Ekonomija

Plaćanje računa za struju imejlom bez provizije

Elektroprivreda Crne Gore omogućila je još jedan, dodatni, on line način plaćanja računa za utrošenu električnu energiju, plaćanje putem imejla (pay by e-mail). Potrošači iz kategorije domaćinstva sada svoj račun mogu platiti jednim klikom na link iz imejla, saopšteno je iz te ustanove.

“Naime, svi potrošači iz kategorije domaćinstva, koji koriste servis elektronski račun (primanje računa u elektronskoj formi, u inbox svog imejla), od sada će u istom imejlu dobijati i link koji će ih direktno odvesti do stranice za on line plaćanje računa. Plaćanje računa na ovaj način je bez dodatnih troškova tj. provizije za potrošače”, navode u saopštenju.

Takođe, dodaju, potrošači na ovaj način  pogotovo u doba pandemije COVID 19, račun plaćaju od kuće, bez čekanja u redu na šalterima.

“Potrošači koji imaju aktiviran servis elektronski račun, link za online plaćanje će dobijati svakog mjeseca. Plaćanje se vrši na veoma jednostavan način u svega par koraka. Trenutno, uslugu elektronskog računa Elektroprivrede Crne Gore koristi skoro 50.000 potrošača”, naglašavaju iz Elektroprivrede.

Pozivaju potrošače koji to već nisu uradili, da aktiviraju servis elektronski račun.

“Aktivacija ovog servisa je jednostavna i besplatna, potrošači je sami mogu aktivirati putem našeg web portala www.epcg.com, slanjem pretplatnog broja i imejl adrese na koju žele da im račun stiže na rač[email protected], besplatnim pozivom ka call centru 19100, kao i na šalterima lokalnih Snabdijevanja”, zaključuju u saopštenju.

Send this to a friend