Ekonomija

Prvi avion Lufthanse slijeće u Tivat 13. aprila

Ilustracija

Predstavnici Lufthansa grupe obišli su Aerodrom Tivat, mjesec pred prvi let koji će ta kompanija obaviti ka Crnoj Gori. Prvi put avion najznačajnije evropske kompanije sletjeće 13. aprila u Tivat iz Minhena, a dan kasnije iz Frankfurta.

Generalni menadžer Lufthansa grupe za region Bernhard Vodl kazao je da te linije otvaraju nove mogućnosti i konekcije prema udaljenim destinacijama kao što su Njujork, Majami, Los Anđeles i mnoge druge.

“Sada će biti moguće sve ove destinacije povezati sa Tivtom i to je veoma značajno za sve putnike iz Crne Gore. Takođe primjećujemo i interesovanje turista iz Njemačke za Crnu Goru i sa zadovoljstvom mogu da kažem da se letovi za Tivat iz Frankfurta i Minhena za Tivat uveliko rezervišu. Kada sam bio ovdje ranije , aerodrom je bio veoma mali a sada sam zaista impresioniran jer sam vidio potpuno nov i funkcionalni Terminal 2. Veliki napredak je postignut u veoma kratkom roku i to je pravi podvig”, istakao je Vodl.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
samo kazem
Gost
samo kazem

mogli ste objasnit makar je li ovo stalni raspored ili samo ljetnji, koliko puta nedeljno itd itd

Alan Ford
Gost
Alan Ford

Impresioniran? Odje se neko sprda sa nama, ili on ili onaj koji je prevodio njegove riječi. Aerodromi Tivat a i Podgorica su na nivou africkih aerodroma od prije 20-30 godina i kapacitetom i izgledom i sadržajima i uslugom.Seljanija čista

Aco
Gost
Aco

Gospodina Volda mora da su prvo vodili u Niksic i Berane pa mu pokazali aerodrome posto je sad iznenadjen povecanjem kapaciteta i terminalom 2, a evo ima 10 godina nije se promijenilo nista u Ti at na aerodrom.

Send this to a friend