Ekonomija Blagoslovena država

Pogledajte paviljon Crne Gore na izložbi EXPO 2020 u Dubaiju

Expo 2020 I Montenegro Pavilion

It’s #Montenegro Statehood Day 🇲🇪! What better occasion to give you a glimpse at the Montenegrin #Expo2020 Pavilion, where you’ll take a journey into nature 🌳 along a woollen path 🚶‍♀️🚶‍♂️?

Posted by Expo 2020 Dubai on Saturday, July 13, 2019

Crna Gora će učestvovati na Univerzalnoj izložbi Expo 2020 Dubai, a u fokusu predstavljanja naše zemlje, pored promovisanja turističkih i investicionih potencijala, biće predstavljanje nacionalnih parkova, prirodnih resursa, bogatstva biodiverziteta, promovisanje crnogorske privrede, sa posebnim akcentom na organsku proizvodnju, kao i promocija crnogorskih inovatora i preduzeća.

“Crna Gora je država blagoslovena prirodnim ljepotama, koja je bogata parkovima, vodenim površinama. Vodimo vas na putovanje kroz prirodu, vunom tkanom stazom u šumu svjetlosti”, stoji, između ostalog u videu o našem paviljonu.

EXPO 2020 će trajati od 20. oktobra 2020. godine do 10. aprila 2021. godine a organizatori očekuju oko 25 miliona posjeta.

 

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Olja iz BP
Gost
Olja iz BP

Makron u BG

Aeee, bas bitno
Gost
Aeee, bas bitno

Olja, znas li dje je Djalovica pecina; jesi li ikad gledala regatu na Limu; znas li dje je pisano Miroslavljevo jevandjelje? Da slucajno nijesi bila na Djurdjevica Tari, na Durmitoru, u Kolasinu, na Plavskom jezeru, pa do Primorja? Da s Lovcena nijrsi gledala nase more, ili camcem po Skadarskom jezeru plovila…? Ili ti je najvaznije ko ce da kupi Vucica… Više »

Jami
Gost
Jami

Ti moj prijatelju nijesi izašao iz ovih čuka, zato tako pričaš.Crna Gora jeste lijepa zemlja ali ni približno drugim ozbiljnim svjetskim destinacijama.Skokni ,bar, do Grčke da vidiš što je more, ostrva, Akropolj,…mrdni malo iz Boana

Send this to a friend