Ekonomija

Novinari francuskog magazina Le Figaro u posjeti Crnoj Gori

U organizaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, a uz podršku lokalnih turističkih organizacija i turističke privrede, novinarska ekipa renomiranog francuskog nedjeljnika Le Figaro, od 12. do 19. juna boravi u studijskoj posjeti Crnoj Gori.

Kako je saopšteno iz NTO, sa crnogorskom turističkom ponudom, kroz članak koji će biti objavljen na deset stranica, upoznaće se oko 350.000 čitalaca tog magazina, dok će online verzija biti dostupna za skoro 22 miliona čitalaca.

“Le Figaro magazin jedan je od najčitanijih u Francuskoj. Čitaocima će, između ostalog, biti predstavljen dio Crne Gore koji je manje poznat francuskom tržištu, a zaslužuje da bude, kao što je predio Prokletija, tačnije dolina Grebaje. Pejzaži u ovom dijelu Crne Gore oduzimaju dah i siguran sam da će poslužiti kao inspiracija prilikom izbora destinacije za godišnji odmor“, izjavio je Vincent Noyoux-a, novinar Le Figaro-a koji boravi u Crnoj Gori.

Pored toga, u članku će biti predstavljena i ponuda crnogorskog primorja, kroz razgovore sa zanatlijama, kulturno-istorijsko naslijeđe, kao i gastro ponuda i ponuda hotela.

NTO CG realizuje tu studijsku posjetu uz podršku lokalnih turističkih organizacija Gusinja, Bara, Budve, Kotora i Herceg Novog, kao i JP NPCG. Od strane turističke privrede posjetu su podržali hoteli „One & Only Portonovi“, „Maestral Resort & Casino“, „Conte“ i „Lazure Resort and Marinas“.

Send this to a friend