Ekonomija

Romantična ponuda za Dan zaljubljenih na Glovu

Glovo spremno dočekuje Dan zaljubljenih uz niz posebnih promocija iz više kategorija za sve korisnike aplikacije.

Glovo
Glovo

Dan zaljubljenih, jednako omiljen kako u svijetu, tako i u Crnoj Gori, približava se, a sa njimi želja da se voljenoj osobi daruje nešto lijepo. Glovo i ove godine spremno dočekuje ovaj poseban datum uz niz specijalnih promocija i iznenađenja u svojoj višekategorijalnoj maloprodajnoj ponudi za sve korisnike aplikacije.

Kampanja za Dan zaljubljenih traje od 12. do 14. februara, uz podršku skoro 30 partnera u Podgorici, Budvi, Tivtu i Baru, u različitim kategorijama proizvoda, od cvijeća, preko čokolade, vina i drugih pića, do kozmetike. Ova bogata ponuda omogućava svima da nađu inspiraciju i na kreativan način iznenade one koje vole, a kuriri koji vrše dostavu kroz Glovo su tu da osiguraju da vaš poklon stigne na vrijeme i ovog dana koji je rezervisan za ljubav.

Kako bi učinili vašu ljubavnu priču još posebnijom, Glovo svojim korisnicima nudi nekoliko različitih oblika promocije u okviru svoje raznovrsne maloprodajne ponude, uključujući besplatnu dostavu ili do 15odsto popusta na asortimanske proizvode.

Za sve ljubitelje kozmetičkih proizvoda, u saradnji sa partnerima Cosmetics, A Cosmetics i Eyfel Perfume pripremljeni su promo popusti i besplatna dostava proizvoda. Za sladokusce je dostupan asortiman proizvoda u saradnji sa brendovima Čokolatisima i Adore Chocolate, dok je dostava vina i drugih pića dostupna zahvaljujući saradnji sa 13. Jul Plantaže, Diskont pića Booze, World Wines, Pierre Champagne Bar & Wine Shop i Rakija Shop. Dostava specijalno pripremljenih cvjetnih aranžmana putem Glova omogućena je u saradnji sa cvjećarama Celeste Flower Boutique, Grand Amour, Habitat, Karakter, Flower Shop Hedera, cvjetnim centrom Kalia i mnogim drugim.

Uz to, Glovo je na Glovo Express-u takođe pripremio različite popuste i promocije i to za 15 različitih proizvoda, uključujući i cvijeće. Svi Glovo korisnici koji naručuju proizvode putem aplikacije, a naročito preko Glovo Express-a, uživaće u brzoj dostavi do svojih vrata, bilo a su kod kuće, na poslu ili na romantičnom sastanku.

O Glovu

Glovo je jedna od prvih multikategorijalnih aplikacija koje povezuju restorane, apoteke, prehrambene lance i prodavnice široke namjene, uključujući i kategoriju „bilo šta“ koja korisnicima omogućava da naruče šta god žele u svom gradu. Osnovan u Barseloni 2015. godine, Glovo posluje na 25 tržišta u više od 1300 gradova u Jugozapadnoj i Istočnoj Evropi i Africi. Misija Glova je da svim stanovnicima grada u kojem posluje učini brzo dostupnim sve ono što taj grad nudi. Na taj način, korisnici Glova mogu uživati u svom odabiru proizvoda kada i gdje to oni žele.

Tags
Send this to a friend