Ekonomija

Obadović tvrdi da ima snimke: Inspektori bili arogantni, cilj im je da mi zatvore firmu

Nakon što je Uprava za inspekcijske poslove demantovala da je postupala neprofesionalno i diskriminaciono prema vlasniku beranske kompanije “Stefan Co”, Vesku Obadoviću, on se ponovo oglasio, saopštivši da je cilj inspekcije zatvaranje njegove firme. Tvrdi da ima snimke iz objekata na kojima se jasno vidi arogantni nastup inspektora.

<<<Inspekcija: Nismo kaznili frizerski salon 11.000 eura, niti ih kontrolisali 36 puta<<<

Obadovićev demanti prenosimo u cjelosti.

Navodi Uprave za inspekcijske poslove ne stoje iz više razloga. 27. i 28. februara izvršene su dvije kontrole i napisana je jedna kazna. Međutim, radi se o mandatnim kaznama koje se izriču na licu mjesta, a zaboravljaju one prekršajne prijave koje se kažnjavaju presudama suda za Prekršaje bez mog prisustva.

Nisu napomenuli da je prvu takvu prekršajnu prijavu podnijela inspektorka primljena suprotno zakonima Crne Gore, takođe nisu napomenuli da su krili godinu dana moj dopis upućen njima.

Nijesu napomenuli da su kontrole vršili u svim mojim objektima, već su se bazirali samo na frizerski salon. Sve snimke iz objekata posjedujem gdje se jasno vidi arogantni nastup inspektora i koliko ih je bilo za vrijeme svake kontrole. Uvijek se radilo o grupi inspektora, a u zakonu je jasno definisano da je inspektor samostalan u radu. Posjećivali su čak i lokale koji ne rade, a vode se na moje ime, te su morali da nasilno guraju vrata i snimaju da objekti ne rade kako bi poslali snimak svom šefu.

Može se lako provjeriti u Centralnoj banci Crne Gore, za koji iznos je blokirano preduzeće DOO “Stefan Co” i na osnovu kojih potraživanja. Osnovano sumnjam da se radi o kriminalnoj organizaciji koja je napravila status kvo i ne dozvoljavaju mi da radim i funkcionišem. Veliki udio u svemu tome ima i Poreska uprava koja podnosi prekršajne prijave za fiktivna potraživanja. Njihov cilj je zatvaranje moje firme na isti način kao što su to uradili ’99. godine.

Sada ne postoji način da otvorim račun u nekoj banci jer je isti u blokadi, a samim tim ne mogu ni da platim kaznu kako bih nastavio poslovanje, jer se isti vodio u banci koja je sada u stečaju.

U prilogu Vam dostavljam odgovor na drugi dopis u kome jasno sami tvrde da je bilo mnogo više kontrola.

U ovoj nastaloj situaciji Košuta pokušava da prikrije svoje kršenje zakona, koje sprovodi na način što zapošljava svoje partijske istomišljenike mimo zakona, dovodeći ih u direktan konflikt interesa.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

Kakvo je ovo neko foliranče… sad bi te kaznjavao svaki dan samo zbog lažovine…

Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

A sto bi majstore sa 300 prijava i 11 hiljada kazni.. sve se svelo sad na arogantnost ispektora.. pa takva mu je priroda i sto cemo sad ti bi volio da ti se smeska i namiguje ti.. cu veli dolazilo je vise inspwktora odjednom a lijepo pise da je inspektor samostalan u radu.. ahahahahahah kakav penal..

Stefan
Gost
Stefan

Prijave stoje te stoje. Botu Alije Košute, uzmi izvod iz Centralne pa vidi potrazivanja i osnove istih

Prosto ko pasul
Gost
Prosto ko pasul

Đe je snimak uplatnica, ili makar rješenja o kazni, na 11.000 eura?

Stefan
Gost
Stefan

Daj mail da ti licno posaljem uplatnice ili izvod iz centrane sa potrazivanjima

Migo
Gost
Migo

Ne shvatam koliko ima frizerskih salona a koliko drugih privrednih objekata ovaj Obradovic?!

Stefan
Gost
Stefan

Preko 10

Primorac
Gost
Primorac

DK iz berana sa snimcima hahaha

Send this to a friend