Ekonomija

Ponovo odloženo rušenje kafića na Kamenovu, vlasnik polio objekat benzinom

foto: RTV Budva

Izvršna služba Komunalne policije Opštine Budva pokušala je danas da sruši plažni bar “Zoff fish” na Kamenovu, prenosi RTV Budva. U toj namjeri nije uspjela, jer se vlasnik, Zoran Kovačević, polio benzinom, okružio plinskim flašama i zatvorio se u lokal.

Ovaj objekat nema dozvolu za rad, a ovo je bio šesti pokušaj Komunalne policije da ga sruši.

Kovačević je kazao da narednih mjesec i po dana neće napuštati objekat, kako ne bi došlo do rušenja.

Komunalni inspektor nam je kazao da su odustali od rušenja iz straha da Kovačević ne oduzme život sebi i ugrozi sve prisutne.

<<<Zakupci diskoteka u Budvi ponovo spriječili rušenje objekata<<<

U isto vrijeme, na šetalištu u Budvi inspekcija je pokušala da ukloni privremene objekte, ali su zakupci diskoteka i danas uspjeli da spriječe rušenje.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jorgovan
Gost
Jorgovan

Ne znam ko je tip ni da li je u pravu,ali mozda tu ima jos nelegalnih kojima se ne smije rusit,pa covjeka boli nepravda.

Mirko
Gost
Mirko

Sramota za drzavu ovo je i prije godinu dana isto uradio.. sto ga drzava nije uhapsila dan prije nego je dozvolila ovu sramotu da se opasa plinskim bocama i citavo imanje benzinom polio. I blokirao saobracaj sa bratim to je tesko krivicno djelo momentalo zatvor. Dje je drzava ima snage za to. Sto ga drzava nije uhapsilq prije godinu dana… Više »

Marko
Gost
Marko

Crna Gora je izgubila snagu moci. ovo je sramno sto ga nisu uhapsili jos ranije pa sa ovakvim djelom momentalno zatvor. Dje je policija zalosno ni nje vise nema… sta bi bilo da je neki teorista dosao i od njega bi pobjegli kao od zoffa. Dje nam je premijer… sto se ne probudi

svasta
Gost
svasta

Godinama radi nelegalno, uzima pare i sad se polio benzinom. A nema ovdje drzave. Siromasnima se blokiraju plate, penzije, da otplate dugove. A milioneri se bahate. A ugaziti ih treba.

BDer
Gost
BDer

Haos.
Rade ljudi kako hoce.
Dzabe sav zakon, sve sluzbe, sav aparat! (bahati) pojedinac je jaci od drzave!

Stojcilovic
Gost
Stojcilovic

bitno je da se čempresi mogu posjeći… znači kad se hoće, nađe se način…

VISITOR
Gost
VISITOR

Neka im daju ime, KRSTIONICE ?!

Send this to a friend