Ekonomija

NTOCG na godišnjoj konferenciji Udruženja turističkih agencija Njemačke u Berlinu

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore učestvuje na godišnjoj konferenciji agenata prodaje TSS GROUP-e (Udruženje turističkih agencija Njemačke), koja se održava od 20-22.septembra u Berlinu.

Ovogodišnja konferencija TSS GROUP-e posvećena je umrežavanju turističkih poslenika i okuplja više od 700 agenata prodaje ključnih agencija i turoperatora pomenutog udruženja. Tokom dvodnevne konferencije, predstavnici NTO CG održali su brojne sastanke sa agentima turoperatora i agencija i tom prilikom su ih informisali o mogućnostima za organizaciju putovanja u Crnu Goru.

Drugi dio konferencije obilježila je prezentacija Crne Gore kojoj su prisustvovali predstavnici turoperatora, hotelijera, aviokompanija, medija i drugih učesnika. Takođe,u okviru crnogorskog štanda gdje je vladalo veliko interesovanje posjetioci imali su priliku da se kroz raznovrstan promotivni materijal upoznaju sa turističkom ponudom Crne Gore.

Tokom konferencije predstavnici NTO CG prisustvovali su i Kongresnom forumu i poslovnoj radionici za učesnike konferencije i predstavnike putničkih agencija. Pored najznačajnijih turoperatora i agencija ova konferencija okuplja i predstavnike turističkih organizacija, privrede, medija i visokih zvaničnika destinacija učesnica.

Send this to a friend