Ekonomija Projekat vrijedan oko 140 hiljada eura

Pasarela u Rafailovićima do kraja godine

Izgradnja moderne pasarele u Rafailovićima, koja će imati lift za osobe sa invaliditetom, trebalo bi da bude zavšena ranije od predviđenog roka, tačnije do kraja godine, saopštio je sekeretar budvanskog Sekretarijata za investicije Mladen Mikijelj.

Kako je dodao, vrijednost tog projekta je oko 140 hiljada eura.

“To je jedana od najspornijih tačaka u našem gradu što se tiče prelaska pješaka. Sa završetkom pasarele imaćemo potpuno drugačiji lokalitet za prelazak ulice. Grubi građevinski radovi su već završeni”, rekao je Mikijelj za RTV Budva, ističući da se nada da će pasarela u potpunosti biti završena do kraja godine.

Predviđeni rok za završetak radova bio je mart 2020. godine.

“Ovo je jedan od projekata na kojima radimo svakog dana. Svako jutro kada dođemo na posao gledamo da damo fokus i ubrzamo radove na pasareli. Tako da ja se iskreno nadam da će radovi na pasareli biti završeni mnogo prije predviđenog roka”, rekao je sekeretar Sekretarijata za investicije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Shoepack
Gost
Shoepack

Trebalo bi angazovat istoga arhitektu sto je projektovao pasarelu na Zabjelu u ulicu Vojisavljevica.

halloweenie
Gost
halloweenie

Jeste li očistili podvožnjak na kružnom toku, tamo gdje ste izbrisali pješački i posadili ogradu? Moglo se proći samo sa ABHopremom. I naravno, nije podesan za invalide. Ili vam i za to treba 150 hiljada i jedno dvije godine?

RofZ
Gost
RofZ

valjalo bi i na bulevaru u Budvi i Bečićima makar po dvije napraviti, smanjili biste gužvu, a povećali sigurnost, i to itekako značajno

Ivana
Gost
Ivana

Dugo Vam je trebalo da se sjetite.

Idriz
Gost
Idriz

A koliko je DrPS bio, pa se ne sjetiše

Send this to a friend