Ekonomija Uručena prva od dvije glavne nagrade Jugopetrolove nagradne igra „EKO Vozi i Osvoji“

Nova Toyota Yaris uručena Ratku Savoviću iz Podgorice

Jugopetrol uručivanje auta / Foto: Dragan Mijatovic

Završetkom prvog ciklusa Jugopetrolove nagradne igra „EKO Vozi i Osvoji“, uručen je automobil Nova Toyota Yaris, dobitniku prve od dvije glavne nagrade Ratku Savoviću iz Podgorice.

Od 135.480 potencijalnih dobitnika, koji su učestvovali u nagradnoj igri koja traje na svim Jugopetrolovim EKO benzinskim stanicama u Crnoj Gori do 27. decembra, Savović je bio najsrećniji.

Na pitanje da li je očekivao glavnu nagradu i da li se uopšte nadao jednoj od nagrada, Savović je rekao:

“Čovjek se uvijek potajno nada, čim učestvuje u bilo kojoj nagradnoj igri. Iako je u narodu, uopšte kod većine ljudi uvriježeno mišljenje da se uvijek glavne stvari dešavaju iza scene, sada ne da sam iznenađen, nego i više od toga, što je sve bilo ovako otvoreno i transparentno”.

Na pitanje kako je reagovao kada su ga pozvali iz kompanije Jugopetrol i rekli da je dobitnik glavne nagrade, automobila Nova Toyota Yaris, Savović se prisjeća da u prvom momentu nije dobro čuo što je poenta telefonskog poziva i kaže:

“Ponovili su mi, ali tada čovjek ostane potpuno zatečen, bude bez teksta. Nastao je muk i sa jedne i sa druge strane”, prisjeća se Savović prvog utiska, kada je postao svjestan nagrade. Nakon te prve zbunjenosti se zahvalio predstavnici Jugopetrola koja mu je saopštila lijepe vijesti.

Jugopetrol uručivanje auta / Foto: Dragan Mijatovic

Savović sa osmijehom i radošću ističe, kako će njegove ćerke voziti novi auto i kako ga sigurno ne bi mogli priuštiti da ga nisu dobili putem nagradne igre. Gorivo uvijek kupuje na Jugopetrolovim pumpama i na pitanje da li je zadovoljan glasno i jasno izgovara:

“Jesam, uvijek su veoma ljubazni. Gorivo skoro uvijek kupujem na EKO pumpama i zbog kvaliteta goriva i zbog cijele usluge, zbog korektnosti. Vozim već trideset godina, tu je i tradicija, navika, ali i zato što, kada se malo raspitate, vidite kakav je kvalitet, poslovna politika. Vrijeme je tehnološke ere, za čas se sve sazna, zna se ko šta vozi i gdje puni gorivo – vjerni sam potrošača”, ističe Savović

Na kraju, na pitanje šta savjetuje drugim korisnicima i klijentima kompanije Jugopetrol, Savović poručuje da treba da igraju i da učestvuju:

“Ja i ova Nova Toyota Yaris, koju sam dobio zahvaljujući Jugopetrolu, to je dokaz da je sve čisto i da uvijek postoji nada i šansa da neko dođe do automobila i da nagrada ode u prave ruke”, poručio je na kraju srećni dobitnik Nove Toyote Yaris, Ratko Savović.

Od početka nagradne igre, od 02. novembra vlasnici EKO vozi i osvoji kartica koji su ostvarili kupovinu u iznosu od 10 eura ili više na bilo kojoj EKO benzinskoj stanici u Crnoj Gori, imali su mogućnost da osim automobila osvoje neku od brojnih vrijednih nagrada. Tako je u nedjeljnim izvlačenjima podijeljeno ukupno 123 nagrade za kupovinu na EKO benzinskim stanicama i maloprodajnim objektima IDEA.

Send this to a friend