Ekonomija

Odbor udruženja turizma i ugostiteljstva apeluje da se Aman zadrži u Crnoj Gori

Sveti Stefan

Odbor udruženja turizma i ugostiteljstva Privredne komore Crne Gore apeluje da se nađe način kako bi se brend Aman Resorts, koji je zakupac Svetog Stefana, zadržao u Crnoj Gori.

“Od 2007. godine Aman je u objekte Sveti Stefan i Miločer investirao preko 70 miliona eura, uplatio preko 22 miliona u državni budžet po osnovu poreza i doprinosa i blizu 20 miliona eura rente. Izgubiti ovakav brend u turizmu nije samo gubitak za državni budžet, nego i nemjerljiv gubitak za imidž crnogorskog turističkog proizvoda, koji može imati nesagledive posljedice”, saopšteno je na sjednici Odbora održanoj u Ulcinju.

Odbor udruženja turizma i ugostiteljstva Privredne komore pozdravlja donošenje paketa mjera podrške građanima i privredi za II kvartal 2021, kojima se u značajnoj mjeri izašlo u susret zahtjevima poslovne zajednice, a usmjerene su na očuvanje likvidnosti i radnih mjesta, očuvanje životnog standarda stanovništva i privrednih potencijala.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Emanon
Gost
Emanon

Aman je prvi renomirani turisticki svjetski brend koji je dosao u CG, i otvorio vrata da druge velike kompanije ulazu u razvoj turizma nase drzave. Zna se jako dobro zasto sada odlaze i svi cute. Pre ili kasnije istina bice objavljena u medijima i tada cete se neprijatno iznenaditi sta se godinama trazilo od kompanije.

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

doci ce cuveni brend sajkaca rizort i sve ce biti ok

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Dovesce Palmu iz Jagodine.

PGCG
Gost
PGCG

Eksperti ih ocerase.

Send this to a friend