Ekonomija

Opština Tivat raspisala tender, prvo se gradi kružni tok u Kukuljini

Tivat - centar

Opština Tivat raspisala je tender za gradnju prvog od dugo najavljivanih i obećavanuih kružnih tokova – novih raskrnica na Jadranskoj magistrali kroz taj grad, piše Bokanews.

Riječ je o kružnom toku na izlazu iz grada u pravcu aerodroma, u naselju Kukuljina, kod benzinske pumpe Mivis Petrola. Procijenjena vrijednost te javne nabavke je 540.000 eura, a tender za izvor izvođača radova se zatvara 18.septembra.

Izabrani izvođač imaće rok od 65 dana od dana uvođenja u posao da završi izgradnju nove raskrnice koja će obuhvatiti postojeća skretanja sa magistrale za naselja Gradiošnica, Kavač, Brda i za servisnu zonu Kukuljina. Opština tenderom traži i da izvođač radove obavlja u dvije smjene.

Pored ostaloga, osim novog kružnog toka koji će imati dvije trake i površinu kolovoza sa priključcima od oko 3.400 kvadrata, ovdje će se uraditi nova atmosferska i fekalna kanalizacija, i zamijeniti 235 metara dužine vodovodnih cijevi, postaviti nova elektro instalacija, saobraćajna signalizacija i urediti i hortikulturno oplemeniti zelene površine i travnjaci.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Raspopovic?
Gost
Raspopovic?

Da izvodjac ne zaboravi da izdigne sahte 30 cm iznad , kao ove po magistrali, da i ovo malo novca sto imamo trosimo na popravku kola?

Bnjj
Gost
Bnjj

Treba da prave Jadransko Jonsku brzu cestu i obilaznice oko gradova

Flojd
Gost
Flojd

Nista se neće riješiti u saobraćaju sa izgradnjom ovih kružnih tokova. Bez zaobilaznice preko Vrmca i bulevarom kroz centar od Lastve do Krtoljske raskrsnice nista..

Bokelj
Gost
Bokelj

Sva je sreća te postoji obilazni put kako bi se smanjile gužve pri ulasku i izlasku iz Tivta.
Kako će skočiti prodaja trotineta i bicikala.

Send this to a friend