Ekonomija

Punionica u barskoj marini za vozila na električni pogon

FOTO: Bar na dlanu

Još jedna javna i besplatna punionica za vozila na električni pogon postavljena je juče na barskoj marini, kao rezultat kampanje lokalne turističke organizacije.

Naime, u Bar su juče, automobilom na električni pogon, stigli novinari njemačkog magazina “Boegazin”, Andreas Bottger iz Lajpciga i Norbert Grosman iz Vajmara.

Uz turističku promociju, takav vid prevoza turista je, smatra direktor TO Bar Emil Kukalj, značajan i sa aspekta održivog razvoja i njegovanja zdrave, ekološke sredine.

“Ovo je, prije svega, korak naprijed ka održivom razvoju i sprovođenju programa Emobilnosti na teritoriji opštine Bar i generalno u Crnoj Gori”, istakao je Kukalj.

Podsjećamo, u septembru je realizovana promotivna tura od Hamburga do Bara, u organizaciji TO Bar i NVO “Utjeha”

“Saznali smo iz medija za promotivnu kampanju i vidjeli da su već Mihael Bader i njegovi gosti stigli u Bar autom na električni pogon, kao i da se može voziti 300 km između dva punjenja. Kontaktirali smo Badera i vrlo brzo krenuli na put. Ostaćemo ovdje šestsedam dana, a već smo posjetili i provozali se poznatom panoramskom rutom u zaleđu Bara, probali vašu hranu, posjetićemo kulturnoistorijske spomenike, ali i uživati u aktivnom odmoru. Sve što smo do sada vidjeli, ostavilo nas je bez daha. Oduševljeni smo”, kazao je Andreas Botger.

Punionicu u marini, Turistička organizacija Bar postavila je uz podršku uNDP-a, preduzeća Marina AD i opštine Bar.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
NIKOLINA
Gost
NIKOLINA

Veoma nezgodna rabota da krene neko da naplacuje uslugu ipak je samo epcg prodavac jedini el energije. Mozda ko hoteli naplatevti parking jer se punjac nalazi unutar objekta obicno. Ima onaj kod zgrade opstine pg mozes dzabe

D 140 mld brda
Gost
D 140 mld brda

Zar se ne naplaćuje ima je i kod nas za bicikla i motocikla na električni pogon.

Vava
Gost
Vava

Samo jos auta da ima

Send this to a friend