije plate, bez kamate.

Klijenti banke koji do sada nisu uživali povoljnosti nekog od NLB Paketa, u okviru ove kampanje imaju mogućnost da novootvoreni NLB Paket koriste bez plaćanja članarine do kraja godine. Tokom kampanje benefite će osjetiti i korisnici elektronskog i mobilnog bankarastva, jer će sve transakcije putem ovog servisa moći da obavljaju bez zaračunavanja provizije.

Nova ponuda NLB Banke je istovremeno i znak zahvalnosti klijentima za ukazano povjerenje tokom prethodnih godina, te za njihov doprinos za ostvareno laskavo priznanje „Najbolja banka u Crnoj Gori 2019“, dodijeljeno od strane finansijskog magazina „Euromoney“.

Ocjena ovog prestižnog magazina donešena je na bazi pozitivnih rezultata poslovanja, pokazane efikasnosti u radu, te sprovedenih inovacija na polju naprednijeg korisničkog iskustva, na kojima će NLB Banka raditi i u narednom periodu.

Nova jesenja ponuda NLB Banke predstavlja osvježenje na domaćem bankarskom tržištu, sa ciljem da građanima obezbijedi sveukupnu finansijsku podršku.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Nema to veze
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nema to veze
Gost
Nema to veze

Ne ložite se, ovo važi samo za državne službenike.

Send this to a friend