Ekonomija

Nove prilike za posao u Luštici Bay

Više od 70 radnih mjesta na stalnim i sezonskim poslovima u Luštici Bay u Tivtu biće predstavljeno tokom vikenda, 7. i 8. februara na sajmu pod nazivom Luštica Bay Dani karijere 2020.

Drugi sajam zapošljavanja na radnim pozicijama u kompaniji Luštica Development i hotelu Čedi Luštica Bay biće održan u petak, 7. februara, od od 13 do 17 časova i u subotu, 8. februara, od 10 do 14 časova  a na događaju će biti ponuđeno ukupno 70 sezonskih i stalnih pozicija.

Tokom dvodnevnog sajma zainteresovani kandidati će dobiti informacije o iskustvima rada u internacionalnom okruženju, mogućnostima napredovanja, stručnim obukama i usavršavanjima.

U direktnom razgovoru sa poslodavcem biće u prilici da predstave svoje kvalifikacije i interesovanja, i saznaju više o planovima koji će obilježiti nove faze razvoja najvećeg projekta u jugoistočnoj Evropi.

Portfolio ponuđenih poslova predstavlja kombinaciju hotelskih zanimanja sa poslovima iz oblasti razvoja projekta.

Kandidati će imati mogućnost da na licu mjesta popune aplikaciju za ponuđene poslove.

Aplikantima se savjetuje da ponesu više kopija rezimea, jer ih očekuju i personalni intervjui sa timovima Luštice Bay i hotela Čedi.

Kandidatima će biti organizovan besplatan prevoz iz Tivta, Kotora i Budve.

Sve informacije o ponuđenim poslovima i sajmu, su na sajtu www.lusticabay.com/careers.

Tokom proteklih dvije godine, od uspostavljanja operativnog poslovanja marine i hotela Chedi, otvoreno je nekoliko stotina novih radnih mjesta u Luštici Bay.

Naročito smo ponosni na to što nastavljamo aktivan razvoj koji će samo jačati u godinama pred nama, a time i stvarati nove prilike za ljude širom zemlje.

Prednosti zaposlenja u brzorastućem okruženju sa inovativnim sistemom rada i mogućnostima obuke za unapređenje postojećih i sticanje novih vještina, upotreba modernih tehnologija i ulaganje u kadrove samo su neki od faktora koji utiču na izuzetnu popularnost ovog projekta, pa očekujemo da će i sajam biti izuzetno dobro posjećen.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sefket
Gost
Sefket

Arsenal je za ovo bio i ostao Svajcarska.

Krnji
Gost
Krnji

Navalite ljudi,uslovi su vrhunski za recimo neku kambodzu!!

Banja
Gost
Banja

Nije loše od aprila do septembrs za 300. a onda kući, pa Jovo nanovo.

realnost
Gost
realnost

Pretpostavljam da su dobre plate, ali gdje ce radnici stanovati i zivjeti nakon posla?

Misko nk
Gost
Misko nk

Kod strahinje u radovice

CT LOVCEN
Gost
CT LOVCEN

ZA MENE GA NEMA VEC ZA DRUGOVE BIZNISMENE I NJIHOVE PRIJATELJE POZDRAV

Send this to a friend