Ekonomija Predlog NKT

Povišicu od 15 odsto dati zaposlenima u staračkim domovima i Komanskom mostu

Nacionalno koordinaciono tijelo  je odlučilo da predloži Vladi da zaposleni u staračkim domovima i Zavodu „Komanski most“ budu nagrađeni sa 15 odsto povišice na zaradu kao i zaposleni u zdravstvu.

Epidemiološka situacija u Crnoj Gori je pod potpunom kontrolom, a naša zemlja je svakim danom sve bliža kraju epidemije ocijenilo je Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti (NKT) na današnjoj sjednici kojom je predsjedavao predsjednik Milutin Simović.

NKT je, na predlog Instituta za javno zdravlje Crne Gore (IJZCG) dalo saglasnost na izmjene odgovarajućih naredbi Ministarstva zdravlja kako bi od ponedjeljka, 11 maja, bili omogućeni lični i javni prevoz unutar državnih regiona Crne Gore, postupna normalizacija rada Kliničkog centra Crne Gore i opštih i specijalnih bolnica te pružanje usluga svim pacijentima i vjerski obredi i skladu sa epidemiološkom situacijom uz zabranu javnih okupljanja.

M.D.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
OSTANI DOMA
Gost
OSTANI DOMA

Kakve 15%? I to nijesu primili svi zaposleni u zdravstvu. Oni koji su u toku mjeseca bili u izolaciji iako su radili pola mjeseca NIŠTA, oni koji su oboljeli od COVIDA a rade u zdravstvu NIŠTA, ali bitno je da su po kancelarijama svi primili. ZLOUPOTREBA!!! Oboljele zdravstvene radnike umjesto da nagrade, oni ih još kazne nedavanjem 15%, koje su… Više »

Alohaaa
Gost
Alohaaa

Ma tih 15% izmedju zaposlenih u drzavnom sektoru u razmaku radnoga staza od 1 godine pa do 31 godine su skoro svi isto primili gore dole 2-3e razlike….e to nije obecanih 15% jer smo svi svrtani u istu vrecu bez obzira na radni staz i visinu primanja…ovo vazi za nas prosjake a sto se poslanika tice oni su se sigurno… Više »

Send this to a friend