Ekonomija

Počela rekonstrukcija puta Plav-Vojno selo-Gusinje, u vrijednosti 3,5 miliona eura

Na području opštine Plav danas je počela druga faza rekonstrukcije puta Plav – Vojno selo – Gusinje, za koju je Vlada Crne Gore obezbijedila 3,5 miliona eura.

Kako je saopšteno iz Uprave za javne radove, riječ je o dionici dugoj devet kilometara, za koju je Uprava potpisala ugovor sa barskim preduzećem “Putevi Bar”.

“Izvođač se obavezao da radove završi roku od 18 mjeseci od uvođenja u posao, ukoliko ne dođe do nepredviđenih
otežavajućih okolnosti. Na nešto više od kilometar ovog putnog pravca rekonstrukcija je završena ranije, a za te radove Vlada je opredijelila oko 850.000 eura. Zajedno sa završnom fazom, modernizacijom će biti obuhvaćeno oko 10 kilometara tog puta. Moderna saobraćajnica omogućiće kvalitetnu povezanost Plava i Gusinja, a ujedno će
doprinijeti revitalizaciji turističkog kompleksa Vojno selo, na teritoriji opštine Plav”, navode iz Uprave.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Savo
Gost
Savo

Zašto ne objavite?Putevi Bar?Ko je nadzor? Odakle se vozi asfalt

Saint
Gost
Saint

Najveću glupost koju su uradili , kako Vlada tako i opština. Put da, ali to što je urađeno i što su imanja unistena u tom kraju. Put je napravljen toliko širok da ni jedan magistralni put po C.Gori nije toliko širok . To je put lokalnog karaktera sa veoma malim proširenjem postao bih funkcionalan 100%. Boje da su te pare… Više »

Ne razumijem
Gost
Ne razumijem

9 kilometara 18 mjeseci pa koliko je radnika radi 1 ili 2.Tu je put postojao i tu nema nekih velikih planina da je to toliko komplikovano zato ne razumijem zasto toliko vremena treba da bi se taj put prosirio i asfaltirao.Po meni je to posao najduze od pola godine.

Bnjj
Gost
Bnjj

Ovo je najbolji biznis postao u Cg gradnja puteva i zgrada.Bogate se firme a narod odlazi, zapošljavanja nema. Cg će biti pusta zemlja sa dobrom infrastrukturom,spremna za prodaju resursa i naseljavanje stanovnika iz Azije i Afrike

Velimir
Gost
Velimir

Ti si jedna izuzetno nesretna osoba!
Jos nikad NE procitah nista pozitivno!
Vidi se da pripadas korona DF u!

Bnjj
Gost
Bnjj

Na nemoj kvarim ti ugođaj. Ti si na budžet a ne misliš o ljudima koji žive u bijedi

Send this to a friend