Ekonomija

Pozovi Pireus za spas

Duško Knežević

Saradnja odbjeglog biznismena Duška Kneževića sa grčkom Pireus bankom udarila je temelje njegovoj imperiji u Crnoj Gori. Toj banci je, naime, prodao svoju beogradsku Atlas banku za 19,5 miliona eura, jer je, nakon skandala sa Centropromom, stečajnom mafijom i samoubistvom poslovnog partnera u zatvoru Mirka Brašnjovića, morao da napusti Beograd, piše Pobjeda.

Doduše, bilo je neophodno da Pireus banka odmah dokapitalizuje svoju novu beogradsku podružnicu sa 7,5 miliona eura zbog loših kredita koji će, kako sada nastoji da dokaže glavni specijalni državni tužilac Milivoje Katnić, postati praksa u bankarskom poslovanju Duška Kneževića.

Osim toga, većina Kneževićevih kompanija, iako zapošljava jednog ili nijednog radnika, u blokadi je zbog neplaćenog poreza. Tako je i sa firmom Ekspo invest Budva, koja raspolaže sa šest hiljada kvadrata zemljišta na Slovenskoj plaži, zadužena je 31 milion eura kod atinske Pireus banke, a u blokadi je 561 dan.

Pireus banka Atina je, prema informacijama Pobjede, tražila da Knežević proda založenu imovinu Ekspo investa, odnosno Jadranskog sajma zbog loših finansijskih pokazatelja obje kompanije. Procijenili su da založena imovina vrijedi 7,5 miliona eura. Knežević je krajem oktobra prošle godine jednom ekonomski moćnom crnogorskom biznismenu ponudio tu imovinu, ali za 15 miliona eura. U prevodu, planirao je “zaradu” od 100 posto. Inače, Knežević je beogradsku Atlas banku osnovao 1995. i bio joj je na čelu cijelu narednu deceniju. Nakon što je banku prodao, godinu je bio na poziciji potpredsjednika beogradske Pireus banke.

Potom je zauzeo čelnu poziciju u Atlas banci u Podgorici, koju je držao od avgusta 2006. do 2010. godine, kad ju je morao napustiti jer je dospio na crnu listu Svjetske banke. Članica te banke Međunarodna banka za obnovu i razvoj stavila ga je među nepoželjne zbog netransparentnosti vlasništva nad bankom. To je bio jedan od razloga što je osnovao banku u Moskvi, jer tamo nijesu pretjerano marili za crne liste Svjetske banke.

Saradnja Kneževića sa Pireus bankom nastavlja se intenzivno tokom “podgoričkih godina biznis”.

Jedan od prvih koraka bio je da založi akcije Jadranskog sajma koje je dobio nakon vaučerske privatizacije u okviru svog privatizacionog fonda Atlas Mont. Opština Budva je knjižila zemljište na Kneževića, što je poništeno rješenjem Ministarstva finansija od 9. novembra 2015. Ministarstvo je, naime, utvrdilo da u postupku privatizacije Jadranskog sajma iz 1998. godine nije plaćena tržišna naknada za 20.971 kvadrata zemljišta. Tako je Jadranski sajam u vlasništvu Atlas grupe sveden na nešto manje od šest hiljada kvadrata.

Knežević je, međutim, 2005. godine ugovorio prvi kredit sa Pireus bankom iz Atine za ovu nekretninu. Prvi kredit od osam miliona eura uzeo je preko kompanije Ekspo invest Budva, koja je suvlasnik sa Jadranskim sajmom na preostaloj parceli. Kako je do 2014. godine, koja je bila rok dospijeća 31 miliona eura kredita, ostalo 13,1 milion eura nevraćenog zajma, napravljen je reprogram da se vrati u 19 rata. Kako će i kad se te rati isplatiti, nije poznato: kompanija Ekspo invest Budva je u blokadi zbog neplaćenog poreza od 35.700 eura 561 dan, od 18. juna 2017. godine.

Kneževiću je od placa Jadranskog sajma ostalo 6.400 kvadrata zemljišta na kojem je izgrađeno 3.850 kvadrata objekata. Kreditima je izgrađeno 3.640 kvadrata stambenog prostora za prodaju i 210 kvadrata poslovnog prostora. Zbog duga Pireus banci, pod hipotekom je kompletno zemljište i više od 200 kvadrata poslovnog prostora i polovina stanova.

Ekspo invest Budva, koja upravlja ovom imovinom na Slovenskoj plaži u Budvi i kojoj je Pireus banka odobrila 31 milion eura kredita, ima jednog zaposlenog, ali vrijednog- radi se o Dušku Kneževiću, koji je zauzeo čelnu poziciju te firmice i godišnje troši 33.000 eura na osnovu funkcije. Ukupan kapital kompanije procijenjen je na 11 miliona eura. Jadranski sajam organizovan je kao akcionarsko društvo koje zapošljava 13 radnika, ima prihod od 704.000 eura i kapital od 19 miliona. Predsjednik borda je Knežević, članovi su Maja Velimirović Petrović, Aleksandra Jovović, a direktor i sekretar Rajko Bujković.

Jadranski sajam je jedan od osnivača Montenegroekspres grupe koja ima troje zaposlenih, 210.000 eura godišnjih prihoda i 4,7 miliona eura kapitala. Jedan od akcionara je Kneževićeva firma iz Srbije Bezistan, potom Atlas banka, Atlas grupa i Atlas invest, kao i Atlas mont fond. Ta grupa ima 20.000 kvadrata zemljišta u Budvi, 8.300 kvadrata 7.300 kvadrata poslovnog prostora i hiljadu kvadrata stanova. Polovina ukupne imovine je pod teretom kredita od 1,6 miliona eura, koji je prije tri godine podignut kod Invest banke Montenegro, sada u stečaju, i nije vraćen.

Atlas kapital holding sa Kipra založio je 9.323 akcije Atlas banke preko londonske podružnice grčke Pireus banke. U skladu sa aneksom jedan ugovora o zalozi, koji je potpisan 13. avgusta 2014. godine, kompanija Atlas kapital se obavezuje da ne može bez prethodnog pisanog odobrenja Pireus banke bilo kakvo opterećenje prenijeti, prodati, založiti ili na drugi način raspolagati ili ustanoviti bilo kakvo opterećenje na založenoj imovini, osim u korist zalogoprimca.

Kako taj kredit ni do sada nije podmiren, kompanija je 20. oktobra 2017. godine potpisala još jedan aneks o ovoj zalozi, koji je sastavio advokat Vido Đakonović sa Cetinja. Kako se navodi u registru zaloga, založeno je 9.323 akcije, koje nominalno vrijede po 500 eura.

Na Montenegroberzi se vode akcije Atlas banke preko šest simbola. Radi se berzanskim oznakama ATBA, ATBN, ATBA-B, ATBN-B, ATBA-#, ATBA-* i svaka ima 500 eura nominalne vrijednosti, dok tržišna varira. U ugovoru Atlas kapital holdinga sa Pireus bankom se ne navodi ni berzanska oznaka banke, niti tržišna vrijednost akcija.

U ugovorima koje je ova Kneževićeva kiparska kompanija potpisala sa kiparskim firmama Middlxam i Xetinom enterprises, međutim, precizirano je da se daju u zalog za kredit akcije Atlas banke berzanske oznake ATBA, nominalne vrijednosti 500 i tržišne 1.786,8 eura. Direktor u obje kiparske firme koje su pozajmile Kneževiću novac za akcije Atlas banke je Kipranin Kostakis Konstantinuo.

Ugovor sa Xetinom enterprises potpisan je 19. novmbra prošle godine i precizira da se u zalog za zajam daju 896 akcija Atlas banke simbola ATBA. Istog dana sklopljen je i ugovor o zajmu sa Midlham kompanijom sa Kipra o zalozi 784 akcije Atlas banke, a prethodno je ova kompanija u maju iste godine uzela u zalog 7.836 akcija Atlas banke.

Akcije sa oznakom ATBA imaju upravljačko pravo, a njihovi vlasnici dividendu, dok akcije Atlas banke sa oznakom ATBN, čija je nominalna vrijednost 500, a tržišna 389 eura, nemaju nikakvu vrijednost za vlasnike. Ostale četiri tržišne oznake Atlas banke su suspendovane, odnosno ukinute. Kada se ova šema poslovanja sagleda, Kneževićev biznis je u problemu i bez istrage Specijalnog tužilaštva koje mu diše za vratom. I logična je njegova nervoza: duguje velike novce Pireus banci u Londonu i Atini, a obje njegove banke preko kojih je računao da riješi dug su na izdisaju jer je izvlačio milione iz njih.

Enigma likvidacije banke u Moskvi

Vrata Atlas banke u Moskvi, koju je Duško Knežević otvorio aprila 2008. godine, odavno su zapečaćena, a banka likvidirana. To je epilog višegodišnjeg sporenja, optužbi za pranje novca i Kneževićevih kontraoptužbi za politički progon.

Maja 2014. godine Centralna banka Ruske Federacije (CBRF) oduzela je licencu za rad Atlas banci u Moskvi zbog “nepoštovanja zakonskih procedura te države i sumnje da je sumnjivim transakcijama iznijeto skoro devet milijardi rublji” (oko700 miliona eura). Atlas banka se žalila na tu odluku, ali je Arbitražni sud odbacio tužbu. No, maja 2015. godine Deveti apelacioni sud grada Moskve donio je pravosnažnu odluku kojom se ukida odluka prvostepenog suda o oduzimanju licence za rad Atlas banci Moskva.

Menadžment naše banke će od Centralne banke preuzeti rukovođenje, odmah nakon što odluka suda u Moskvi bude izvršna, što će se desiti u narednih nekoliko dana nakon objavljivanja u službenom glasniku i medijima saopštili su tada iz menadžmenta Atlas banke u Moskvi, uz napomenu da će svi deponenti banke “biti obeštećeni”.

Iz Atlas banke su takođe slavodobitno najavili da su “u završnoj fazi pregovori o prodaji 100 posto vlasničkog udjela u Atlas banci Moskva rusko-srpskom konzorcijumu”.

Tajnoviti rusko-srpski konzorcijum se nikada nije pojavio u vlasničkoj strukturi Atlas banke Moskva. Centralna banka Ruske Federacije je ponudila menadžmentu banke preformatiranje u nekreditnu organizaciju, jer su u Moskvi ostali pri stavu da je preko Atlasa iznošeno više stotina miliona rubalja. Knežević nije prihvatio da odustane od poslova kredita, pa je na kraju banka, po hitnoj odluci suda likvidirana.

Nije poznato da li je Knežević obeštetio deponente, kako je obećao maja 2015. godine.

Knežević kaže da će sarađivati sa tužilaštvom u Velikoj Britaniji

Predsjednik Atlas grupeDuško Knežević je u intervjuu za Al Džaziru rekao da je DPS tokom više od dvadeset godina pomogao milionskim iznosima i da je spreman da odgovara pred državnim organima za saučesništvo.

Poručio je i da neće stati dok predsjednik Crne Gore i DPS-a Milo Đukanović ne ode sa vlasti, ili ga pošalje u zatvor.

“Ne vjerujem organima Crne Gore, a svjestan sam moje uloge u tome. Ali, da biste radili biznis u Crnoj Gori, morate da sponzorišete vladajuću partiju. Svi biznismeni koji se bave ozbiljnijim investicijama u Crnoj Gori moraju da odvajaju ogromna sredstva. Milionske iznose sam odvojio za ovih dvadeset i nešto godina i spreman sam da sve to priznam i odgovaram za moje saučesništvo u tome”, kazao je Knežević.

On je rekao da će na dokumentima i snimcima raditi sa tužilaštvom u Velikoj Britaniji, kao i da će u dogovoru sa ekspertskim i advokatskim timom ići na dvije vrste promocije.

“Idemo na jednu formalnu dokumentima koje objavljujemo, što se tiče striktno Crne Gore. Znači, ono što su procesi bili privatizacije, zajedničkih ulaganja, gdje je god bilo korupcije, zloupotreba… Privatni računi gospodina Đukanovića, njegovi privatni krediti, njegova relacija sa otimanjem 15 miliona sa računa Atlas banke i prebacivanje na banku njegovog brata, Prvu banku”, rekao je Kneževic.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
E, DA
Gost
E, DA

Ako ništa drugo, znamo koja je sledeća na redu za… kontrolu. Poslije kako bude. Ali, nijednu mi nije žao. Isti su kao zelenaši.

Sebastijan
Gost
Sebastijan

VIDIMO SE NA ULICI

botun CPC
Gost
botun CPC

Nek je sram i stid CDM zasto nazevate Duska Knezevica odbjeglim vi ko da ne znate da u Crnoj Gori zakona od 2006 nema.Dusko je utemelio suverenitet CG za razliku od svih i nije zasluzan dase ODBJEGLIM naziva

Šeki blam
Gost
Šeki blam

Alo Pireus, može li spas. Dužan sam 1500 eura dvojici prijatelja, spasite ih!

Da, da...
Gost
Da, da...

Jak izvor. Da ne bi malo Drale Grk (kako ga zovu oni iz Vijesti), sa saradnicima, možda krenuo da “istražuje” na drugu bandu. Recimo da počne od Miga (najsvježiji primjer i izazov), pa dokle stigne. Makar i do Njega.

Tuneka Smo
Gost
Tuneka Smo

Nadjoh ovo nize:
“Naslov je cist promasaj. Preko koga sam ja dobio kredit? Skidaj to. Bravo kre.. ni.”

Car
Gost
Car

Interesantno…dje ste do sad bili sa svim ovim silnim podacima??aaa pa naravno,niste smjeli da ih objavite?BRAVO KRETENI!

Pajo
Gost
Pajo

Knezevic objavljue Milov snimak iz skupstine dje kaze da tvrdi da nima nikakvog njegovog depozita za Pireus kredit. i to je 100% tacno. Depozit je 5-6 dana prilozio DK kao zirant a ne Milo koji nije ni imao clicne taj novac prije nego je obavio kupoprodaju ovih akcija. Nakon toga su vecinu vremena same kupljene akcije bile garancija jer su… Više »

Juhu
Gost
Juhu

Slabo si razumio.

Pajo
Gost
Pajo

Razumio sam razumio. Jasno je rekao: “Nema MOG depozita.”

mornar popaj
Gost
mornar popaj

dule trba li da vrcem kredit.

U ime naroda
Gost
U ime naroda

Mnogi se uzimaju i kod drugih banaka pa ih ne vrcu…A zasto bi ti vrca🤣🤣🤣🤣

LidijaLicno
Gost
LidijaLicno

Dule zao nam je sta smo se razisli. Dubai ce nam zauvjek ostati u srcu.

MiloLikno
Gost
MiloLikno

Naslov je cist promasaj. Preko koga sam ja dobio kredit? Skidaj to. Bravo kre.. ni.

BokaiBudva
Gost
BokaiBudva

Sto ne pisete da je Migo optuzen za pranje novca ha???Kidaju se kraci hobotnice polako….Nicija nije do zore, 2 manje

Dejo milijarda
Gost
Dejo milijarda

Pogledajte nam samo ekonomiju.

Staxe
Gost
Staxe

Pa ko je dozvolio da postoje korumpirani biznismeni, naravno korumpirana vlast…

Bljak
Gost
Bljak

Jos nije raspisana ta crvena potjernica preko interpola?

Lola
Gost
Lola

Sve ste ovo saznali juce? Stitili ste ga jer ste zajedno sa njim poharali, pokrali je nekako lakse, nasu Crnu Goru i doveli u pitanje buducnost novih narastaja. Ja se zhvaljujem Dusku Knezevicu sto ne cuti kao Sveto Marovic-kukavica.

ZARO E
Gost
ZARO E

BLAGO MENE TE NISTA NEMAM
CITAM OVO PA SE PITAM JE LI OVO NEKI DRUGI ZIVOT NEKO DRUGO VRIJEME
JA CU NOCAS 10 EVRA U DZEP I DOMA A KUCI ZENA SISATA MESNATA AKO MI BUDE SPREMILA PAPRIKAS IMA DA JE RAZORIM NA KAUC A VI VIDJITE STO VI JE CINJET SA OVIJEM MELEONIMA

Makiaa
Gost
Makiaa

Moze paprikas pasulj gulas sve ide hhhhhaaaa ismija me👍👌👌

JAAA
Gost
JAAA

Imao si se radta rodit🤣🤣🤣🤣🤣Ovijema se “””ne dize”” sa kauca zbog meleona…Kukala im majka

luka
Gost
luka

Slabo ce biti to razaranje posle cijelog dana na poslu a i paprikas ce te uspavati.No ko zna mozda ti neko pomaze pa razara dok ti dirincis za te 10 e.

Bazinga
Gost
Bazinga

Mene lično sve interesuje, ali svakom odrediti kaznu prema zakonu, da nema ko danas povlašćenih! Ko je recimo više ojadio narod, treba i više da odgovara! Zašto bi Knežević bio povlašćen? Da nije gradio pravedno društvo, ili se bavio malverzacijama? U suprotnom opet ćemo imati povlašćene, kao i do sad, što nas je odvelo na dno! “Ni po babu ni… Više »

Bljak
Gost
Bljak

Povlasten ako pokaze okle drugima milioni. Svjedok saradnik…..

Bazinga
Gost
Bazinga

Znači neko može da krade, a onda možda na kraju da ima pola kazne za dijelo uz priznanje? Pa jel onda njegovo priznanje popust, bio sam loš kazna -50%? Samo neka mi neko kaže u kojou to krštenu državu ima? I da i lopov pokaže na drugog lopova, a onda bude blaže kažnjen za to? I koja je to stavka… Više »

Ve$a bilde
Gost
Ve$a bilde

Naravno da moze! Iz kojeg si ti crtanog filma ispao brate mili? Jesi čuo kad za svjedoka saradnika kome se umanji kazna da bi se došlo do većeg zla?

Bazinga
Gost
Bazinga

Pa što nije ostao ko svijedok saradnik?

Ve$a bilde
Gost
Ve$a bilde

Pa ko to kaze da treba da bude povlascen? Ili slabo pratis situaciju ili si po zadatku. On je za razliku od vlasti (koja mu je sve omogucila) priznao odredjena djela!

una
Gost
una

Prljanjem Duska prljate sebe. Situaciia vam je krajnje komplikovana. Nas dusko ne znamima. On je korumpirani biznismen. Al jako nas zanima sta on ima da kaze o vama koji ste vlast

Napomena
Gost
Napomena

Hm, interesantno!! Znaci o Dusku je ovo sve tacno i sve znamo? (Ja prvi put cujem neke stvari) a takodje, treba ovakvom Dusku koji je zajebo svakoga da vjerujemo sve sto kaze!?

Aj da cujemo obije strane, sladje je 🙂

Dragutin
Gost
Dragutin

Napomeno, samo da te napomenem da su Duško i Milo dva oka u glavi. Ako ne danas, a ono do juče.
Zalud to “zaboravljate”.

đurica.
Gost
đurica.

Čemu sva ova naklapanja.Koliko vidim Knežević ne spori vodstvo,ali,sve pod diregentskom palicom DPS i ostalih srpskih prebjega ( HGI,SDP I JEDAN I DRUGI TE BOŠNJACI,Albanci su svoj na svome).Ušutite već jednom i tako mu nemože niko ništa.

lo russo
Gost
lo russo

tacno me strah da sjutra ujutru kad otvorim frizider cu naici na Duska Knezevica

Dragutin
Gost
Dragutin

Milo je presta da ga otvara.
🤣🤣

Dragutin
Gost
Dragutin

da obnovimo gradivo za cdm, pobedu, rtcg i sva ostala Milova glasila: Nas Duško ne interesuje. Nije nam iz oka ispa. Eto je i sam reka dovoljno da ima zašto odgovarat. Nas interesuje samo ono što on iznosi o saradnji sa vašim vođom. I to smo mi znali al eto konačno neko ko je to radio otvoreno govori. Tako da… Više »

Eee
Gost
Eee

VRATIĆE VAMA NAPUŠENA I SIROMAŠNA CRNA GORA UDARAC

Mina
Gost
Mina

Milova ekipa je upregnula sve branitelje njegovog lika i djela,sa providnom taktikom,tako sto misle da ce napadom na Duska,njega odbraniti.Dusko za Duska,nego da mi vidimo krivicu i zloupotrebu vlasti ljudi koji vladaju trideset godina i koji su se enormno obogatili na grbaci siromasnog crnogorskig naroda.Dosao je vakat da zato odgovaraju i vrate sve sto su raznim mahinacijama oteli od naroda.Smanjite… Više »

vjecna da je
Gost
vjecna da je

dule ajmo pricaj ovo do sad je sitnica …i nagovori sveta priznajte kako ste na celu sa djukanovicem pokrali ovu zemlju

Mila K
Gost
Mila K

Prosto je iznenađenje da neuspješni ckl ponekad napiše pristojno potkovan tekst, čak i uz ovakav naslov. Bez obzira što je banka u Bgd-u je prodata i dokapitalizovana po nalogu supervizora (guverner je vjerovao nalazima i podržao nalaze kontrole, iako je podjednako bio korumpiran ali je znao šta se mora uraditi zbog sistema), i to na osnovu nalaza kontrole. Centroprom je… Više »

Big ben
Gost
Big ben

Kako nas ovaj Knezevic iznenada. Dje ode u Englesku. Da je u Rusiju pa da bar mozemo da kazemo da su Rusi neprijatelji i nece da ga izruce. Nego ode u nama prijateljsku Englesku, sa kojom smo ravnopravna NATO clanica, i oni nece da ga izruce. Eto koliko nas cijene i postuju. Ali ako sad kazemo da je i Engleska… Više »

Dulovi
Gost
Dulovi

Ima Crna Gora jos jednog Duleta, koji se ovih dana ne glaska. Nema ga da podrzi svog Preśednika. Ko ne voli Preśednika ne voli ni drzavu.
A mozda su Dulovici zajedno.

Peter
Gost
Peter

Jeli ovo Beba znao prije ili je sad saznao preko sluzbi. Zamislite da crngorska sluzba nije targetirala Knezevica kao potencijalno opasnog prijatelja. Ajde ne urusavjate sami sebe

Stockholm
Gost
Stockholm

Džabe vam svi pokušaji, pukli su, a i vi sa njima poltroni!

Juhu
Gost
Juhu

Svi iz DPS bi trebali samoinicijativno da daju podrsku MILU. Npr. Neka svi na auto i kucnu kapiju/vrata zalijepe hobotnicu. Da vide koliko nas ima.
Molio bih neozbiljne da ne lijepe komsijama iz zlobe ove stikere na vrata.

Ibro Dirka
Gost
Ibro Dirka

U ovvom razotkrivanju Atlas Knežević Hobotnice ne bi bilo zgoreg da Pobjedi pomognu, naše intelektualne gromade, Andrej Nikolaidis, Šok Radojičić, Bokser Popović, Ranjo Đonović, Blagota Eraković, Darko Novinar Šuković, Živko Andrijašević i Novak Adžić. Svi su povezani i uvezani, Srbija, Rusija, Republika Srpska, SPC,Grčka, Kipar,….

Čovke
Gost
Čovke

Zbog čega objavljujete isti komentar na svakoj vijesti svaki dan? I to ne bilo kakav nego umobolan. Tjerate čitaoce, ovo je klasičan spam!

Budo lijevo m
Gost
Budo lijevo m

Covke tvoja pojava sama po sebi je spam.

Budomoje lijevo
Gost
Budomoje lijevo

Oćeš i ti da zanosiš malo? Aj’ probaj!

DPS Bot
Gost
DPS Bot

Misljenje Boksera Popovica bi stvarno rijesilo mnoge dileme

Joxim
Gost
Joxim

Pobjeda se trudi da nas ubijedi da je DK korupcionaš. Znamo mi to i bez vas. Istovremeno pokušava da abolira crnogorske vlasti i skine sa njih odgovornost za sva dešavanja vezana za DK. Da li je to moguće i da li je odabran pravi put? Naravno da ne. Kad god se bacite kamenom na DK,on padne na CG vlast!

Juhu
Gost
Juhu

Oni ce se ubit demagogijom. Mozda je od pocetka bilo bolje priznati nesto kao lose vodjen ili savjetovan….. Spreman da se oduzim drustvu pa cu pola zarade od tog posla uplatit fondu za zdrastvo, donirat domu…. Mada ne znam kako Miga uklopit

Tuneka Smo
Gost
Tuneka Smo

Evo uklopise Miga

Mario
Gost
Mario

Cuvaj se Joxime da tebe ne padne kakvi bubulj na tu “pametnu”glavu,ako znas sto znaci “bubulj”narodski.Nema aboliranja ni za koga,a sto mislis po tvome,kakvo je “pisanje” “Vijesti”, “Dan”-a i sl. “nezavisnih” medija i zasto tako naprasno “favorizuju” Knezevica,valjda su svi sreda “ohrabreni”najnovijom izjavom Knezevica, “Spreman sam sve da priznam,samo da Djukanovica skinem sa vlasti,ili posaljem u zatvor”.Ajde da svi pricekamo,ali… Više »

Dudadjin
Gost
Dudadjin

A fakultet je smijurija

pitija
Gost
pitija

na fakultetu doktorirali dusko od radoje zugic i njegova cerka

Marko
Gost
Marko

Doktorirali su na Bankarskoj akademiji u BG. I Šehović, takođe.

Marko
Gost
Marko

Mogu li ga Botovi spasitii od hapšenja, Teško

Juhu
Gost
Juhu

Ne mogu. Ma i ovi drugi ce izgleda na red.

Meni je on konkretan. Priznao je sta je radio.

Podgorica
Gost
Podgorica

Kakav prevarant!!!

JAAA
Gost
JAAA

ZAJEDNO SKLAPALI PA SE POSVADJALI….Sto cemo jos saznati od pljackasa NASIH DUSA. .

Send this to a friend