Ekonomija

Radi mira u kući: Nakon ucjene DF-a Spajić povukao amandman na budžet 

Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić povukao je danas amandman na budžet koji je Ministarstvo finansija predalo Skupštini, a koji je predviđao reprogramiranje naslijeđenih kredita računajući i dolarski kredit kineske Eksim banke za autoput Podgorica – Mateševo.

Spajić se na to odlučio nakon što nije dobio podršku od Demokratskog fronta čiji su poslanici naveli da neće razmatatrati i podržati nijedan predlog Vlade nakon sinoćnjeg incidenta koji se dogodio u Skupštini Crne Gore.

“Ja bih ipak radi mira u kući i radi nekog duha kompromisa koji stavrno trebamo da pronađemo, iako žalim za tim jer mislim da je ovaj amandman odličan za državu Crnu Goru, ali radi ne provociranja bilo kakvih političkih ili drugih konotacija želim da povučem amandman broj 2, ali da ostanu amandmani 1 i 3, koji su izglasani i nesporni”, rekao je an sjednici skupštinskog Odbora za finansije Milojko Spajić.

Poslanica Demokratskog fronta DF Maja Vukićević saopštila je danas na sjednici Zakonodavnog odbora je taj politički savez neće razmatatrati i podržati nijedan prijedlog Vlade nakon sinoćnjeg incidenta koji se dogodio u Skupštini Crne Gore. Zakonodavni odbor nije se izjasnio o amandmanu o zaduženju jer Demokratski front nije želio da se izjasni o tome.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Luka
Gost
Luka

Što vam rade ovi iz DF-a, igraju vam se s mozgom.
,,radi mira u kući,, hahahaha

Daka
Gost
Daka

Ajde zadužite se Spajiću jedno 5 milijardi da makar živimo svi dobro a ne ovako

Sasa
Gost
Sasa

Toliko o tome koliko je df-u stalo do drzave i njenih gradjana.

Misko
Gost
Misko

Ovo su kraljevi , za godinu dana da nas zaduze 2 milijarde. DPSu je za to trebalo 30 godina. Aferim.

Ada maxe
Gost
Ada maxe

Xaxaxaxax,dokleeeeeee!!!!!

Send this to a friend