Ekonomija

Sa Republikom Spskom dogovreno unapređenje razmjene informacija u poreskim postupcima

Poreska uprava Republike Srpske i Uprava prihoda i carina Crne Gore će u budućem periodu intenzivirati i međusobnu saradnju u oblasti direktnih poreza, koja će se prvenstveno odnositi na unapređenje razmjene informacija i iskustava u poreskim postupcima, istaknuto je na današnjem sastanku Gorana Maričića, direktora Poreske uprave Republike Srpske sa Aleksandrom Damjanovićem, v.d. direktora Uprave prihoda i carina Crne Gore, koji je održan u Banjaluci.

Na sastanku je, pored intenzivnije saradnje kroz razmjenu informacija istaknuta i opredijeljenost za realizaciju zajedničkih projekata u budućnosti, poput organizacije zajedničkih obuka i studijskih posjeta sa ciljem potpunije razmjene informacija.

Direktor Maričić je na sastanku upoznao v.d. direktora Aleksandra Damjanovića sa rezultatima rada Poreske uprave reprublike Srpske u dijelu dostignutog nivoa poreske discipline, kao i sa dostignućima na polju digitalizacije u Poreskoj upravi, odnosno elektronskim uslugama koje su uvedene s ciljem da se obveznicima olakša izvršavanje
poreskih obaveza.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Danilo br 1
Gost
Danilo br 1

hahaha uspjeh strucnjaka hahaha
Sta je republika srpska ? Drzava ? Entitet ?
Hahahaha

Send this to a friend