Ekonomija POTPUNO NOVA PONUDA PO MJERI KORISNIKA

One uvodi paket sa neograničenim internetom

One

Kompanija One predstavlja novi Total Data paket sa kojim interenet nikad ne staje. Od danas One korisnicima dostupni su i potpuno novi postpejd paketi Total+ i Play+  sa još više interneta i ostalih benefita. 

Ključna riječ za sve korisnike paketa Total Data je – neograničeno. Zato iz kompanije One poručuju da uz ovaj paket korisnici mogu da uživaju u internetu i minutima razgovora bez ikakvih limita.

Uz Total+ pakete, pored osnovnih, korisnici dobijaju još toliko gigabajta za korišćenje omiljenih aplikacija pa ne moraju trošiti Internet iz svog paketa prilikom njihovog korišćenja. Uz kupovinu telefona i/ili potpisivanje ugovora na 24 mjeseca , korisnici dobijaju duplo više internet saobraćaj tokom trajanja ugovora. 

Pored ovih benefita, nova One ponuda je obogaćena i digitalnim sadržajem, pa tako od danas, korisnici Total+ i Play+ paketa mogu da izaberu do tri  premijum aplikacije – HBO Max, Bookmate i Deezer – i za svaku od njih dobijaju po 100 gigabajta, deset puta više nego do sada. 

One je takođe unaprijedio i svoju ponudu Play paketa. Radi se o Play 3+ i Play 6+ paketima, koji sadrže neograničene pozive u One mreži, neograničene poruke ka svim mrežama i povećani internet. 

U slučaju da naši korisnici nisu sigurni u to koji tarifni plan im najviše odgovara, u svakom trenutku mogu da nas kontaktiraju za manje od 1 minuta putem webchata na stranici 1.me i u komunikaciji sa našim agentima otklone sve moguće dileme. 

„Brend One posvećeno traži načine da svojim korisnicima obezbijedi najreleventanije ponude, prilagođene njihovim potrebama. Lansiranjem novih tarifnih paketa našim korisnicima ne nudimo samo jednostavniju i bržu komunikaciju, već nastavljamo da ispunjavamo obećanje dato prilikom predstavljanja One brenda – a to je da naši korisnici uvijek mogu da računaju na dobru ponudu telefona, pouzdanu mrežu, sjajno korisničko iskustvo i pristupačnu tarifnu ponudu,“ kazala je Ana Mihailović, menadžerka za segment fizičkih lica u kompaniji One

Ana Mihailović
Ana Mihailović

Više detalja o novim One tarfinim paketima možete saznati OVDJE

Send this to a friend