Ekonomija

Pejović: Ukoliko se pokaže da je Uniprom radio u skladu da zakonom, očekujem smjenu Miloševića

Veselin Pejović

Ukoliko se pokaže da je Uniprom radio u skladu sa zakonom, takođe očekujem da direktor Rade Milošević neće dalje moći da bude pretpostavljeni zaposlenima u Upravi prihoda i carina, niti da takav direktor poput njega može opstati na čelu tog organa, saopštio je vlasnik te kompanije Veselin Pejović.

Kako je naveo, Milošević je naložio da se izvrši kontrola Unipromu u poslednje tri godine iako, kako kaže, “se ista vrši svakog mjeseca, što je i uslov za povraćaj PDV-a”.

“Kako kontrola počinje u ponedjeljak, obavještavamo javnost da ćemo sačekati rezultat i ishod kontrole. Ako se pokaže da je Uniprom u bilo čemu postupao nezakonito, ja kao vlasnik, jedini koji odlučuje pod takvom hipotekom, ne mogu biti cijenjen i poštovan kao poslodavac a preko leđa zaposlenih ne želim da ostvarujem profit što će značiti da se KAP tj. primarna proizvodnja zatvara”, pojasnio je Pejović.

Ukoliko se pokaže da je Uniprom radio u skladu sa zakonom, Pejović očekuje da “Milošević neće dalje moći da bude pretpostavljeni zaposlenima u Upravi prihoda i carina, niti da takav direktor poput njega može opstati na čelu tog organa”.

“I pored toga sto je naložio članovima koji će da rade kontrolu da se ne vraćaju u kancelarije dok „nešto ne nađu“, ipak ćemo sačekati rezultat ove misije, a misija je samo jedna- napraviti pritisak na privrednike. Do tada, jedno je sigurno, jedan od nas dvojice ne govori istinu, a ubrzo će javnost znati ko je vlasnik istine”, zaključio je Pejović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marsal
Gost
Marsal

Gospodine Pejovicu sve ti cvjetalo. Dabogda bio premijer

Srbin Crnogorac
Gost
Srbin Crnogorac

Nije samo Medojević dobio pljusku.
M iloševićbi zadovoljniji bio da je prošao kao Medojević . Na jesen bi valjalo da nešto osuši😁

Breza
Gost
Breza

Nemamo sta cekati.Zna se ko je u ovoj prici lazov!Podrska gospodinu Pejovicu!

Medoks
Gost
Medoks

Dva šamara i biće ko medo

Nikola
Gost
Nikola

Pejoviću,kapa dolje…Držiš 1000 porodica…Svaka ti čast….

Rajko K.
Gost
Rajko K.

Nema tog investitora koji ovo vidi da ce doc u Crnu Goru.🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Nik
Gost
Nik

E,ovo je legenda.Bravo!!

PGCG
Gost
PGCG

O Miloševiću ne treba trošit riječi

Mara
Gost
Mara

I to smo docekali da jednog velikog privrednika o kojem najbolje govore zadovoljni radnici , kontrolise covjek koji postaru nije platio krme. I usput obijao trafike. 🤣🤣🤣Ko zadnji izadje neka ugasi svjetlo.

ex yu
Gost
ex yu

Cilj je jasan uništiti industriju i sve drugo vrijedno u Crnoj Gori.A vi ste jedan od najvećih izvoznika koji donosi svjež novac državi da ne spominjem porodice koje zavise od vaših preduzeća.Nadam se da će narod konačno da progleda i na prvim sledećim izborima da glas za svoju državu i svoje interese a ne prodanim dušama koje dvije godine guraju… Više »

🇲🇪Stubica🇲🇪
Gost
🇲🇪Stubica🇲🇪

Tužiš i naplatiš!

Send this to a friend