Ekonomija GLAVNI BULEVAR

Raspisan tender za izgradnju drugog kružnog toka u Tivtu

Lokacija budućeg kružnog toka

Opština Tivat raspisala je tender za otvoreni postupak javne nabavke procijenjene vrijednosti 310.000 eura za izvođenje radova na izgradnji kružnog toka kod zgrade stare Opštine.

Rok za dostavljanje ponude je najkasnije u ponedjeljak, 23. septembra do 11 časova.

Za izvršenje posla odabrani ponuđač će imati rok od 65 dana od dana uvođenja izvođača u posao a po zaključivanju ugovora.

“Izvođač je dužan da organizuje izvođenje radova u dvije smjene. Za kvalitet izvedenih radova koji utiču na sigurnost i stabilnost objekta garantni rok je deset godina, a za ostale radove dvije godine”, saopšteno je iz opštine.

Radi se o drugom od ukupno tri kružna toka na trasi glavnog gradskog bulevara u Tivtu dužine 4,1 km.

Prethodno je raspisan tender za izgradnju prvog kružnog toka u naselju Kukuljina, na izlazu iz grada u pravcu aerodroma.

“Procijenjena vrijednost javne nabavke je 540.000 eura, a postupak javne nabavke za izbor izvođača radova će biti zatvaren 18. septembra. Za izgradnju ovog kružnog toka, rok je 65 dana od dana uvođenja u posao”, navode u opštini.

Tender za izbor izvođača radova na izgradnji trećeg kružnog toka, kod bivšeg doma vojske, na izlazu iz Tivta u pravcu Lepetana, biće raspisan u narednim danima.

Raspisivanjem tendera za izgradnju kružnih tokova Opština Tivat je počela realizaciju zahtjevnog projekta izgradnje glavnog bulevara koji će podspješiti efikasnost saobraćaja i obezbijediti bolju povezanost sa prigradskim naseljima.

“Osnovna karakteristika budućeg bulevara je širina koridora od 19 metara sa dvije saobraćajne trake po smjeru i razdjelnim ostrvom. Po projektnom zadatku je predviđeno pet faza projekta, odnosno tri kružna toka i otvorenu trasu koja spaja te kružne tokove”, ističu u opštini.

Planskim dokumentima prethodno su bila predviđena dva kružna toka, ali je tokom realizacije projekta i sagledavanja svih činjenica – saobraćajnog toka, potreba lokalnog i tranzitnog stanovništva, uvršten i treći kružni tok.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
djuradj
Gost
djuradj

…bravo…potreban je i neophodan…

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

kakav tender, dajte to jedino da radi BEMAX bez ako necete ko nama u Donju Goricu da vam rade 2 godine 3 km neki Acimici i njima slicni..?

Send this to a friend