Ekonomija

Predstavnici prestižnih medija iz Njemačke i Austrije posjetili Crnu Goru

U organizaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, u studijskoj posjeti našoj zemlji boravili su renomirani štampani, elektronski i radio mediji sa tržišta Njemačke i Austrije. Tokom boravka u Crnoj Gori, predstavnici medija su od 9. do 13. septembra bili u prilici da obiđu poznate turističke lokaliltete i da se upoznaju sa pririodnim i kulturnim ljepotama Crne Gore, s akcentom na gastronomsku ponudu.

Osim posjete vinskim podrumima Šipčanik, Plantaže 13. jul i Savine u Herceg Novom, gdje su degustirali najbolja crnogorska vina, oni su u katunu Vranjak učestvovali u pripremi kačamaka, a u Starom gradu Baru su se upoznali sa načinom pripreme baklave.

U selu Tići posjetili su organsku farmu, maslinjak Morić i degustirali visokokvalitetno maslinovo ulje sa porodične farme. Pored toga, obišli su i NP Durmitor, NP Skadarsko jezero, kao i druge turističke atrakcije u Herceg Novom, Perastu, Kotoru i Baru.

U posjeti Crnoj Gori boravili su predstavnici Die Presse Österreich, Gartzmedia, Kleine Zeitung Österreich, Miss, reisereporter.de, Reise und Lokales ,Rhein-Zeitung, Radioreise, Abendzeitung, Straubinger Tagblatt/Landshuter Zeitung, a ova studijska posjeta podržana je od strane lokalnih turističkih organizacija Herceg Novog i Bara.

Ostavite komentar prvi!

avatar
1000

Send this to a friend