Ekonomija

Iste kazne za strance i Crnogorce koji nisu legalizovali objekat

Strani vlasnici objekata u Crnoj Gori, koji na vrijeme nijesu legalizovali objekat, biće sankcionisani na isti način kao građani Crne Gore, saopštio je ministar turizma i održivog razvoja Pavle Radulović.

“Ako građani iz inostranstva pročitaju zakon biće im jasno kako će im se naplatiti penali, tamo sve lijepo piše. Vi ćete imati taksu, ta će taksa da kuca do nekog trenutka, dok država ne ocijeni da je visina takse se izjednačila sa vrijednošću objekta, a onda postoje sudski izvršitelji i taj objekat postaje državni”, kazao je ministar novinarima na konferenciji povodom projekta “Hiljadu plus”.

<<<Stranci u panici zbog nekretnina u Crnoj Gori, država tvrdi da su znali za legalizaciju<<<

Inače, više hiljada stranaca, vlasnika nelegalnih objekata u Crnoj Gori, naći će se u problemu, jer nisu u zakonskom roku, do 16. jula, predali zahtjeve za legalizaciju. To znači da bi veliki broj stranih državljana, vlasnika nelegalnih objekata, među kojima je najviše Srba i Rusa mogli da ostanu i bez imovine.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kenan H
Gost
Kenan H

Ovaj se gudrira sto posto.

Sveto M iz BG
Gost
Sveto M iz BG

Ko se zadnji sakřioo,magarac bioo..

merishka
Gost
merishka

ja koji sam sa roditeljima se borio da to izgradimo sad mi dolazi da od sebe kupujem tu istu kucu a placam je drzavi i lopovima oko nje nece moci tako

merishka
Gost
merishka

mozes mi srusit slobodno i ostavicu tu rusevinu vjekovima da tu stoji al mi zemlju bez borbe neces uzeti

Oli
Gost
Oli

Strancu plata 5000 a nama 300e

mister no
Gost
mister no

zamolio bi moju državu,da oduzme mojih 70 kvadrata nelegalnih,nekome rusu 5-6 hiljada kvadrata i meni ih pokloni kao pravome Crnogorcu!

Razocaran
Gost
Razocaran

Svi vlasnici,Koji mijesu legalizovali SVOJE ovjekte,u obavezi su ,da iste u roku of mjesec Dana predaju Acu,Gvozdenovicu,Rocenu,Marovicu ,Blazu,Brkovicu,Lazinama I ostalih SUBJEKTIMA Koji see staraju za funkcionalnost nase DOMOVINE,koju su ,,DOVELI,,na PIJEDEDTAL Zemlje PRIMJE REGIONA?

LJUTA...
Gost
LJUTA...

Evo jos jedna sramna odluka da stranci srbi koji mrze cg i crnogorci koji je obozavaju do prvog eura iz djepa isto placaju nepocinsta..e brate iako si rad ulov ic puno je

Kenan H
Gost
Kenan H

Haha! ” Happy to go hunting” Rad u lov ic.

Musa
Gost
Musa

Toliko koliko postuju gradjane svoje zemlje, iste kazne za nekoga iz bijelog svijeta sto nije legalizovao kao i za domicilne. Imamo li u bilo čemu supremum u odnosu na strance sem kad treba da placamo dazbine drzavi?! Blago nama š’ njom!

Moje ime
Gost
Moje ime

Ovo je prvi put da sam stvarno PONOSAN na moju drzavu.
GAZI BRE, pokazite jacinu drzave!!!

LJUTA...
Gost
LJUTA...

A dje da gaze brate mio..nema dje nije njihova cizma ugazila

NBA
Gost
NBA

STO CE SE RUSI DATI U BJEZANIJU…..

Baranin
Gost
Baranin

Kako da se legalizuju objekti gdje nije prošao dup i gdje nije odredjena cijena po kavadratu za legalizaciju….potpuno nejasno…

LJUTA...
Gost
LJUTA...

Kad bude radjen dup tada vise nece biti ova vlast…..dup i gup su ukinuli valjda toliko znas

Kamatas
Gost
Kamatas

Bravo..ako istrajete u ovome stvarn ima nade da nam ove selendre pocnu opet licit na nesto normalno

Titigrad
Gost
Titigrad

Samo da ne bude prazna prica kao sto je sve ovdje. Ko se nije prijavio kazniti nego sta nismo mi ludi koji smo se prijavili.

LJUTA...
Gost
LJUTA...

Sve ce oni na o ruk jer po zakonu sve moraju preko suda…parnice 15 do 30g pa ko osta

Www
Gost
Www

Kakav strucnjak…level expert

Send this to a friend