Ekonomija

Promocija ljetnje turističke sezone Kolašin 1600

Skijališta Crne Gore, u saradnji sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma i sa Nacionalnom turističkom organizacijom, organizuje Promociju ljetnje turističke sezone na novom skijalištu „Kolašin 1600“ koja će se održati 6. jula sa početkom u 10 časova.

Posjetioci će moći da uživaju u koncertu muzičke zvijezde Hari Mata Hari, kao i da kroz razne aktivnosti osvoje vrijedne nagrade. Između ostalog, nagrađivaće se najbolja fotografija sa tog događaja koju će posjetioci slati na e-mail: [email protected].

Dođite i iskusite sve čari prelijepe planine i dostignite sami vrh Troglava na 2.072 metra nadmorske visine odakle se pruža pogled koji oduzima dah. Uživajte u vožnji najmodernijom šestosjednom žičarom koja će uoči događaja za sve posjetioce biti gratis. Pozvani su svi ljubitelji prirode i planinskog turizma, a zabava neće izostati ni za najmlađe posjetioce. Gosti će moći da se rashlade uz promo cijene hrane i pića u restoranu Troglava 5*. Besplatan autobuski prevoz će biti organizovan za sve posjetioce koji kreću iz Podgorice i južnih crnogorskih gradova, a svoje mjesto mogu rezervisati pozivom NTO call centra na broj: 0 8000 1300.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Matrax
Gost
Matrax

Taj isti Hari Matahari, alias Varešanović (uz dužno poštovanje njegovoj sestri Sabini) ne bio to što jeste da mu nije pomogao i kompletan prvi album snimio veliki a zaboravljeni kolašinac pok. Damjan Babić (osnivač festivala Ilidža). Album je snimljen u studiju pokojnog Daše a da mu Hari nije ni zahvalio niti bio na sahrani. Svijet je mali!

Kolasinski krme
Gost
Kolasinski krme

Tacno tako to mali broj Kolasinca zna Dasa je bio legenda a ovaj Hari je isti kao jedan biznismen iz Kolasina koji je zaboravio koga je doveo na cg primorje,i pomogao da se snadju on i brat mu,ni na sahranu mu nijesu dosli

Staxe
Gost
Staxe

Pozdravljam svaki događaj ove vrste koji promoviše ljepote naših planina….ali zašto ne i besplatan prevoz i iz gradova sa sjevera CG,dokle će te više da polutate ovu zemlu sram vas bilo…

Bnjj
Gost
Bnjj

Cg nije država nego turistička destinacija to je suština vlasti znači neće imati stanovnike

Mala
Gost
Mala

Hari mata hari? Ovi nisu normalni…

Pjer
Gost
Pjer

Mene bi pjevala Branka Scepanovic

Send this to a friend